Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A ti párotok is meghülyült a...

A ti párotok is meghülyült a közelgő apaságtól?

Figyelt kérdés

A babát akarta, velem együtt nézte az ovutesztet, annyira. Sírt örömében amikor mondta neki hogy apa lesz. De most távolabb van tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől.

A gyereket szereti már a pocakomban, engem már kevésbé. Mostanában kifejezetten tuskó, bunkó, napok óta nem láttam, idiótán viselkedik. Duzzog, sértődik, veszekszik, vitát provokál velem. Ez normális???

A kislányom iskolás, de ő nem ilyen hisztis, mint a tesó apukája..Van erre valami tanácsotok?

2018. febr. 6. 21:29
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
81%
Nem, nem normális. Esélyes, hogy rájött, nem is kell neki gyerek.
2018. febr. 6. 21:31
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Hol van, hogy napok óta nem láttad?
2018. febr. 6. 21:32
 3/36 A kérdező kommentje:
Ebben a hónapban költözött volna hozzám. Most az albérletében van, ott duzzog. A gyereket akarja ebben biztos vagyok.
2018. febr. 6. 21:34
 4/36 anonim ***** válasza:
88%
Nem, az én férjem nem hogy ugyanúgy, de sokkal jobban szeret, amióta megfogant a kislányunk, amióta pedig megszületett, végképp. Én tipikusan az az ember vagyok, akinél a válás nem opció és a végsőkig küzdenék a férjemért, ha kellene, de szerintem gondold át ezt a kapcsolatot. Nem csak a te, de mindkét gyermeked életét tönkreteheti a viselkedésével...
2018. febr. 6. 21:35
 5/36 anonim ***** válasza:
51%

Együtt sem éltetek és te úgy csináltattad fel magad?!

Eszedet merre hagytad?!

2018. febr. 6. 21:35
 6/36 anonim ***** válasza:
83%

Gondolom elég sok(k) neki

- összeköltözés

+ új gyerek

+ te gyereked

2018. febr. 6. 21:40
 7/36 A kérdező kommentje:
Okoska, lassan egy éve együtt vagyunk, és a babát mindketten akartuk. Nem felcsináltatás, hanem vágyott és várt gyerek. Világos? Egyébként nyáron esküvő is lesz, szeretjük egymást. Csak az ovis viselkedését nem értem, kiborító! A nagylányom apjával elváltam, ő akart válni, becsajozott. Ez lesz a második házasságom, második gyerekem. Volt férjem a tenyerén hordott amikor terhes voltam. az éjszaka közepén is elment csokiért, ha megkívántam. Ezért nem értem én ezt a vőlegényemtől.
2018. febr. 6. 21:44
 8/36 anonim ***** válasza:
89%

Hat mostmar keso azzal csesztetni a kerdezot, h miert vallal gyereket vkivel, akivel egyutt sem el, meg ha jogos is....

szerintem elofordulhat ilyen, h bekattan, lehet h a hormonok miatt te sem vagy 100%ig onmagad. Beszeljetek meg, mert barmi van, az bunkozasra ot NEM jogositja fel!!

2018. febr. 6. 22:24
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem hulyult meg. Nem volt miert. Gondold at ezt a hazassagot.
2018. febr. 6. 22:36
 10/36 A kérdező kommentje:
Hivatalosan nem élünk együtt, de az elmúlt fél évben minden nap nálunk volt, hétvégén én vagy mi a lányommal nála. Sülve -főve együtt, csak jogilag papíron nem élünk együtt. És igen, most már felesleges ezzel csesztetni engem. Egyébként ezt a kicsit is fel tudom nevelni apa nélkül, de nem ez a cél. Nem értem a viselkedése okát. Én is ingerültebb vagyok mostanában, de én legalább rá tudom fogni a hormonok játékára, és mindig bocsánatot kérek, ha hülyén viselkedtem. Bárcsak meg tudnám vele beszélni, ilyenkor olyan, mintha egy kamasszal járnék, pedig hamarosan a 40-et tölti.
2018. febr. 6. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!