Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A ti párotok is meghülyült a...

A ti párotok is meghülyült a közelgő apaságtól?

Figyelt kérdés

A babát akarta, velem együtt nézte az ovutesztet, annyira. Sírt örömében amikor mondta neki hogy apa lesz. De most távolabb van tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől.

A gyereket szereti már a pocakomban, engem már kevésbé. Mostanában kifejezetten tuskó, bunkó, napok óta nem láttam, idiótán viselkedik. Duzzog, sértődik, veszekszik, vitát provokál velem. Ez normális???

A kislányom iskolás, de ő nem ilyen hisztis, mint a tesó apukája..Van erre valami tanácsotok?

2018. febr. 6. 21:29
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
95%

sanszos, hogy őt is apa nélkül kell neveled. ha szeretne téged, titeket, akkor nem így viselkedne, és nem hagyna magadra, ha nem kell (munka pl. ha dolgozni, megy, akkor persze, hagyjon egyedül) de hogy máshol alszik, csak úgy heccből...ez nagyon nem okés, készülj fel szerintem, mert nem biztos, hogy lesz esküvő

egyébként meg kell jegyeznem, hogy nagy felelőtlenség volt babát vállalnotok, az egymásnál alvás nagyon nem egyenlő az együtt éléssel, de egy év járás (mint a tizenévesek) az egyenlő egy jó nagy nullával.

2018. febr. 6. 22:47
 12/36 A kérdező kommentje:
Nem az idő számít, hanem a kapcsolat milyensége. Volt férjemmel pl. 5 évig jártunk együtt, és esküvő után költöztem vele össze. Nem kapkodtuk el, mégis elváltunk, pedig volt egy gyönyörű gyerekünk. Ez a kapcsolat teljesen más, klasszisokkal különb a volt férjemnél a mostani párom, szó szerint ajándék. És én is 9 évvel idősebb vagyok, mint az első házasságkötésemnél. 36 éves leszek, szerintem ilyenkor már nem korai semmi. Az én fejem lágya már benőtt, az övé nem biztos. Még csak két napja vagyunk külön, azért holnap próbálok vele beszélni. Minden döntésünk közös. Az esküvő, a baba, és az összeköltözés is. Ő ugyanúgy akarta mindet. Szerintem besokkalt.
2018. febr. 6. 22:53
 13/36 anonim ***** válasza:
78%

Lehet csak beparázott az apaságtól. Ha szeretné a babát és várja, akkor reménység szerint amikor megszületik a pici utána már minden rendben lesz.

Nálam pl. éppen ellenkezője volt, férjem akkor 32 éves volt amikor az 1. baba jött. Hamarabb pedzegette a babatémát mint én. :D

2018. febr. 6. 23:28
 14/36 anonim ***** válasza:
84%
Esetleg ôt magát kérdezted, miért viselkedik így?
2018. febr. 6. 23:47
 15/36 A kérdező kommentje:
Sokszor kérdeztem, ritkán be is látja, ha bunkó volt. Én csak nem értem, mire fel ez a bánásmód. Boldognak kéne lennie neki is, én az vagyok. Végre testvérkét kap a kislányom.
2018. febr. 7. 05:57
 16/36 anonim ***** válasza:
27%

Te kapsz egy gyereket, nem a lányod tesot.. egyébként az egész olyan,mintha a gyerek lenne a lényeg,nem a kapcsolat.

Szerintem ezt érzi a párod is, kb mintha spermadonorrol beszélnél...

2018. febr. 7. 06:05
 17/36 A kérdező kommentje:
Nekem is minden vágyam volt a baba. Rosszul látod, nagyon szeretjük egymást, szerelmes vagyok. Semmi szükség ítélkezésre, úgyis csak én tudom, hogy milyen nekünk együtt. És jó. Akárkihez nem mennék feleségül, főleg egy csúnya váláson túl. A kérdésre válaszoljatok. Köszi
2018. febr. 7. 06:32
 18/36 anonim ***** válasza:
66%
Vak vagy, naiv, gyerekes. Hitegesd csak magad! Ha valaki meg akarja magát győzni valamiről, a szar is édes.
2018. febr. 7. 06:36
 19/36 anonim ***** válasza:
91%

Lassan egy ève vagytok együtt... Az még egy év sincs akkor...

Minek siettetek ennyire? Jaj, ne védd, hogy milyen csodás minden, mert akkor már rég együtt élnètek, nem most költözködne.

Még te sem ismered annyira, hogy megmondd most mi baja van és mi lesz, akkor mi honnan tudnánk bármit is???

2018. febr. 7. 06:46
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

"csak én tudom, hogy milye nekünk együtt"

Akkor miért is a kérdés?!

2018. febr. 7. 07:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!