A ti párotok is meghülyült a közelgő apaságtól?
A babát akarta, velem együtt nézte az ovutesztet, annyira. Sírt örömében amikor mondta neki hogy apa lesz. De most távolabb van tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől.
A gyereket szereti már a pocakomban, engem már kevésbé. Mostanában kifejezetten tuskó, bunkó, napok óta nem láttam, idiótán viselkedik. Duzzog, sértődik, veszekszik, vitát provokál velem. Ez normális???
A kislányom iskolás, de ő nem ilyen hisztis, mint a tesó apukája..Van erre valami tanácsotok?
sanszos, hogy őt is apa nélkül kell neveled. ha szeretne téged, titeket, akkor nem így viselkedne, és nem hagyna magadra, ha nem kell (munka pl. ha dolgozni, megy, akkor persze, hagyjon egyedül) de hogy máshol alszik, csak úgy heccből...ez nagyon nem okés, készülj fel szerintem, mert nem biztos, hogy lesz esküvő
egyébként meg kell jegyeznem, hogy nagy felelőtlenség volt babát vállalnotok, az egymásnál alvás nagyon nem egyenlő az együtt éléssel, de egy év járás (mint a tizenévesek) az egyenlő egy jó nagy nullával.
Lehet csak beparázott az apaságtól. Ha szeretné a babát és várja, akkor reménység szerint amikor megszületik a pici utána már minden rendben lesz.
Nálam pl. éppen ellenkezője volt, férjem akkor 32 éves volt amikor az 1. baba jött. Hamarabb pedzegette a babatémát mint én. :D
Te kapsz egy gyereket, nem a lányod tesot.. egyébként az egész olyan,mintha a gyerek lenne a lényeg,nem a kapcsolat.
Szerintem ezt érzi a párod is, kb mintha spermadonorrol beszélnél...
Lassan egy ève vagytok együtt... Az még egy év sincs akkor...
Minek siettetek ennyire? Jaj, ne védd, hogy milyen csodás minden, mert akkor már rég együtt élnètek, nem most költözködne.
Még te sem ismered annyira, hogy megmondd most mi baja van és mi lesz, akkor mi honnan tudnánk bármit is???
"csak én tudom, hogy milye nekünk együtt"
Akkor miért is a kérdés?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!