A ti párotok is meghülyült a közelgő apaságtól?
A babát akarta, velem együtt nézte az ovutesztet, annyira. Sírt örömében amikor mondta neki hogy apa lesz. De most távolabb van tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől.
A gyereket szereti már a pocakomban, engem már kevésbé. Mostanában kifejezetten tuskó, bunkó, napok óta nem láttam, idiótán viselkedik. Duzzog, sértődik, veszekszik, vitát provokál velem. Ez normális???
A kislányom iskolás, de ő nem ilyen hisztis, mint a tesó apukája..Van erre valami tanácsotok?
Az exem akkor kezdett mindenbe belekötni, mikor bekerült a képbe a kolléganője... A kis édes győzködte, arról, hogy milyen sz.ar neki mellettem, bezzeg mellette arany élete lehetne. Onnantól az exem is kereste, hogy mibe tud belekötni, mire hivatkozhat, hogy nem jó neki, hogy utána nyugodt(abban) lépjen félre. Elvégre mindenki azt mondja, hogy a házasság nem tökéletes, akkor jogos, ha képbe kerül a harmadik.
Eleinte nem tudtam, miért változott meg, de akkor már én mondtam egy idő után, hogy elegem van, váljunk el.
Logikusabb lett volna előbb összeköltözve is megismerni egymást (hárman), összeházasodni, és utána újabb gyereket vállalni.
Hogy most miért ilyen, azt meg csak vele tudod megbeszélni. Hívd fel, mond el neki, hogy hiányzik.
Figyelj, elméletileg egy felnőtt nő vagy egy gyerekkel, lehetnél okosabb...
Alap, hogy együttélsz valakivel akivel gyereket vállalsz, nem együtt vagytok heti pár napot.
Gondolom megörültél, hogy valakinek kellesz gyerekkel, de most egy másik gyerek marad apa nélkül.
Legyen már eszed
Mostmar mindegy, hogy ki hogyan gondolja, mi lett volna a helyesebb, osszekoltozni, stb... A helyzet mar adott, jon a baba es a parod magadra hagyott.
En mikor terhes voltam, borzaszto voltam, allandoan csesztettem a ferjem, nagyon hisztis voltam. O is kibukott parszor, sot egyszer tul tett rajtam. Akkora hisztit csapott egy hulyeseg miatt hogy csak pislogtam. A lenyeg, hogy en lenyugodtam, mert mi nok kell okosabbak legyunk es megbeszeltuk, hogy probalok uralkodni magamon es valahogy veszeljuk at ezt az elso trimesztert mig ilyen nagyon rosszul vagyok. O probalja most teljesen lerazni magarol ha hulyen viselkedem, mert ismer(16eve vagyunk egyutt) es tudja milyen vagyok valojaban. Elmondtam neki hogy nekem az alapotom miatt nem hianyzik az ha veszekszunk es most legyen elnezobb velem. Sikerult is a dolog es megoldottuk a problemat. Bar mikor mentunk a dokihoz es az megkerdezte, a ferjemet hogy hogy van az apuka. Azt mondta ha ez igy megy tovabb egy ordoguzot kell beszerezen :D
A tanacsom az, hogy uljetek le es beszelj a parodal. Kerdezd meg, hogy mi a gond. Mar nem akarja a babat? Meggondolta magat? Nem akar mar osszekoltozni? Esetleg ugy erzi, hogy nem szeret elege ahoz hogy egy csalad legyetek? Ereztesd vele, hogy nyugodtan elmondhatja hogy mit erez meg akkor is ha esetleg ezzel teged megbant es fajdalmat okoz. Ereze azt hogy biztonsagban van es nyiltan elmondhat mindent neked es nem lesz O atol rossz ember ha esetleg visszaakar lepni. Inkabb az elejen legyen letisztava minden es ne lepjetek tovabb ugy egy hazassagba ha neki esetleg mar ketsegei vannak. Mondja el, hogy mi aggasztja es ha lehet akkor ott vagy neki es egyutt megoldjatok.
En igy tennek a te helyedben. A ferjemmel hasonlo beszelgetesen atestunk kb. 5 eve es meg most is egyutt vagyunk es szeretjuk egymast(en 33 es o 43 eves)
Ha szeretitek egymast akkor mindent megtudtok beszelni es megoldani, hiszen a korotok is megvan hozza.
Ne legyetek már "jóindulatúak."
Minek ez a vészmadárkodás? Nem kell rágörcsölni a házasságra, én ezt lazán fogom fel. Attól nem lesz semmi se jobb, se rosszabb hogy összeházasodunk. Szerintem inkább irigylésre méltó, hogy ő a második férfi, aki engem akar örökké, a kicsi pedig boldoggá tesz.
😂 😂 😂 most már vèded, ès minden jó!
Na,majd jövő héten találkozunk a következő ilyen kérdésednél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!