Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dohányzó kismamák milyen...

Dohányzó kismamák milyen márkájú cigit szívtok és napi hány szálat?

Figyelt kérdés

Én a mentolos Bond vékony cigit "szívom" napi 4 szálat.

KÉRLEK SZÉPEN BENNETEKET CSAK OLYAN VÁLASZOLJON AKIT ÉRINT A KÉRDÉS!

Csak kíváncsiságból kérdezem.

2010. máj. 31. 11:26
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
56%
Szia!Ne törődj senkivel,magadat nézd és a babádat.sajna énis cigizek,és kb ugy mint te.én mentolos Golden gate-et.15 hetes vok,voltam már Down vizsgálaton is és semmi baj.úgy hogy fel a fejjel,más meg a betegséget(nem cigizők)mire fogják majd?ja magyar vagyok énis:))))
2010. máj. 31. 19:35
 52/58 anonim ***** válasza:
21%

hát ez az hogy ti csak magatokat nézitek!!!

más mindentől óvja terhesség alatt a magzatot meg örül hogy teherbe esik a ti fajtátok meg szószerint bagózik a babájára!! elé szomorú hogy ennyit nem tudtok kibírni a gyereketekért! én is cigiztem terhesség előtt de amikor megtudtam hogy baba van akkor már rá sem gyújtottam mert örültem neki hogy sikerült így is egyre kevesebbet szívtam hogy előbb sikerüljön!!!

hm...elég szomorú...

2010. máj. 31. 20:19
 53/58 anonim ***** válasza:
63%
ne foglalkozz senkivel.én 4 gyereket szültem.igaz 3-mal nem cigiztem.1-el igen.de azért mert nem tudtam hogy terhes vagyok egészen addig mig meg nem mozdult.semmi tünetem nem volt.kék multit szivtam.mig nem tudtam hogy terhes vagyok addig majdnem 1 doboz is elment.ennek ellenére 4kg 10dkg-ás babám lett és semmi baja nem volt és most sincs.és nekem azt mondta a doki ha valaki leteszi a cigit attól még a nikotin ugyan úgy bent van a szervezetébe.és ha baj van van mire fogni.boldog baba várást és könnyü szülést.
2010. máj. 31. 22:03
 54/58 anonim ***** válasza:
56%

Anyu velem mikor terhes volt(28 évvel ezelőtt), szívott pár szálat.Semmi bajom szerencsére, orvos ritkán lát.

Nem mondom hogy jó a cigi terhesség alatt, de én hiába nem szívtam, mégis 2* vetéltem.

A sok ellenkező válaszoló pedig szinte ugyanannyi sz*rt beszív a szervezetébe, mint aki tényleg pár szál cigit elszív.Miért?A levegő, tele van egészségre káros dologgal.A sok gyár ontja magából, a rentgeteg autóról nem is beszélve.A sok sz*r amit megeszünk, megiszunk.Tartósítószer, színezék, vegyszer az egészségesen hitt zöldégben, gyümölcsben.........stb.

Én tuti nem bírtam volna egy szippantást sem szívni a terhesség alatt, hisz annyira óvtam mindentől már a pocakban is, odafigyeltem mit eszek, mit iszok.

De ha valaki egy két szálat megkíván, hát tegye, el nem ítélem.Na a szülészet előtt fültölő egyénekről meg nem beszélek, mert mikor én az első babát elvetéltem, bent voltam egy hétig, és a 6 ágyas szobában mindenki barnus volt, és cigizett fél óránként, ahelyett hogy feküdt volna.Én vigig feküdtem, és ki ment haza baba nélkül.Én:-(Az összes többi vígan távozott babával a hasában, és bagózott tovább.De ez szerintem más katagória, mint a kérdező.

Mindenkinek jó babavárást.

9 hónapos fiúcska(nem dohányzó)anyukája

2010. jún. 1. 10:37
 55/58 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát,a dohányosokét és a nem dohányosokét is.

Én senkit nem pontoztam,de látom magatok között ezt megoldottátok.

Miért ne jósolhatnék bármit is?Ha nekem ilyen oldalakat linkelnek be egyesek....

Vagy talán rossz arra gondolni,hogy lehet valaki vegetáriánus,Domestosban fürdő,nem dohányzó,üvegbúra alatt élő.akkor is születhet halott babája,beteg babája stb?

És pont az ilyen agyon vitaminozott kismama lepődik meg a legjobban ha valami baj lesz a terhességével.

Kérem szépen tény és való,hogy a roma kismamák és anyukák rengeteget bagóznak.Érdekes,mégse látom őket a gyerekorvosi rendelőben....ott inkább a túlparás,füstmentes,homokozóban kesztyűt húzok a gyerek kezére típusú anyucik ülnek.

Na szóval 24 hétbe léptem,írom mert valaki kérdezte.

2010. jún. 1. 13:53
 56/58 A kérdező kommentje:

Na tessék!

Pont most olvastam egy kérdést a terhesség témakörben,"méhen belüli sorvadás,dysmaturitas"

Gondolom a kérdést kiíró kismama sem dohányzik mégis megtörtént a baj....akkor most mire fogjuk ha nem a cigire?

2010. jún. 1. 14:20
 57/58 anonim ***** válasza:
14%
Most már állítsd le magad kérdező!Én csak belinkeltem egy cikket, és elmondtam egy példát az ismerősi körömből.Senkinek semmi rosszat nem kívántam.Te pedig folyamatosan dobálózol beteg és halott babákkal.Ez szánalmas.És csak azért , mert én nem dohányzom, attól még nem vagyok túlparás, kesztyűhúzós kismama.De te nyilván jobban ismersz.SZÍVJAD CSAK bátran, nyugodtan!!Hajrá!!!Szívjad, amíg beléd fér, amíg van tüdőfelületed, ami nincs elrohadva.Ismerem a gondolkodásmenetedet.Nyilván egészséges lett a 3 gyereked, akikkel ugyanúgy végig cigizted a terhességet, így most ez téged feljogosít, hogy mérgezd a legkisebbet is.Ehhez csak gratulálni tudok!!!A roma nők nem a legjobb példák.Azért nem mennek orvoshoz, mert igénytelenek, és agyon iskolázottak.Nekik nem számít semmi, nem törődnek semmivel.És lehet, hogy sok mérgező dolgot megeszünk, megiszunk, és szennyezett a levegő is, de az legalább nem az én bűnöm.Azért nem én vagyok felelős.Tudod, én is cigiztem.Leszoktam már, amikor terveztük a babát.Mert nekem a gyerekem fontosabb volt.Mindig megfogadom, hogy többet nem írkálok ilyen kérdéshez, mert semmi értelme.Csak nem bírom ki, akkora a sötétség a fejekben.De most húzok innen, te pedig gyújts rá, és kínáld meg a magzatodat is.Fincsi, nem???
2010. jún. 1. 16:19
 58/58 anonim ***** válasza:
100%
Tudom hogy megnyugtatást várnál,de ebben az esetben szerintem nem lehei ilyet írni!Én mielőtt teherbe estem napi 1-1,5 doboz cigit szívtam 11 éven keresztül és amikor megtudtam hogy terhes vagyok eggyik napról a másikra letettem!Szerintem hasznosabb lenne azon elgondolkodni hogy hogyan tudnál leszokni mint azon hogy milyen cigit szívj!!!Én amikor arra gondoltam hogy de jó lenne rágyújtani arra gondoltam hogy addig amíg a cigit szívom a babám fuldoklik és nekem ennyi elég volt ahoz hogy mégse gyújtsak rá!Eleinte nagyon nehéz volt,de már a szagátol is rosszul vagyok.Szerintem legalább próbáld meg!
2010. jún. 1. 18:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!