Dohányzó kismamák milyen márkájú cigit szívtok és napi hány szálat?
Én a mentolos Bond vékony cigit "szívom" napi 4 szálat.
KÉRLEK SZÉPEN BENNETEKET CSAK OLYAN VÁLASZOLJON AKIT ÉRINT A KÉRDÉS!
Csak kíváncsiságból kérdezem.
hát ez az hogy ti csak magatokat nézitek!!!
más mindentől óvja terhesség alatt a magzatot meg örül hogy teherbe esik a ti fajtátok meg szószerint bagózik a babájára!! elé szomorú hogy ennyit nem tudtok kibírni a gyereketekért! én is cigiztem terhesség előtt de amikor megtudtam hogy baba van akkor már rá sem gyújtottam mert örültem neki hogy sikerült így is egyre kevesebbet szívtam hogy előbb sikerüljön!!!
hm...elég szomorú...
Anyu velem mikor terhes volt(28 évvel ezelőtt), szívott pár szálat.Semmi bajom szerencsére, orvos ritkán lát.
Nem mondom hogy jó a cigi terhesség alatt, de én hiába nem szívtam, mégis 2* vetéltem.
A sok ellenkező válaszoló pedig szinte ugyanannyi sz*rt beszív a szervezetébe, mint aki tényleg pár szál cigit elszív.Miért?A levegő, tele van egészségre káros dologgal.A sok gyár ontja magából, a rentgeteg autóról nem is beszélve.A sok sz*r amit megeszünk, megiszunk.Tartósítószer, színezék, vegyszer az egészségesen hitt zöldégben, gyümölcsben.........stb.
Én tuti nem bírtam volna egy szippantást sem szívni a terhesség alatt, hisz annyira óvtam mindentől már a pocakban is, odafigyeltem mit eszek, mit iszok.
De ha valaki egy két szálat megkíván, hát tegye, el nem ítélem.Na a szülészet előtt fültölő egyénekről meg nem beszélek, mert mikor én az első babát elvetéltem, bent voltam egy hétig, és a 6 ágyas szobában mindenki barnus volt, és cigizett fél óránként, ahelyett hogy feküdt volna.Én vigig feküdtem, és ki ment haza baba nélkül.Én:-(Az összes többi vígan távozott babával a hasában, és bagózott tovább.De ez szerintem más katagória, mint a kérdező.
Mindenkinek jó babavárást.
9 hónapos fiúcska(nem dohányzó)anyukája
Köszönöm mindenki válaszát,a dohányosokét és a nem dohányosokét is.
Én senkit nem pontoztam,de látom magatok között ezt megoldottátok.
Miért ne jósolhatnék bármit is?Ha nekem ilyen oldalakat linkelnek be egyesek....
Vagy talán rossz arra gondolni,hogy lehet valaki vegetáriánus,Domestosban fürdő,nem dohányzó,üvegbúra alatt élő.akkor is születhet halott babája,beteg babája stb?
És pont az ilyen agyon vitaminozott kismama lepődik meg a legjobban ha valami baj lesz a terhességével.
Kérem szépen tény és való,hogy a roma kismamák és anyukák rengeteget bagóznak.Érdekes,mégse látom őket a gyerekorvosi rendelőben....ott inkább a túlparás,füstmentes,homokozóban kesztyűt húzok a gyerek kezére típusú anyucik ülnek.
Na szóval 24 hétbe léptem,írom mert valaki kérdezte.
Na tessék!
Pont most olvastam egy kérdést a terhesség témakörben,"méhen belüli sorvadás,dysmaturitas"
Gondolom a kérdést kiíró kismama sem dohányzik mégis megtörtént a baj....akkor most mire fogjuk ha nem a cigire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!