Kedves Dohanyzo Kismamak! Miert nem gondoltok a
gyermeketekre?
Figyelt kérdés
En is bagoztam, de amint megtudtam az oromhirt, abbahagytam. Sot buntudatom van a miatt, hogy a terhesseg korai szakaszaban meg szivtam, nem tudva azt hogy egy piciny elet fejlodik a szivem alatt. Olyan rossz latni azokat a kismamakat, akik nagy pocakkal fustolnek. Miert nem hagyjak abba par honapra, hogy megadjak az eselyt egy egeszseges elethez a gyermekuknek?
Én is nagy dohányos voltam,mégis le tudtam tenni a cigit,amikor megtudtam,hogy egy pici élet fejlődik a pocimban.Rá sem tudnék gyújtani,pedig annyira kívánom a cigit,de nekem a babám az első,ő a legfontosabb,nem fogom károsítani.Nem olyan nehéz lerakni azt a cigit,legalábbis nekem nem volt annyira nehéz.A babám egészsége az első.Én sem értem azokat akik terhesség alatt cigiznek.
2010. ápr. 25. 22:05
2/19 anonim válasza:
Én nem cigizek, és erre azt mondom egy nőnek már akkor gondolnia kéne erre amikor elkezdni a bagózást. 1 hét alatt nem hinném h bárki is le tudna szokni. Főleg aki elég aktívan dohányzik.
Én nem az ilyen kismamákat nem értem, hanem alapból a dohányosokat, tudják h rohadt káros mégis szívják. Főleg a nők, akiknek az élet továbbadása a feladatuk.
2010. ápr. 25. 22:06
3/19 anonim válasza:
Miért kell minden nap háromszor ugyanezt vag hasonló provokáló kérdést kiírni?
Attól, hogy kiírod, még nem fogják letenni a cigit! Sőt, jót nevetnek rajta, hogy hergelik itt magukat a kismamák és anyukák.
A lényeg az, hogy te nem szívod és kész!
2010. ápr. 25. 22:07
4/19 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm nemrég valami olyan képtelenséggel állt elő, hogy bizonyos orvosok szerint a dohányzás valamiért használ a magzatnak, de , hogy mit mondott, arra már nem emlékszem, mert annyira elöntött a méreg, hogy nem figyeltem.. Én is abbahagytam már akkor, amikor még csak terveztük a kicsit. Az viszont előfordulhat, hogy, ha valaki nagyon erős dohányos, az orvos tényleg azt mondja, hogy ne hagyja abba, max. próbálja mérsékelni, mert a nikotin hiány miatti idegállapota többet árt, mint maga a dohányzás..
2010. ápr. 25. 22:09
5/19 Lolol válasza:
Az hogy nem érted a dohányosokat kedves második válaszoló,az a te egyéni problémád.Inkább dohányozzon valaki,mint igyon vagy drogozzon.Bár terhesség alatt tényleg mellőzni kellene a dohányzást.
2010. ápr. 25. 22:10
6/19 anonim válasza:
rövid az élet és nem is vidám, ha nem dohányzol attól még meghalhatsz tüdőrákban, innentől kezdve minek megvonni magunktól a jó dolgokat, nem azt mondom, hogy aki nem dohányzik, akkor rá kell szokni, de ha már egyszer megtörtént akkor tökmind1, viszont még akkoris ha nem feltétlenül árt ezzel valaki a babájának, szerintem nincs joga más életét tönkretenni, főleg nem a saját gyerekéét...dohányzom, nincs gyerekem, de tudom, hogy ha terhes lennék nem dohányoznék, ez mindenkinek a fejében dől el
2010. ápr. 25. 22:16
7/19 anonim válasza:
Nem kismama, sem dohányos nem vagyok. De már végképp bosszant egyesek hülyesége. Bagóztál? Letetted,amikor terhes lettél? Na és?! Mi közöd van mások életéhez,döntéseihez? Elárulom:rohadtul semmi.Törődj a magad dolgával.
2010. ápr. 25. 22:18
8/19 Lolol válasza:
Mért kell egy kérdésen ennyire fellázadni?Ha nem tetszik,nem kell rá választ írni,és ennyi....
2010. ápr. 25. 22:20
9/19 anonim válasza:
Mi is van a cigiben? Ja nikotin. És a nikotin mi? Ja egy drog, méghozzá nem is a gyengébb fajtából. - nikotin a legelterjedtebb pszichoaktív drog és súlyos méreg: koncentráltan 20–60 mg-ja halálos. Egyes tanulmányok szerint addiktív hatása erősebb, mint a heroiné vagy a kokainé.
Úgyhogy ez az érvelés hibás- inkább dohányozzon mint drogozzon. Mert a dohányzás (mégha sokan nem is szeretik hallani) nem más mint legális drogozás.
2010. ápr. 25. 22:39
10/19 anonim válasza:
mért kell midíg más életével foglalkozni?terhes?cigizik?és akkor ahhoz neked mi közöd van?örülj neki h te letetted,de más dolgaihoz semmi közöd.ha egy kismama elszív a szemed láttára 2 dobozzal neked akkor sincsen jogod beleszólni mert semmi közöd nincsen hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!