Mit gondoltok a neten található súlykalkulátorról?
Ezt találtam a minap. Kíváncsi lennék, hogy mennyire jó. Nektek reális értéket mutat? Benne vagytok a hízás intervallumban?
Szia!
Most próbáltam, és nekem reális értéket mutatott, vagyis minden hétre kb annyit írt amennyi voltam Most 26hetes vagyok és a továbbit majd meglátom.
Sok boldogságot!
hát, én sokat nem értem vele :)
75kg voltam mikor terhes lettem. 32 hetesen voltam 100kg mert vizesedtem, toxémiás lettem sos császárom volt azon a héten. a kalkulátor szerint minden okés volt előtte és semmit nem írt ki a terhesség 32 hetével kapcsolatban. nincsen saját görbém sem.
Szia!
Hát... mondhatnám, hogy szar, de sajnos nem az. Nekem megírta a tutit, hogy most minimum 3 kilóval kevesebbnek kéne lennem, de az öttel kevesebb lenne a legjobb. Reálisnak tűnik amit ír.
Hát levonva a tanulságot, úgy tűnik, hogy gond nélküli terhességnél kb. reálisat ír. Ahol meg komplikáció akad, azt nyilván nem tudja beleszámítani.
Egyébként nekem is jót mutat. Kb. fél kg vagyok kevesebb, mint amit ír, hogy min. kéne legyek.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!