Kedves Dohanyzo Kismamak! Miert nem gondoltok a gyermeketekre?
hát ez a semmi közöm hozzá, nem így van, mertha beteg lesz a gyerek, márpedig erre nagy esély van- ki fogja fizetni az emelt családit, az ellátást, GYESt. Mert volt a körzetben két kisbaba is (dohányos anyukák), akiknek bizony beszűrődés volt a tüdejükben három hónaposan (nem kell mondani mit jelent ez) és egyébként is többet voltak kórházban, mint otthon.
És ezt nem fedezi a jövedéki adó, bár azt mondják 1500 lesz egy doboz cigi és akkor már ez is benne lesz az árban.
Jó persze gondolom sok dohányos tartozik az 1 millió adófizető közé, de a nagyszámok törvénye alapján jó páran nem ebbe katagóriába tartoznak.
Én kismama vagyok. Engem zavar ha valaki a környékemen dohányzik. Márcsak azért is, mert én sem fingok az illető orra alá jó szaftosat pedig de jó lenne olykor visszaadni egy kicsit a szívességből.
Pont a múlt héten futott végig a fejemben, hogy én senkit nem látnék el a kórházban, ha tudjuk azért tüdőbeteg, mert bagózik, azért májbeteg mert iszik...stb. Senki szervi adományát nem pazarolnám egy olyannak aki a sajátját sem becsülte meg.
Lehet lepontozni.
Igenis felháborító mégha semmi közünk sincs ahoz ha valaki dohányzik miközben terhes. Mert önző módon a saját nyomorát elégíti ki egy kis ártatlan élet rovására aki mellesleg nem is kérte, hogy legyen!
Kedves Kérdező!
Véletlen nem Londonból írsz?
Azt nem értem, hogy miért kell folyton mindenkit meszólni: a dohányos km-t,a császárral szülőket, a fogadott orvossal szülő km.-t, a sokat hízót, az abortuszra kényszerülőt, a fiatalon gyermekét egyedül vállalókat és még sorolhatnám....!
Itt muszáj valakit mindig ócsárolni!?
Miért nem inkább azokra a kérdésekre válaszoltok amikre sos várjak a választ! Kivéncsi lennék azokra az emberkékre, akik ilyen példa értékü életet hangsúlyozván valójában hogyan élnek és éltek!!! Hogy vajon mire fel veszik a bátorságot, hogy így beszéljenek? De azt is le merném fogadni, hogy sokszor az köpköd a legjobban aki még rosszabb cipőben jár!!!
A dohányosoknak meg inkább tanácsot adjatok a leszokáshoz!
Valahol 7órakörüli válaszadóval teljesen eggyet értek.
Mi közöd hozzá, ki hogyan teszi tönkre a saját és a gyereke életét.
Engem is baszogatnak, mert túl vékony vagyok anyának, biztos ezt azt csinálok, és nem a gyerekemmel törödők. De azt a kutya nem kérdezi meg, hogy jól vagy amúgy. B+ végstádiumú rákos vagyok, és ahoz, hogy kivizsgáljanak a féléves státuszvizsgálaton össze kellett esnem. Ugyanis én túl fiatal vagyok ahoz, hogy beteg legyek, ezzel küldött el a doki, mikor még a terhesség előtt mentem hozzá(21évesen). Senki nem nézte, csak azt nézik most végig, hogy a 10hónapos fiam mellett sorvadok, fájdalomcsillapító tapaszok tartanak életben olyan fájdalmaim vannak. És aki qvára nem ismer csak az utcán meglát nekiáll piszkálni, hogy minek fogyózok, meg biztosan nem szoptattam meg ezt meg azt... Most 23vagyok, egészséges életmódot folytattam, és van jóesetben 3hónapom. Köszi.
Örülj annak, hogy egészséges vagy, hogy a gyereked mellett lehetsz évekig, nem csak hónapokig, és másokat meg ne piszkálj, mert közöd hozzá semmi!!! vagy ha beleszólsz, akkor adj segítő kezet, nem pedik provokálsz össze vissza mindenkit.
Nem londonbol, hanem Dublinbol irok. Eleg szornyu erzes kilepni a korhaz ajtajan es egy hatalmas fustfelhobe utkozni, mert a a dohanyzo kismamak ket fajas kozott meg elszivnak egy egy cigit.
Kedves Utolso!
Sajnalom, hogy beteg vagy! DE!! A kerdes a dohanyos kismamaknak szol, es mivel feltetelezem, hogy a betegseged nem a dohanyzas okozta, ezert nem feltetlenul kellett volna valaszolnod.
Sem a betegeket, sem a fiatalokat, sem az idosebbeket, sem az egyedulallokat, sem a nem szoptatokat, sem a ducikat, sem a vekonyak nem kritizaltam. Ezek nem olyan dolgok, amivel a babanak szant szandekkal arthat valaki. De a dohanyzas az. Mindenki maga donti el, hogy el e a mergekkel, vagy sem, de ha felelosseggel tartozunk egy masik eletert, akkor ne a sajat igenyeinket reszesitsuk elonyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!