Volt dohányzó kismamák, akik akkor tették le mikor terhesek lettek?
Én akkor tettem le a cigit mikor terhes lettem,mostanába annyira feszült vagyok és annyira hiányzik...leirhatatlan...hozzáteszem nem gyujtok rá mert arra gondolok h a pici a hasamban van.Más nincs igy ezzel?Mit csináljak a nagy feszültséggel?Mindenért ugrok,ideges leszek...kicsit már zavar az állapot is a hasam is h feszül minden...Segitséget kérek nem lehurrogást.(van egy 19hós lányom és pihenni semmit sem tudok..)
Köszönöm 22+1km (még messze a vége)
Mikor megláttam a + tesztet onnantól többet nem cigiztem.
Azóta eltelt 4 év.Sokszor rátudtam volna gyújtani,de a gyermekeim miatt nem tettem........
A terhességem elött 10évig cigiztem.
Szia!
Mi még csak terveztük a babát, amikor letettem. Igazából ez nem fizikai rosszullét, hanem pszihés. Nekem az segített a legtöbbet, hogy amikor szerettem volna rágyújtani, azt mondtam magamnak, hogy igenis rágyújtok MAJD, DE NEM MOST! Ha nem tekintettem véglegesnek a lemondást, sokkal könnyebb volt, nem voltam ideges! Aztán kerestem valami elfoglaltságot, ami lekötött egy időre. Pl séta, filmnézés, játékok.
Kitartás, ha nem is most, de egyszer vége lesz! :-)
Szia!
Én is cigiztem. Az 1. terhességemnél abban a pillanatban letettem, amikor pozi lett a teszt. Nem volt gond, nem hiányzott. A másodiknál is letettem, de ott már más volt a helyzet, a tüneteim dettó, mint a Tiéd. Őszintén elmondtam a dokimnak aki azt mondta, hogy napi 5 szálat elszívhatok, de csak félig, mert sokkal többet ártok azzal a babának, ha egész nap feszült és ingerült vagyok, mint azzal, ha 5X 1/2 szál leggyengébb cigit elszívok. Én soknak találtam az 5 szálat és max. 2-3 volt ami elment, de a végén az sem kellett. Most a 3. babával is sajnos el-elszívok 1-2 szálat, de nem napi szinten ( "nagy" dologhoz néha kell). Nem akarlak rábeszélni semmire- az távol áll tölem- magamra sem vagyok büszke. Szerintem Te is beszélj erről a dokival, hogy mi a véleménye.
Szia!
Teljesen így vagyok, mint Te! 22 hét, cigi nincs a pozitív teszttől. Az első babánál ez tökéletesen működött. Nem hiányzott. De most... Sokszor az jár a fejemben: na majd ha kibújik... Nem szeretnék egyébként visszaszokni, ezért jó lenne, ha egyet sem gyújtanék rá, mert ismerem magam, ha egy jön, jön a többi is. Remélem addig elmúlik ez az érzés.
Szerintem a hangulat változások nem csak ettől vannak. Tegnap pl annyira kiborultam, sírtam vagy 2 órát, és kb azon, hogy nem lett letörölgetve, és nincs is erőm hozzá már... De tegnap, ha lett volna itthon cigi, lehet, hogy oda nyúltam volna... Persze nem tudnám elszívni, mert sajnálom a picit.
Sokan azt mondják, 1-2 szál kevesebbet árt, mint az idegeskedés. A fene tudja, de nem mernék kockáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!