Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dohányzó kismamák milyen...

Dohányzó kismamák milyen márkájú cigit szívtok és napi hány szálat?

Figyelt kérdés

Én a mentolos Bond vékony cigit "szívom" napi 4 szálat.

KÉRLEK SZÉPEN BENNETEKET CSAK OLYAN VÁLASZOLJON AKIT ÉRINT A KÉRDÉS!

Csak kíváncsiságból kérdezem.

2010. máj. 31. 11:26
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
32%

12.52-es

ugye nem hiszed hogy a csipőficam meg a donkaláb a cigizés miatt van. az asztma természetesen lehet, na de egy rosszul illeszkedett testrészt ne fogjunk már rá!

azért bevallom én is orrbagyűrtem volna napi egy dobozért, de a kérdező közel sem szív annyi cigit. bírom ezeket a kiosztásokat. nem nyugtatást vár hogy szívjad csak nyugodtan, hanem aki ebben a cipőben jár sajnálatosan, azoktól vár választ!

2010. máj. 31. 13:02
 32/58 anonim ***** válasza:
39%
Volt már hasonló topik, ahol a mai napig folyik a vita és a szitkozódás, értelmetlenül. Mindenki maga tudja, érzi, hogy mennyire szereti a saját gyermekét. Én azt nem értem, hogy ezek után pl. az örökbefogadás miért van olyan szigorú szabályokhoz kötve?
2010. máj. 31. 13:12
 33/58 anonim ***** válasza:
16%
Nem azt mondtam, hogy az ekcéma csak a cigizéstől miatt jöhet ki, sok minden miatt persze, de nővérem esetében több mint valószínű, és ezt nem én találtam ki hanem az orvosok mondták.
2010. máj. 31. 13:20
 34/58 anonim ***** válasza:
68%

szia!

Én nem foglak elítélni, pedig én sem dohányzom. Ő a te babűd, és ha beteg lesz akkor is a te lelked felelőssége marad. Neked kell felállítanod a fontossági sorrendet. Két barátnőm dohányzott terhesség alatt, az egyikük napi 2 szálat, a másik akár 7-8 szálat is. Az elsőnek a kisbabája most 16 hónapos, valamilyen izombetegséggel született, csak most ült fel, de egyértelműen kimutatták, hogy a cigi káros anyagai miatt volt. A másiknál pedig a kisfiú gégecső nélkül született, és három évesem akkora mint egy másfél éves. Már csak ezek miatt megéri elgondolkodni, neked megéri e ez az egész. sztem bird ki a terhesség alatt nélküle, majd utána annyit szívsz amennyi jól esik. mit szól ehhez a családod? anyud? párod? 27 h km

2010. máj. 31. 13:27
 35/58 anonim ***** válasza:
0%
13:02-esnek:Nem, nem állítottam, hogy biztos hogy a cigi okozta a csípőficamot.De mivel mindkettő fejlődési rendellenesség, azt nem tudhatod, hogy mitől alakult ki.Ha csak 0,5 % az esély rá, hogy lesz valami baja a babának, már megéri leszokni, nem?De a másik csak dohányos anyukáknak szóló kérdésben ( szülés utáni bagózásról szólt) már kifejtettem a véleményem, így most inkább kimaradok belőle.6 %-ot vontak le tőlem csak azért, mert őszinte voltam, és nem olyan választ írtam, ami tetszett a kérdezőnek.Mindegy is!Ez is csak szimpátia kérdése.Nem osztok ki senkit.Csak elmondtam valakinek a példáját.Biztos feleslegesen, mert értelme nem lesz.
2010. máj. 31. 13:39
 36/58 anonim ***** válasza:
20%

13.39-es.

szerinted nekem miért 69% az átlaogm? már írtam pár hozásszólással ezelőtt hogy ezek miatt, mert esetleg kiállok valaki mellet, vagy mert nem egyeznek a véleményeim másokkal, esetleg csak azért mert nem kiabálom le valaki fejét. de nem érdekel. mindig megfogadom hogy meddő vitába nem bocsátkozom, de aztán sosem bírom megállni :-)

nem kell foglalkozni a zsázalékokkal, én a válaszoknál sosem azt nézem, hanem hogy milyen tancésot ad...mert bizony én is szoktam kérdezni.

ezen ne mérgelődj :-)

2010. máj. 31. 13:47
 37/58 anonim ***** válasza:
16%
Nem érzem magam se többnek, se kevesebbnek a százalékoktól, de az elég furcsa, hogy akik cigi ellenesek, azok 20-30-40 százalékban ítéltetik hasznos válaszadónak. Akkor ezek szerint a többségnek nincs kifogása a bagó ellen? Mindegy is, mindenki döntse el maga milyen életet szán a gyermekének. Ha 100%-ban (bár ilyen tán nincs is) egészségesen próbálsz élni, akkor is lehetnek problémák, azzal, hogy a káros dolgokkal élsz, csak esélyt adsz további problémáknak.
2010. máj. 31. 13:55
 38/58 anonim ***** válasza:
37%

Utolsónak: egyáltalán nem áll szándékomba megbántani, Te is teljesen normálisan írtál.

Szerintem nem kell a százalékokkal foglalkozni, ha mégis ezt teszed, mint most is, talán azért van kevesebb %-a annak, aki dohányzás-ellenes, mert nem a kérdésre válaszoltatok.

Nem kioktatást, rémtörténeteket kért a kérdező. Csak páran adtunk választ a konkrét kérdésre, a többiek elkalandoztnak. Tdom, persze ez egy olyan téma, ami mindig vitát szít, teljesen feleslegesen....

Sok embernek kéne azt megtanulni, hogy a kérdésekre válaszoljon és ne itt vitatkozzon.

2010. máj. 31. 14:34
 39/58 anonim ***** válasza:
71%

Na, akkor lefordítanám a kérdést, hogy mindenki értse (beleértve a kérdezőt is):

Van itt még olyan kismama, aki dohányzik? Én sajnos nem tudok teljesen lemondani róla, lelkiismeret furdalásom van emiatt, de egyszerűen tényleg akarat gyenge vagyok a teljes leszokáshoz. Vékony cigit szívok, abban kevesebb a dohány, abból is csak 4 szálat naponta. Ez tényleg olyan sok? Már több helyen megnéztem, utánaolvastam mik a káros hatásai, tisztában vagyok vele, hogy a tűzzel játszom, de egyszerűen nem megy a leszokás.

Rendszeresen járok ultrahangra, mindig, minden rendben van... csak az a bűntudat ne lenne. Tudna valaki valami megnyugtatót írni?

KÉRLEK BENNETEKET, CSAK OLYAN VÁLASZOLJON, AKI NEM KIOSZTANI AKAR, ÉN IS TUDOM, HOGY ROSSZAT TESZEK!

2010. máj. 31. 14:39
 40/58 anonim ***** válasza:
30%

14:39:

De most ezek után milyen megnyugtatót lehetne írni? Nem 100%, hogy baja lesz a babának, max. ennyit.

2010. máj. 31. 14:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!