Dohányzó kismamák milyen márkájú cigit szívtok és napi hány szálat?
Én a mentolos Bond vékony cigit "szívom" napi 4 szálat.
KÉRLEK SZÉPEN BENNETEKET CSAK OLYAN VÁLASZOLJON AKIT ÉRINT A KÉRDÉS!
Csak kíváncsiságból kérdezem.
12.52-es
ugye nem hiszed hogy a csipőficam meg a donkaláb a cigizés miatt van. az asztma természetesen lehet, na de egy rosszul illeszkedett testrészt ne fogjunk már rá!
azért bevallom én is orrbagyűrtem volna napi egy dobozért, de a kérdező közel sem szív annyi cigit. bírom ezeket a kiosztásokat. nem nyugtatást vár hogy szívjad csak nyugodtan, hanem aki ebben a cipőben jár sajnálatosan, azoktól vár választ!
szia!
Én nem foglak elítélni, pedig én sem dohányzom. Ő a te babűd, és ha beteg lesz akkor is a te lelked felelőssége marad. Neked kell felállítanod a fontossági sorrendet. Két barátnőm dohányzott terhesség alatt, az egyikük napi 2 szálat, a másik akár 7-8 szálat is. Az elsőnek a kisbabája most 16 hónapos, valamilyen izombetegséggel született, csak most ült fel, de egyértelműen kimutatták, hogy a cigi káros anyagai miatt volt. A másiknál pedig a kisfiú gégecső nélkül született, és három évesem akkora mint egy másfél éves. Már csak ezek miatt megéri elgondolkodni, neked megéri e ez az egész. sztem bird ki a terhesség alatt nélküle, majd utána annyit szívsz amennyi jól esik. mit szól ehhez a családod? anyud? párod? 27 h km
13.39-es.
szerinted nekem miért 69% az átlaogm? már írtam pár hozásszólással ezelőtt hogy ezek miatt, mert esetleg kiállok valaki mellet, vagy mert nem egyeznek a véleményeim másokkal, esetleg csak azért mert nem kiabálom le valaki fejét. de nem érdekel. mindig megfogadom hogy meddő vitába nem bocsátkozom, de aztán sosem bírom megállni :-)
nem kell foglalkozni a zsázalékokkal, én a válaszoknál sosem azt nézem, hanem hogy milyen tancésot ad...mert bizony én is szoktam kérdezni.
ezen ne mérgelődj :-)
Utolsónak: egyáltalán nem áll szándékomba megbántani, Te is teljesen normálisan írtál.
Szerintem nem kell a százalékokkal foglalkozni, ha mégis ezt teszed, mint most is, talán azért van kevesebb %-a annak, aki dohányzás-ellenes, mert nem a kérdésre válaszoltatok.
Nem kioktatást, rémtörténeteket kért a kérdező. Csak páran adtunk választ a konkrét kérdésre, a többiek elkalandoztnak. Tdom, persze ez egy olyan téma, ami mindig vitát szít, teljesen feleslegesen....
Sok embernek kéne azt megtanulni, hogy a kérdésekre válaszoljon és ne itt vitatkozzon.
Na, akkor lefordítanám a kérdést, hogy mindenki értse (beleértve a kérdezőt is):
Van itt még olyan kismama, aki dohányzik? Én sajnos nem tudok teljesen lemondani róla, lelkiismeret furdalásom van emiatt, de egyszerűen tényleg akarat gyenge vagyok a teljes leszokáshoz. Vékony cigit szívok, abban kevesebb a dohány, abból is csak 4 szálat naponta. Ez tényleg olyan sok? Már több helyen megnéztem, utánaolvastam mik a káros hatásai, tisztában vagyok vele, hogy a tűzzel játszom, de egyszerűen nem megy a leszokás.
Rendszeresen járok ultrahangra, mindig, minden rendben van... csak az a bűntudat ne lenne. Tudna valaki valami megnyugtatót írni?
KÉRLEK BENNETEKET, CSAK OLYAN VÁLASZOLJON, AKI NEM KIOSZTANI AKAR, ÉN IS TUDOM, HOGY ROSSZAT TESZEK!
14:39:
De most ezek után milyen megnyugtatót lehetne írni? Nem 100%, hogy baja lesz a babának, max. ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!