Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dohányzó kismamák milyen...

Dohányzó kismamák milyen márkájú cigit szívtok és napi hány szálat?

Figyelt kérdés

Én a mentolos Bond vékony cigit "szívom" napi 4 szálat.

KÉRLEK SZÉPEN BENNETEKET CSAK OLYAN VÁLASZOLJON AKIT ÉRINT A KÉRDÉS!

Csak kíváncsiságból kérdezem.

2010. máj. 31. 11:26
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
29%

"ő baja lesz majd ha beteg lesz a babája"

Meg majd a Te adódból fizetik a kezelését...

2010. máj. 31. 12:04
 22/58 anonim ***** válasza:
30%
12.04-nél ott a pont....
2010. máj. 31. 12:06
 23/58 anonim ***** válasza:
45%

..akkor oda lehetne állni tüntetni a drogambulanciák és alkoholelvonók elé illetve a segélyekre várók elé mert azok is a Mi pénzünkből megy.

nem értem ha valaki kérdez valamit ami nem jön be a nagy átlagnak, jön a sárdobálás, ám hasznosat senki nem tud írni. NEM JÓ A CIGARETTA, de ezen senki sem tud változtatni, mások döntésébe nem avatkozhatunk bele. El kellene fogadni hogy van pro és kontra mindenhol, nem csak fehér és fekete!

áááá, meddő vita, további szép napot mindenkinek!

kérdező, csak a leggyengébbet és inkább ne kérdezz máskor ilyeneket! :-D

2010. máj. 31. 12:09
 24/58 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem a leghasznosabb választ adtuk majd mindannyian, 100%-ot érdemelne mindenki. Ennél hasznosabb jelen esetben NINCS!
2010. máj. 31. 12:11
 25/58 anonim ***** válasza:
51%

Nekem nővérem szívott kék multit a terhessége alatt, Ő is kb. napi 4-5 szálat. Terhesség előtt napi 2-3 dobozzal. Ő ennyire bírta csak lerakni.

Az orvos azt mondta neki, hogy már ez is haladás, de az sem lenne elég ha teljesen lerakná, mert a tudomány mai állása szerint, terhesség előtt 7 évvel abba kéne hagyni a dohányzást, hogy teljesen kitisztuljon a szervezete.

A babájának pedig születése óta ekcémás a bőre és nem tudnak vele az orvosok mit kezdeni.

2010. máj. 31. 12:14
 26/58 anonim ***** válasza:
53%

a nővéred babájának jobbulást...de ugye nem gondolod te sem komolyan hogy a baba ekcémája a cigarettától lett???

anyum nem cigizett velünk, mégis én 2,10kg-al, a tesvérem egy héttel a kiírt előtt 2kg-al született. anyum hízott 25 kilót, és lám felnőttünk. akkor most mire fogjuk ha egyszer nem cigizett anyum velünk????

2010. máj. 31. 12:18
 27/58 anonim ***** válasza:
31%
Az ekcéma örökletes betegség, ha csak hajlam öröklődik, akkor is előjöhet (akár nagyszülő után is). Inkább emésztési problémára vezethető vissza.
2010. máj. 31. 12:20
 28/58 anonim ***** válasza:
35%
11.48 as vagyok! Még az eszembe jutott...hagyd el azokat a dolgokat amire kivánod a cigit...ez nekem sokat segitett!
2010. máj. 31. 12:36
 29/58 anonim ***** válasza:
33%

[link]

Ezt olvasd el!Te tudod, mit csinálsz.Nekem semmi közöm hozzá.De azt jó ha tudod, hogy a kevés cigi is ugyanolyan káros, a gyengét meg jobban letüdőzöd, tehát még rosszabb.És az a tény, hogy senki nem bizonyította be, hogy xy betegség oka tényleg a terhes nő cigizése volt, az felment a leszokás alól, vagy mi? Senki nem bizonyította be , hogy pl. az ekcémát a bagó okozta, tehát cigizhetsz?Ez baromság.

Csak egy példa: A férjem kollégájának a felesége kék Bondot szívott, kb. napi egy dobozzal úgy, hogy még a férje sem szólt bele.Ha én lettem volna a férje helyében, szájba is vágom..De mindegy! A kisebbik lánya most van túl az 5. ortopédiai műtétén 6 éves korára.( csípőficam, dongaláb stb)A nagyobbiknak komoly bőrbetegsége van, és asztmás.+ Mindkettő havonta beteg.De az anyja még csak nem is okolja magát..Megvan a véleményem, de nem kérdezte senki, úgyhogy megtartom.

2010. máj. 31. 12:52
 30/58 anonim ***** válasza:
2010. máj. 31. 12:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!