Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dohányzó kismamák milyen...

Dohányzó kismamák milyen márkájú cigit szívtok és napi hány szálat?

Figyelt kérdés

Én a mentolos Bond vékony cigit "szívom" napi 4 szálat.

KÉRLEK SZÉPEN BENNETEKET CSAK OLYAN VÁLASZOLJON AKIT ÉRINT A KÉRDÉS!

Csak kíváncsiságból kérdezem.

2010. máj. 31. 11:26
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
40%
Nem tudnál helyette valami mást csinálni? pl rágózni kiló számra, vagy bármi mást, csak ne ezt!!!
2010. máj. 31. 11:45
 12/58 anonim ***** válasza:
2010. máj. 31. 11:46
 13/58 anonim válasza:
51%
Ugyan engem sem érint a téma, de ki vagyok én, hogy megmondjam, hogy Te milyen vagy? Ha megkérdez valaki egy szülész-nőgyógyász orvost, azt mondja, hogy lehetőleg, ne dohányozzon, de napi 3-4 szál még nem egyenlő a gyerek autizmusávál. Tehát jó lenne, ha olyan válaszok jönnének, amik terhes, vagy vol terhes anyukáktól jön. Igaz, hogy én nem vagyok az, de ezt lekellett írnom.
2010. máj. 31. 11:46
 14/58 anonim ***** válasza:
26%

Egyetértek az előttem szólokkal. Nagyon sokáig kocsmákba dolgoztam mielőtt terhes lettem! Mikor 18 órát dolgoztam napi 3 doboz piros multi ment el...azért is mert déleőtt senki nem volt és azért is mert este mikor telt ház volt rágyujtottam egyre és nem birtaM végig szivni mert jöttek mindig. Azt akarom ezzel mondani hogy nagyon sokat bagoztam és mégisle tudtam tenni!!!!

A GYEREKED TÜDŐBAJOS LESZ, ALLERGIÁÁS, FULLADOZNI FOG FELNŐTT KORÁBA!!! TEDD LE A CIGIT HA NEM AKAROD HOGY SZENVEDJE A GYEREKED!! TÉNYLEG HIHETETLEN HOGY BABÁSOK ENNYIRE NINCSENEK TEKINTETTEL A GYEREKÜKRE!

Napi 4 szál már olyan mintha nem cigiznél... Nem is értem... NAgyon szép látvány leszel nagy pocakkal cigivel a szádba!!

20 hetes

2010. máj. 31. 11:48
 15/58 anonim ***** válasza:
65%
Én nagyon szeretek dohányozni!3.terhességemben vagyok,de nem tudtam rágyujtani,mikor már tudtam baba lesz!!!A lelkiismeret nem engedte valahogy!Ha cigizel az a te döntésed,te testeddel,de mikor már lakó van,felelős vagy érte és kutya kötelességed neki a "legjobb" körülményeket biztosítani!Nekem mindíg eszembe jutott,hogy ha én dohányzok ő fuldoklik odabent!:-(Na de te tudod,a 4szál nem vészes,de ha csak 4szál akkor meg már az is minek?:-)
2010. máj. 31. 11:50
 16/58 anonim ***** válasza:
77%

Hát az ilyen kérdésekért minimum lefejezés vár! De legalábbis megkövezés, guzsbakötés.

Természetesen nem jó ha cigizel, de ha mégsem bírod ki akkor a leggyengébb cigit szívd, s bár a napi 4 az nem sok, de ha tudod csökkentsd le legalább 1-2 szállra. én abbahagytam mikor pozitívat teszteltem, és ez ment is kb 1,5 hétig. azóta lényegében pazarolok mert reggel beleszívok kb. 3-at és dobom el, majd este lefekvés előtt is vagy hármat szívok a cigibe és ki vele! ezt elmondtam a dokimnak is, nem tudok mit tenni, 21 év dohányzást ennyire tudom visszafogni.

csak kíváncsi lennék arrahogy aki itt fröccsög, vajon a nőgfyógyászat előtt,nagy hassal és mondjuk hálóingben cigiző kismamáknak mennyi merészel szólni? mondjuk a kisebbségnek hány mer beolvasni? azt hiszeme gy sem! én a kórház előtt járok el (belátni a szülészet épületéhez) és reggel hétkor, már márciusban is papucsban, hálóingben cigiztek a kisebbségiek. mint haogy megtudtam, óránként kijárnak bagózni.

2010. máj. 31. 11:50
 17/58 anonim ***** válasza:
36%
Jó, de gondolom a kérdező nem arra megy, hogy direkt baja legyen a babának és több segély járjon érte...
2010. máj. 31. 11:52
 18/58 anonim ***** válasza:
27%
Hát én eddig azt hittem csak az emlegetett kisebbség cigizik nagy pocival, és értelmes netező magyar nő nem...ezekszerint erősen tévedtem :(((
2010. máj. 31. 11:56
 19/58 anonim ***** válasza:
29%

az értelmes magyar netezők éppen ezért a fröccsögések miatt nem mernek/akarnak őszinték lenni!

nézzétek meg az én %-os válaszaimat. azért iylen alacosny mert iylenkérdésekbe írok, leírom a véleméynemet és lepontoznak. de nem érdekel. és ha már értelmiség. találkoztam oylan magyar értelmiségi kismamával aki előttem gyújtott rá szintén kismamaként, megkínált egy cigivel, mire én elutaítottam, pedig ő már akkor szülés előtt állt. mégsem ítéltem el. ő baja lesz majd ha beteg lesz a babája.

és az nagy hülyeség hogymárpedig tüdőbeteg meg asztmás lesz abab mindenáron! ez nem igaz! akkor vajon az a baba miért lesz tüdőrákos akinek az anyja életében egy szál cigit el sem szívott??? Benne van a pakliban hogy beteg lesz, de azért annyira ne fessük már falra az ördögöt. A kérdező meg majd magára vessen ha mégis a CIGARETTÁTÓL lesz beteg a gyereke!

2010. máj. 31. 12:02
 20/58 anonim ***** válasza:
60%

Az egyik barátnőm dohányzott terhesen. Vékony, 1 mg-s bondot szívott, elmondása szerint este 1 szálat.

Néhe én is rágyújtotta, kb. 4-5ször, beleszívtam pár slukkot és elnyomtam.

2010. máj. 31. 12:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!