Dohányzó kismamák milyen márkájú cigit szívtok és napi hány szálat?
Én a mentolos Bond vékony cigit "szívom" napi 4 szálat.
KÉRLEK SZÉPEN BENNETEKET CSAK OLYAN VÁLASZOLJON AKIT ÉRINT A KÉRDÉS!
Csak kíváncsiságból kérdezem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Te írtad ki ezt is ugye?
Egyetértek az előttem szólokkal. Nagyon sokáig kocsmákba dolgoztam mielőtt terhes lettem! Mikor 18 órát dolgoztam napi 3 doboz piros multi ment el...azért is mert déleőtt senki nem volt és azért is mert este mikor telt ház volt rágyujtottam egyre és nem birtaM végig szivni mert jöttek mindig. Azt akarom ezzel mondani hogy nagyon sokat bagoztam és mégisle tudtam tenni!!!!
A GYEREKED TÜDŐBAJOS LESZ, ALLERGIÁÁS, FULLADOZNI FOG FELNŐTT KORÁBA!!! TEDD LE A CIGIT HA NEM AKAROD HOGY SZENVEDJE A GYEREKED!! TÉNYLEG HIHETETLEN HOGY BABÁSOK ENNYIRE NINCSENEK TEKINTETTEL A GYEREKÜKRE!
Napi 4 szál már olyan mintha nem cigiznél... Nem is értem... NAgyon szép látvány leszel nagy pocakkal cigivel a szádba!!
20 hetes
Hát az ilyen kérdésekért minimum lefejezés vár! De legalábbis megkövezés, guzsbakötés.
Természetesen nem jó ha cigizel, de ha mégsem bírod ki akkor a leggyengébb cigit szívd, s bár a napi 4 az nem sok, de ha tudod csökkentsd le legalább 1-2 szállra. én abbahagytam mikor pozitívat teszteltem, és ez ment is kb 1,5 hétig. azóta lényegében pazarolok mert reggel beleszívok kb. 3-at és dobom el, majd este lefekvés előtt is vagy hármat szívok a cigibe és ki vele! ezt elmondtam a dokimnak is, nem tudok mit tenni, 21 év dohányzást ennyire tudom visszafogni.
csak kíváncsi lennék arrahogy aki itt fröccsög, vajon a nőgfyógyászat előtt,nagy hassal és mondjuk hálóingben cigiző kismamáknak mennyi merészel szólni? mondjuk a kisebbségnek hány mer beolvasni? azt hiszeme gy sem! én a kórház előtt járok el (belátni a szülészet épületéhez) és reggel hétkor, már márciusban is papucsban, hálóingben cigiztek a kisebbségiek. mint haogy megtudtam, óránként kijárnak bagózni.
az értelmes magyar netezők éppen ezért a fröccsögések miatt nem mernek/akarnak őszinték lenni!
nézzétek meg az én %-os válaszaimat. azért iylen alacosny mert iylenkérdésekbe írok, leírom a véleméynemet és lepontoznak. de nem érdekel. és ha már értelmiség. találkoztam oylan magyar értelmiségi kismamával aki előttem gyújtott rá szintén kismamaként, megkínált egy cigivel, mire én elutaítottam, pedig ő már akkor szülés előtt állt. mégsem ítéltem el. ő baja lesz majd ha beteg lesz a babája.
és az nagy hülyeség hogymárpedig tüdőbeteg meg asztmás lesz abab mindenáron! ez nem igaz! akkor vajon az a baba miért lesz tüdőrákos akinek az anyja életében egy szál cigit el sem szívott??? Benne van a pakliban hogy beteg lesz, de azért annyira ne fessük már falra az ördögöt. A kérdező meg majd magára vessen ha mégis a CIGARETTÁTÓL lesz beteg a gyereke!
Az egyik barátnőm dohányzott terhesen. Vékony, 1 mg-s bondot szívott, elmondása szerint este 1 szálat.
Néhe én is rágyújtotta, kb. 4-5ször, beleszívtam pár slukkot és elnyomtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!