Dohányzó kismamák milyen márkájú cigit szívtok és napi hány szálat?
Én a mentolos Bond vékony cigit "szívom" napi 4 szálat.
KÉRLEK SZÉPEN BENNETEKET CSAK OLYAN VÁLASZOLJON AKIT ÉRINT A KÉRDÉS!
Csak kíváncsiságból kérdezem.
Sziasztok,köszönöm mindenkinek a válaszát,vagyis tulajdonképp senki nem akart(vagy inkább nem mert) válaszolni a konkrét kérdésemre:(
Valaki írt egy másik kérdést,nem, azt a régebbi kérdést nem én tettem fel,nekem ebben a cigi témában ez az első(és utolsó) kérdésem.
Van már három gyermekem,egészségesek,semmi aszhmájuk,hasonlók sőt betegek is max egyszer egy évben.A gyerekorvos annyit lát minket,amikor kötelező oltásokon járunk nála.Bezzeg a nem dohányzó anyucik ott ücsörögnek a rendelőben,mindíg sárga takony folyik a gyerekeik orrából,meg folyamatosan hiányoznak iskolából óvodából.Ennyit a nagy dohányzás ellenességetekről.
Szóval negyedik babát várom,magyar vagyok,nem segélyért szülök,mert ugye tudjátok cigire telik.
Nem doboz számra szívom a cigit,hanem ahogy írtam is napi 4 szálat.Egyet reggel a kávéhoz,egyet ebéd után,egyet kora este és egyet késő este.
Én azért írtam ki a cigi márkáját mert hátha valaki tud még ennél is gyengébbet.
Láttam én is a gyermekágyon a kisebbségi anyukákat óránként dohányozni a wc-ben,lent a kórház udvarán.Na én nem ilyen vagyok,nekem a doboz cigi kitart 5 napig.
Aki linkelt ilyen meg olyan rendellenességgel világra jött gyerekekről ,annak üzenem,hogy ne nézzen ennyire hülyének,az ilyen rendellenességek bárkivel előfordulhatnak,akár veled is(aki linkelte)
Nagyon sok itt a 35 év feletti első babát váró nő.
Ha down-os,vagy autista vagy vízfejű lesz a gyereketek,mire fogjátok majd?Hiszen ti nem dohányoztok!
Rengeteg ember hal meg tüdőrákban és a cigit még hírből sem ismeri.És aki májrákban hal meg?Az egyből alkesz mi?
Továbbra is áll a kérdés:milyen cigit szívtok és mennyit?
Kértem én,hogy papoljatok nekem bármiről is?
Nem így szólt a kérdés.
Na ezért tuti le leszek pontozva, de napi 4 -5 szálat szívok el és zöld bondot.
Amúgy kedves mindenki az emberiség az ősidők óta dohányzik..nem attól lesz beteg a társadalom, hanem mert nyomatjátok magatokba a sok tartósítószert, vegyszert meg minden szrt..az állandó sterilizálás..meg 600000 vitamin, aztán megmarad olyan baba is amelyik bocsássa meg az ég, de nem életrevaló...Amikor nem tudták, hogy a dohányzás káros, akkor nem okozott ilyen probléámákat a dohányzás? Akkor nem volt ennyi allergiás meg autista meg diszlexiás meg mindenféle gyerek ez mind a cigi hibája?
Az említett kérdést én írtam ki. Ha esetleg elolvasod láthatod, hogy én sem kaptam sok értelmes választ és sajnos akaratlanul is polgárpukkasztás lett belőle. Ezekkel nem kell foglalkozni.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, hát sajnos én többet szívok napi 4 szálnál, de nem sokkal. Vagy kék, vagy zöld sophit. Hány hetes vagy ?
"A mi gyerekeinket ne keverd ebbe bele.Én linkeltem, és megköszönném, ha nem jósolnál nekünk rendellenességet így látatlanba." Neked van jogod más gyerekének rendellenességet jósolni?? Mit kell mással foglalkozni? Fáj az nektek,hogy dohányzik? Én sem dohányzom, pedig a terhesség előtt cigiztem, de eszem ágába sincs ítélkezni. Ez a kérdező dolga.
Anyukám végig dohányozta velem és a testvéremmel a terhességet, szoptatást, és akkoriban nem volt lightos cigi, mégis mind a ketten makk egészségesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!