Ki fog 2017 Szeptembereben szülni? ki tesztelt nemrég pozit? Tapasztalatok? Tünetek? Volt már valaki orvosnál?
Varom a tapasztalatokat, élményeket , velemenyeket !
Jo lenne olvasni elsô orvosi vizsgalatrol , elsô ultrahangrol , kinek milyen tünetei vannak , mi segít a nehéz napokon ( pl hányinger )
Beszélgessünk , osszuk meg egymással a kilenc hónap tapasztalatait !
Legyszi mindenki írjon azonositaskepp egy betűt hogy tudjuk mit ki irt !
M.
Sziasztok!
Csatlakoznék èn is. Nagyjából elolvastam a válaszokat, de jo sok van :) első körben mindenkinek grat, boldog babavárást :)
Én (vagyis mi) 18hetesek vagyunk. Nekem szép ajándék lesz a gyerek (egyébként első baba) mivel karácsony táján fogant az biztos (csak dec24 voltunk egyutt párommal decbe) és szept 18ra vagyok kiirva az én szülinapom pedig szept 13 van :) hál isten "tünetmentes" vagyok, neha van egy kis hányinger fejfájás de nem vészes. Kiváni a gyümölcsöket kivánom. Eddig minden rendben velünk. Jövöhét hétfőn megyek uh.-ra (nem holnap hanem köv hétfő). Egyenlőre nem tudom, hogy lány vagy fiú lesz, szívem szerint kislányt szeretnék, de a lényeg, hogy rendbe legyen minden. Ha lány lesz Fruzsina Réka lesz, ha fiú lesz még nemtudjuk. József lesz a második neve az biztos (apja után). Venni még nem vettünk semmit, majd nyáron tervezzek. Kiságyat és babakocsit kapunk. Nemtudom volt e kérdés a munka...én még dolgozom, kb 29-32hétig szeretnék, buszsöför vagyok. Illetve ki hol fog szülni? Én Vácott.
Bocsi, ha hosszú lett.
Én M lennék, de hivhatok a nicknevemen is.
26N
Sziasztok! Remélem még csatlakozhatok :) most találkoztam a topiccal a főoldalon :)
21hetesek vagyunk, és úgy néz ki kisfiunk lesz :) szeptember 5.ére vagyunk kiírva, Leventénk lesz :)
Elég sokat vártunk erre a babára, 3év próbálkozás után,februárban kezdtük volna a lombikot, és január 12.én, két hét késés utàn pozit teszteltem, úgyhogy igazi csodababánk lesz :) május 3.án megyünk a dokinkhoz újabb uh-ra, már nagyon várjuk :)
Sziasztok!
Minden rendben van velünk, szerencsére a rosszulétek elmúltak. :)
Pénteken megyek orvoshoz, nem tudom, h akkor lesz-e a cukor terhelés. Lassan 21hetesek leszünk. Háziorvoshoz a héten megyek az Ekg miatt.
Júniusba megyünk megint babamozira. Már alig várjuk :) nagyon érzem rúgdosni, lehet elkiabáltam, h nyugott baba lesz, hiszen a napokban (szerencsére csak nappal) megállás nélkül mocorog, fészkelődik és rúg.:D
Mi szinte mindent megvettünk, már csak nekem kell pár dolog a kórházba. Ja meg várni kell, h a futár meghozza a rendelt dolgokat.
Pofátlanság pár üzlettől, h mennyi pénzt kérnek egy légzésfigyelőért vagy avent -os szettért amikor a neten egy kis keresgélés után ugyan azt minőségi árut megkapod kb 30-40%kal olcsóbban úgy, h a szállítási költség ingyenes.
Gondolom már mindenkinek látszik a pocakja.:)
Ma voltunk orvosnál, 22+1 hetes vagyok. Már biztos, hogy kislányunk lesz. 502 grammnak saccolta az uh, izeg-mozog állandóan a babánk. Esténként néha alig hagy aludni, annyit ficánkol. 😊 Megrendeltük már a kiságyat+matracot, babakocsink megvan már, kiskád+állvány is, pléd, lepedők, ruhák, pólya meg néhány apróság is. Ma a bababoltban meglepődött az eladó a pocakom nagyságán, hogy milyen nagy már, de a baba csak szeptemberben fog születni. 😊 Amúgy elkezdtem kismama jógára járni, nagyon jó. Dolgozni még járok, szerencsére jól érzem magam, ameddig bírok szeretnék is menni. Vigyázzatok magatokra!
E.
Sziasztok ! Ebresszuk fel kicsit az oldalt :) ( kérdést )
Ki hogy van ? En a 30. Heten járok ! 38 . Heten lesz a császár ! Nagyon gyorsan telik az idő számomra ... jovo heten megyek ujra dokihoz, csütörtökön .Isztok kávét ?Az előző terhessegnel ra sem tudtam nézni ... most a kettőt megiszom
Minden nap mert nagyon alacsony a vérnyomásom . Mikor pakolja tok be a kórházi csomagot ? Baba ruhák mosasat ki mikor csinalja? En ugy érzem mindig hogy Jajj van meg arra idő ... magamat ismerve majd az utolsó időkben kapkodok . Megvettetek mindent ?
Sziasztok! :) Örülök, h minden rendben van veled kérdező. ;)
Mi 29+3 naposak vagyunk. Nekem borzalmasan lassan telik az idő. Velünk is minden rendben van :) a picikénk nagyon aktív, jöhet bármilyen front ő megse áll. Egyedül este van egy kis nyugalom amikor alszik. :) nagyon sokat csuklik. Azt mondják azért mert nagyon mohon isza a magzatvizet. Sajnos eddig még farfekvéses.. Tudom, h van még ideje befordulni, de a lelkem mélyén valahogy azt érzem, h nem fog. Párszor éreztem, h próbált, dehát nem sikerült neki.
Én is iszok kávét. 3in1-nt vagy jeges kávét. Valamikor 1 egynap vagy 2tőt. Függ, h fáj a fejem vagy se.
Az alvás eléggé nehézkes, sehogy se jó már
Ha jó lenne akkor a pici jelez, h nem kényelmes neki. A séták se esnek már jól. Viszont jóga az még mindig megy. :)
Mi megvettünk már mindent. :) pont ma hozta meg az én dolgaimat a futár a kórházba.. Annyi, h majd csak a gyógyszertári dolgokat kell megvenni.
Én úgy terveztem, h 30héten pakolom össze a kórházi dolgokat és kezdem mosni a dolgokat. Szép lassan, vasalgatok meg elpakolászom a szekrényébe a dolgait.
A szobájába már csak a függönye kell, elméletileg jövőhéten kész lesz. :)
Van fogadott orvosotok, szülésznőtök? :)
T
Sziasztok!
Ki hogy áll lányok ? En penteken szültem meg egy igen komplikált császármetszéssel de szerencsére minden jo kimenetelű lett ! 3470 grammal es 52 cm-el érkezett a pici Julia 08.25 En . Tejcsi beindult rendesen most . A kicsi nagyon cuki es eleg nyugodt is . Panaszra okom sem lehet 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!