Van itt, olyan kismama, aki 2017 április környékén fog szülni?
Sziasztok!
13 hetes kismama vagyok és szeretnék beszélgetni , érdekelne , hogy hány , olyan kismama van , aki 2017 re vára a babáját! :)
Aki szeretne beszélgetni , az írjon , kíváncsi vagyok arra , is hogy van e olyan akinek már látszik a pocakja.
És ki hány kg-ról indult és hány cm magas :) Várom a hozzászólásokat :)
Köszönöm Szépen! Én is gratulálok neked, akkor Te már tapasztalt vagy a terhességgel és a picikkel kapcsolatban! :) És milyen tapasztalatod van az előző 2 szülésedről?
És a gyermekeid nemei? Fiú , Lány? :)
Szia! Én is 13 hetes vagyok, április 16-ra vagyok kiírva.
Mivel már 3. baba, már látszik. :) Az elsővel ilyenkor még semmi se volt.
156 cm vagyok, 45-46 kg-ról indultam, jelenleg is annyi vagyok.
Gratulálok második válaszoló! :)
Én április 18 - ra vagyok kiírva :)
De nekem nem mondtak semmit még tippet sem , hogy fiú vagy lány a babónk :) majd a 18 héten talán! :)
Első válaszoló így van , csak egészséges legyen! :) És a lánnyal vagy a fiúval volt egyéb tüneted? Én az édeset nagyon nem kívánom , inkább a fűszeresebb , sós , csípős ételeket kívánom. Kíváncsi leszek , hogy igazak e a babonák :D Mert nővéremnek kislánya lesz és , csak édeset enne :)
Szia!
Igaz én május végére vagyok kiírva, de nem viszem végig a terhességet, mert programozott császár lesz. Harmadik baba, puffadáson kívül semmi nem látszik. :) 183 cm vagyok és 76 kg-mal kezdtem.
És a babonás dolgot én is cáfolnám, mivel a sós, fűszeres ételeket én pont a lányommal kívántam. :D Édesre rá sem tudtam nézni!
Hát én sem nagyon hiszek benne! :) Meg igazság szerint megérzésem sem jó , mert egyszer kislányra gondolok egyszer kisfiúra. :) Neked 18 héten megmondták a nemüket? :) És a mozgást mikor érezted?
Én szerintem nem képzelődöm , de a köldökömnél már 2x éreztem , olyan kis buborék érzést , szerintem a baba volt :)
Hát igen ez a kívánós dolog hülyeség lehet! :)
Én is félek , hogy császár lesz belőle, mert a derekam már most majd le szakad esténként :( fordulni is nehezen tudok , szerintem gerincsérvem van , jeleztem az orvosnak , de azt mondta , hogy ilyenkor már nem lehet megállapítani , mert nem lehet röntgent sem csinálni. Nem tudom mi lesz. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!