Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt, olyan kismama, aki...

Van itt, olyan kismama, aki 2017 április környékén fog szülni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

13 hetes kismama vagyok és szeretnék beszélgetni , érdekelne , hogy hány , olyan kismama van , aki 2017 re vára a babáját! :)

Aki szeretne beszélgetni , az írjon , kíváncsi vagyok arra , is hogy van e olyan akinek már látszik a pocakja.

És ki hány kg-ról indult és hány cm magas :) Várom a hozzászólásokat :)

2016. okt. 12. 10:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Első babát 15-16 hét környékén éreztem, a másodikat 13-14 hét környékén. :) Kíváncsi vagyok, hogy most mikor fogom! :)

Hát a császár nem egyszerű dolog, de nem is katasztrofális! :) Mondjuk kicsit hosszabb a lábadozási idő utána, de ez szervezet függő. :) Én már rutinos leszek, tudom mire számítsak, mivel az első kettő is császáros volt.

2016. okt. 12. 11:29
 12/29 A kérdező kommentje:
Mi okból kell császárral szülnöd? :)
2016. okt. 12. 11:31
 13/29 anonim ***** válasza:

Mert előző terhességemnél 34 hetesen korai lepényleválásom volt. :(

Meg legjobb tudomásom szerint két császár után már amúgy se engednének természetes úton szülni.

2016. okt. 12. 11:43
 14/29 A kérdező kommentje:

Értem!

A lényeg , hogy jól vagy és a kicsi is , milyen idősek a gyermekeid? :)

2016. okt. 12. 11:45
 15/29 anonim ***** válasza:
A nagylányom 7 éves, a pici fiam meg november 13-án lesz 2! :)
2016. okt. 12. 11:47
 16/29 anonim ***** válasza:

Ápr. 30-ra vagyok kiírva :)

2. baba, a doki azt mondta, hogy 80 %, hogy kisfiú :)

A pocakom egyértelműen látszik már, bár anno a fiammal is extra méretű volt a végére. De tényleg nagyon nagy volt :)

55 kg-ról indultam, 160 cm-rel, mostanában nem álltam mérlegre :D

2016. okt. 12. 11:50
 17/29 A kérdező kommentje:

De jó dokid van , nekem az ultrahangon még csak szívhangot sem hallgattak :( és iszonyatosan bunkók.

Nem , hogy a baba nemét néznék , úgy csinálnak mintha nem az én gyermekem néznék , képzeljétek el , hogy amikor uh-on voltam , bent volt előttem egy lány meg kérdezte , hogy nem hallgatunk szív hangot és , azt mondta neki az uh-s nő , hogy semmi köze hozzá.

Nem is tudom , hogy kérdezzek rá a 18 hetes uh-on , hogy látszik e a baba neme.

2016. okt. 12. 11:54
 18/29 anonim ***** válasza:

Te jó ég! Mi az hogy semmi köze hozzá? Ez szerintem felháborító! Miért ne lenne hozzá köze?!

Hát én ezek után tuti nem mernék rákérdezni a baba nemére! Tuti leüvöltenék a hajam! :O

Fogadott orvosod nincs?

2016. okt. 12. 11:59
 19/29 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Gratulálok mindenkinek! :) Én 16 hetes vagyok, március végére várom a picit. 174cm vagyok és 79kilóval kezdtem, viszont a sok hányás miatt még mínusz 5kg-nál tartok. (amit nem sajnálok :D) A pocim most kezdett el látszani, de csak ha feszes pólót veszek fel. Sajnos még nem éreztem, hogy mozog :(

Nektek hogy telt az első trimeszter?

2016. okt. 12. 12:05
 20/29 A kérdező kommentje:

Nem is értem , hogy miért ilyen bunkók , de jóval kezdtek , mert ha csúnyán fog szólni én fogom leordítani a fejét!!

Nincsen fogadott orvosom , azt a pénzt inkább félre teszem.

Az sztk-s orvosokkal nincs semmi baj. Csak azzal az idióta uh-os nőkkel. :@ :/

2016. okt. 12. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!