Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt, olyan kismama, aki...

Van itt, olyan kismama, aki 2017 április környékén fog szülni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

13 hetes kismama vagyok és szeretnék beszélgetni , érdekelne , hogy hány , olyan kismama van , aki 2017 re vára a babáját! :)

Aki szeretne beszélgetni , az írjon , kíváncsi vagyok arra , is hogy van e olyan akinek már látszik a pocakja.

És ki hány kg-ról indult és hány cm magas :) Várom a hozzászólásokat :)

2016. okt. 12. 10:47
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

A köldököd körül még tuti nem a baba mozgását érezted. :) Még nagyon messze van tőle, még épp csak a szeméremdomb főlé érhet a méh.

Amúgy nálunk is úgy van sztk-s rendelésen, hogy a genetikai UH-okat külön szonográfus végzi, és nem egy kedves ember. A baba nemét esély sincs megtudni, mert ha valaki rá is kérdez, akkor leoltja, hogy pl. "miért, melyiket nem vinné haza?" meg hasonló dolgokkal. Szóval ő kifejezetten allergiás erre.

2016. okt. 12. 12:05
 22/29 A kérdező kommentje:

Nekem az első trimeszter , úgy telt el , hogy fel sem fogtam , hogy babát várok , mert az ég világon semmi tünetem nem volt.

Annyi , hogy a melleim fájtak nagyon meg a hasam görcsölgetett enyhén , ahogy nyúlnak a méh szalagok.

Most vagyok 13+1 hetes. Igazából még most sem fogom fel , mert nincs alapból kicsi hasam és nem látszik semmi még, nem is tudom mikor fog :/ De már nagyon várom :) egy részből jó is meg nem is , hogy nem volt tünetem :)

2016. okt. 12. 12:08
 23/29 anonim ***** válasza:
Sziasztok én április 10 re várom a picinket. 165cm vagyok és 89kg ről indultam most vagyok 84kg, az első 12 hetet végighánytam... Én magánban voltam a 12 hetes uh-on,kombinált tesztet csináltattunk és nem bántam meg. Igazi élmény volt az uh,kedves volt a doktornő,párom végig fogta kezem és egy nagy képernyőn gyönyörködtünk a kis ficánkánkban ☺ Egyébként Hoxa-n van egy fórum, ha valaki szeretne csatlakozni: [link]
2016. okt. 12. 13:15
 24/29 anonim ***** válasza:
Szia én is àprilis 18-ra vagyok kiírva. Hol fogsz szülni? Nekem sincs magàndokim de most kifogtam egy normàlisat sztk-ba.
2016. okt. 12. 13:35
 25/29 A kérdező kommentje:

Szia!

Én Salgótarjánban fogok szülni , nincs fogadott dokim , majd szülésznőm lesz! :)

16 hetesen kell kérnem időpontot a 18 hetes uh-ra. Már nagyon várom , csak azt az idóta uh-s nőt nem várom. :)

2016. okt. 12. 13:42
 26/29 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is gratulálok mindenkinek. Én április 16-ra vagyok kiírva. A héten már többen megjegyezték, hogy növöget a pocim. 168/68 voltam, a rosszullétek miatt 5 kg-t fogytam az elején, jelenleg 64 vagyok.
2016. okt. 12. 20:12
 27/29 A kérdező kommentje:

Szia! Gratula! :)

Olyan jó látni , hogy ennyien vagyunk és szinte majdnem ugyan arra a napra :)

És most , hogy elmúltak a rosszullétek , éreztek valamit? :)

2016. okt. 13. 09:35
 28/29 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

En aprilis 10-re vagyok kiirva.:)

2016. okt. 13. 22:18
 29/29 anonim válasza:
Hogy vagytok?
2017. jan. 10. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!