Van itt, olyan kismama, aki 2017 április környékén fog szülni?
Sziasztok!
13 hetes kismama vagyok és szeretnék beszélgetni , érdekelne , hogy hány , olyan kismama van , aki 2017 re vára a babáját! :)
Aki szeretne beszélgetni , az írjon , kíváncsi vagyok arra , is hogy van e olyan akinek már látszik a pocakja.
És ki hány kg-ról indult és hány cm magas :) Várom a hozzászólásokat :)
A köldököd körül még tuti nem a baba mozgását érezted. :) Még nagyon messze van tőle, még épp csak a szeméremdomb főlé érhet a méh.
Amúgy nálunk is úgy van sztk-s rendelésen, hogy a genetikai UH-okat külön szonográfus végzi, és nem egy kedves ember. A baba nemét esély sincs megtudni, mert ha valaki rá is kérdez, akkor leoltja, hogy pl. "miért, melyiket nem vinné haza?" meg hasonló dolgokkal. Szóval ő kifejezetten allergiás erre.
Nekem az első trimeszter , úgy telt el , hogy fel sem fogtam , hogy babát várok , mert az ég világon semmi tünetem nem volt.
Annyi , hogy a melleim fájtak nagyon meg a hasam görcsölgetett enyhén , ahogy nyúlnak a méh szalagok.
Most vagyok 13+1 hetes. Igazából még most sem fogom fel , mert nincs alapból kicsi hasam és nem látszik semmi még, nem is tudom mikor fog :/ De már nagyon várom :) egy részből jó is meg nem is , hogy nem volt tünetem :)
Szia!
Én Salgótarjánban fogok szülni , nincs fogadott dokim , majd szülésznőm lesz! :)
16 hetesen kell kérnem időpontot a 18 hetes uh-ra. Már nagyon várom , csak azt az idóta uh-s nőt nem várom. :)
Szia! Gratula! :)
Olyan jó látni , hogy ennyien vagyunk és szinte majdnem ugyan arra a napra :)
És most , hogy elmúltak a rosszullétek , éreztek valamit? :)
Sziasztok!
En aprilis 10-re vagyok kiirva.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!