Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki fog 2017 Szeptembereben...

Ki fog 2017 Szeptembereben szülni? ki tesztelt nemrég pozit? Tapasztalatok? Tünetek? Volt már valaki orvosnál?

Figyelt kérdés

Varom a tapasztalatokat, élményeket , velemenyeket !

Jo lenne olvasni elsô orvosi vizsgalatrol , elsô ultrahangrol , kinek milyen tünetei vannak , mi segít a nehéz napokon ( pl hányinger )

Beszélgessünk , osszuk meg egymással a kilenc hónap tapasztalatait !

Legyszi mindenki írjon azonositaskepp egy betűt hogy tudjuk mit ki irt !

M.

2017. jan. 9. 14:31
 131/156 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Túl vagyunk a vizsgálaton, mi is. Minden a legnagyobb rendben. 😃 A dokinak 4D-s ultrahang gépe van, gyönyörűen látszódott rajta a kis manónk. Kislányra tippelt a látottak alapján. Szeptember 11-re vagyok kiírva. Annyi izgulni valóm van most, hogy várom a toxoplazma újabb eredményemet, mert ugye az első pozitív lett. Várhatóan ezen a héten az is megjön. Vigyázzatok magatokra!

E.

2017. márc. 7. 21:16
 132/156 anonim ***** válasza:

Ki, hogy van? :) tudjátok a babátok nemét már?

T

2017. márc. 26. 20:26
 133/156 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én nem tudom még sajnos, azt mondta a dokim majd 18 hetesen fogja elmondani ,addig pedig várunk, de már mindenki tűkön ül :)
2017. márc. 27. 06:12
 134/156 A kérdező kommentje:
Sziasztok!En Szombaton voltam ultrahangon , de mivel a lábait a kis drága ugy összezarta, hogy nem engedett bepillantást , igy csak amit alulról látni tippelni lehetett... nem lógott be semmi a képbe , a doki azt mondta ha pisztolyt tartanának a fejéhez azt mondja kislány ... mintha egyszer a három csikocska is látszott volna, mondta is az orvos hogy az lanynal látszik igy ....meglatjuk 😬
2017. márc. 27. 11:15
 135/156 anonim ***** válasza:
100%

Szemérmes a picikéd. ;)

Mi tegnap voltunk babamozin, először nem mutatta meg magát a kisaszony, de meg lett egy kicsit csipkedve a popója és akkor láttuk, h kislány. :D szerencsére minden rendben van vele. azóta érzem is egyértelműen. 17hetesek vagyunk.

T

2017. márc. 28. 07:01
 136/156 A kérdező kommentje:
Nekem még nagyon fura a gondolat hogy lány lesz...a fiúk után 😬
2017. márc. 28. 14:27
 137/156 anonim ***** válasza:
100%

Mi tegnap voltunk a 18.heti uh-n és gyönyörűen lehetett látni, hogy kislányunk lesz. Nem szégyenlős, az már tuti! :) Flórának fogják hívni. Ti választottatok már nevet a babátoknak?

Közben az is kiderült, hogy terhességi cukorbeteg vagyok, így diétáznom kell, naponta többször vércukrot mérnem és naplót vezetnem arról mikor, mennyit és mit eszek. Remélem veletek minden rendben, kicsit el van tűnve mindenki.

E.

2017. ápr. 12. 10:15
 138/156 anonim ***** válasza:
Sziasztok mi 17 hetesek vagyunk és legutóbb ultrahangon azt mondta a doki, hogy nagyon valószínű kislányuk lesz :) Mi a Bianka nevet választottuk :)
2017. ápr. 12. 21:15
 139/156 anonim ***** válasza:

E! Sajnálom, h előjött a cukor brtegség! :) kitartást! ;)

A mi kislányunkat Mirellának fogják hívni. :)

A Flóra meg a Bianka nagyon jó név. A környezetembe már nagyon rég adtak ilyen nevet bármelyik kislánynak :)

Ma megyünk genetikai ultrahangra. Ti vettetek már valamit a picinek?

T

2017. ápr. 13. 08:48
 140/156 anonim ***** válasza:

Eddig nagyon csajos a csapat. :) Hol vannak a kisfiús anyukák?

Mi megvettük már a babakocsit, meg van összesen 6 db babaruhánk, igaz ezek még nem rózsaszínűek, akkor vettem, amikor még nem tudtuk, hogy kislányunk lesz. Egyébként nézelődünk itt-ott, hogy majd ne a legmelegebb időben nagy pocakkal kelljen menni vásárolni. Nekem már most aránylag nagy pocakom van, kicsi és vékony is vagyok, így jobban is látszódik. Meglepődnek, amikor mondom, hogy "csak" szeptemberre várjuk a babát...

E.

2017. ápr. 13. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!