Ki fog 2017 Szeptembereben szülni? ki tesztelt nemrég pozit? Tapasztalatok? Tünetek? Volt már valaki orvosnál?
Varom a tapasztalatokat, élményeket , velemenyeket !
Jo lenne olvasni elsô orvosi vizsgalatrol , elsô ultrahangrol , kinek milyen tünetei vannak , mi segít a nehéz napokon ( pl hányinger )
Beszélgessünk , osszuk meg egymással a kilenc hónap tapasztalatait !
Legyszi mindenki írjon azonositaskepp egy betűt hogy tudjuk mit ki irt !
M.
Sziasztok!
Túl vagyunk a vizsgálaton, mi is. Minden a legnagyobb rendben. 😃 A dokinak 4D-s ultrahang gépe van, gyönyörűen látszódott rajta a kis manónk. Kislányra tippelt a látottak alapján. Szeptember 11-re vagyok kiírva. Annyi izgulni valóm van most, hogy várom a toxoplazma újabb eredményemet, mert ugye az első pozitív lett. Várhatóan ezen a héten az is megjön. Vigyázzatok magatokra!
E.
Ki, hogy van? :) tudjátok a babátok nemét már?
T
Szemérmes a picikéd. ;)
Mi tegnap voltunk babamozin, először nem mutatta meg magát a kisaszony, de meg lett egy kicsit csipkedve a popója és akkor láttuk, h kislány. :D szerencsére minden rendben van vele. azóta érzem is egyértelműen. 17hetesek vagyunk.
T
Mi tegnap voltunk a 18.heti uh-n és gyönyörűen lehetett látni, hogy kislányunk lesz. Nem szégyenlős, az már tuti! :) Flórának fogják hívni. Ti választottatok már nevet a babátoknak?
Közben az is kiderült, hogy terhességi cukorbeteg vagyok, így diétáznom kell, naponta többször vércukrot mérnem és naplót vezetnem arról mikor, mennyit és mit eszek. Remélem veletek minden rendben, kicsit el van tűnve mindenki.
E.
E! Sajnálom, h előjött a cukor brtegség! :) kitartást! ;)
A mi kislányunkat Mirellának fogják hívni. :)
A Flóra meg a Bianka nagyon jó név. A környezetembe már nagyon rég adtak ilyen nevet bármelyik kislánynak :)
Ma megyünk genetikai ultrahangra. Ti vettetek már valamit a picinek?
T
Eddig nagyon csajos a csapat. :) Hol vannak a kisfiús anyukák?
Mi megvettük már a babakocsit, meg van összesen 6 db babaruhánk, igaz ezek még nem rózsaszínűek, akkor vettem, amikor még nem tudtuk, hogy kislányunk lesz. Egyébként nézelődünk itt-ott, hogy majd ne a legmelegebb időben nagy pocakkal kelljen menni vásárolni. Nekem már most aránylag nagy pocakom van, kicsi és vékony is vagyok, így jobban is látszódik. Meglepődnek, amikor mondom, hogy "csak" szeptemberre várjuk a babát...
E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!