Ki fog 2017 Szeptembereben szülni? ki tesztelt nemrég pozit? Tapasztalatok? Tünetek? Volt már valaki orvosnál?
Varom a tapasztalatokat, élményeket , velemenyeket !
Jo lenne olvasni elsô orvosi vizsgalatrol , elsô ultrahangrol , kinek milyen tünetei vannak , mi segít a nehéz napokon ( pl hányinger )
Beszélgessünk , osszuk meg egymással a kilenc hónap tapasztalatait !
Legyszi mindenki írjon azonositaskepp egy betűt hogy tudjuk mit ki irt !
M.
Nekem 6+2 hetesen 5,3 mm volt az embrió. Nem lehet, hogy pár nappal később fogant? Szerintem ne izgulj, minden rendben lesz!
E
Sziasztok!Voltam dokinál..úgy néz ki nem kell műtét..spontán vetélés zajlik. Ennek annyiban örülök mert necces lett volna 3 gyerek mellett kórházban feküdni. Még azért ellenőrzik a bhcg-t is, illetve csinálnak holnap teljes vérképet is.3 hónapot kell várnunk..doki szerint ebben az influenza szezonban ne próbálkozzunk. Van esetleg vkinek tapasztalata esetleg hogy ilyenkor mennyi idő alatt rendeződik vissza a ciklus?
K!Hogy vagy? Lehet pár nap különbség a két petezsák fejlődése között, nem?? Sok erőt kívánok Neked!!Nem egyszerű a kis korkülönbség..
Többieknek is megy a drukk!!
A.
Egyre gyakoribb nálam, hogy hajnalban iszonyú hányingerre ébredek fel...aztán néhány perc és ahogy jött, el is múlik. Egy átlagos éjszaka 1-2-szer van ilyen, plusz 2-3-szor kell kimennem pisilni. Ez normális? Nektek is van ilyen? Kissé megkeseríti az éjszakáimat, nem tudok egy jót aludni.
E
A! Nagyon sajnálom :( Kívánom, h minnél elöbb felépülj!
E! Szerintem ne aggódj :) én is így vagyok ahogy te. Csak annyi, h nem arra kelek fel, h hányingerem van. Kb 3x kelek fel pisilni. kicsit rossz, mert énse tudok rendesen aludni és állandóan felkeltem a férjemet. Meg semmi étvágyam nincs.
Holnap mondjuk el a családnak a nagy hírt. :)
A munkahelyemen muszály volt mondani, mert egészségügyben dolgozom.. Februártól már nem megyek dolgozni. Hiába mondtam, h nem szeretnénk hangoztatni még a hírt, de már szinte az összes munkatársam tudta másnap..
Ti szóltatok már a munkahelyen? Esetleg a családnak?
T
Sziasztok!
Most esett le h en aug.28-ra vok kiirva..az nem is szeptember:)))
Mi mar elmondtuk reg a csaladnak tudja par ismi is...tegnap vedononel voltam,holnap Down-kor szureshez vervetel...
Alig van tunetem...de tegnap este lefekveskor iszonyu hanyingerem volt
"A" neked sok erot kivanok ;)
Aki rosszullettol szenved azoknak meg kitartast lassan vege:))
Sz voltam.
Én nem szóltam még a munkahelyen - irodában dolgozok - de épp ma le kell adnom az éves szabadság tervezetemet, és hát lehet nem ártana a főnökömnek és a váltótársamnak szólni, hogy az év második felében ne számítsanak rám. A családból egyedül anyukám tudja. A másfél évvel ezelőtti méhen kívüli miatt óvatosabbak vagyunk, ha nem muszáj, nem mondjuk el senkinek a 12. hétig.
A rosszullétek nem múlnak, de valamit valamiért. :)
Mikor mentek legközelebb orvoshoz? Én 2 hét múlva, remélem minden rendben lesz. Akkor leszek 9+3 hetes.
E
Sziasztok!
Kivel mi a helyzet ? Hogy vagytok ?
En voltam a terhességi ambulancián ( itt Ausztriában igy hívják )
Vert vettek , megnéztek ultrahangal .Minden rendben van ,keze lába mozgott a picuromnak, ma vagyok pont 9 hetes .Legkozelebb pont 2 het múlva kell menni , a 11. heten .Jo tudni hogy minden rendben , es ez nagyon megnyugtató 😀
Amúgy minden delutan hányingerem van , es iszonyat fáradt vagyok.
Végzek kozben egy tanfolyamot es alig bírom ott ki hogy ne aludjak el . Vérnyomásom nagyon alacsony . 2 kávét iszok naponta , igy is 90 max 100 . Nem is csoda ha álmos vagyok 😬
Sziasztok!
Én a 4. gyermekemet várom. Ma voltam UH-n mert sajnos barnázok..:( 6hetes és 0 napos a terhesség, 3,3mm CRL, szívműködés már látható. Remélem minden rendben lesz, nagyon félek, mert az előző terhességeimnél sosem volt ilyen problémám. Igaz, velük nem is 39 éves voltam! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!