Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki fog 2017 Szeptembereben...

Ki fog 2017 Szeptembereben szülni? ki tesztelt nemrég pozit? Tapasztalatok? Tünetek? Volt már valaki orvosnál?

Figyelt kérdés

Varom a tapasztalatokat, élményeket , velemenyeket !

Jo lenne olvasni elsô orvosi vizsgalatrol , elsô ultrahangrol , kinek milyen tünetei vannak , mi segít a nehéz napokon ( pl hányinger )

Beszélgessünk , osszuk meg egymással a kilenc hónap tapasztalatait !

Legyszi mindenki írjon azonositaskepp egy betűt hogy tudjuk mit ki irt !

M.

2017. jan. 9. 14:31
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/156 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Még új vagyok🙂Tudnátok neked egy kis infót adni?én ma vagyok 6+3 hetes , most jöttem ultrahangról. A doki 3,3 mm embriót mért 19 mm petezsákban, szivhangot meg nem találtunkNagyon megijesztett, hogy ez nagyon kicsi. Adott pár nap haladékot...de nem biztatott nagyon. Szerintetek? Nektek mekkora volt ennyi idősen?
2017. jan. 23. 12:01
 92/156 anonim ***** válasza:

Nekem 6+2 hetesen 5,3 mm volt az embrió. Nem lehet, hogy pár nappal később fogant? Szerintem ne izgulj, minden rendben lesz!

E

2017. jan. 23. 12:32
 93/156 anonim ***** válasza:
Nem. A ciklusom 15. Napjan volt peteérésem. Tuti, mert ultrahanggal nézték.
2017. jan. 23. 12:36
 94/156 anonim ***** válasza:
85%

Sziasztok!Voltam dokinál..úgy néz ki nem kell műtét..spontán vetélés zajlik. Ennek annyiban örülök mert necces lett volna 3 gyerek mellett kórházban feküdni. Még azért ellenőrzik a bhcg-t is, illetve csinálnak holnap teljes vérképet is.3 hónapot kell várnunk..doki szerint ebben az influenza szezonban ne próbálkozzunk. Van esetleg vkinek tapasztalata esetleg hogy ilyenkor mennyi idő alatt rendeződik vissza a ciklus?

K!Hogy vagy? Lehet pár nap különbség a két petezsák fejlődése között, nem?? Sok erőt kívánok Neked!!Nem egyszerű a kis korkülönbség..

Többieknek is megy a drukk!!

A.

2017. jan. 24. 09:52
 95/156 anonim ***** válasza:

Egyre gyakoribb nálam, hogy hajnalban iszonyú hányingerre ébredek fel...aztán néhány perc és ahogy jött, el is múlik. Egy átlagos éjszaka 1-2-szer van ilyen, plusz 2-3-szor kell kimennem pisilni. Ez normális? Nektek is van ilyen? Kissé megkeseríti az éjszakáimat, nem tudok egy jót aludni.

E

2017. jan. 25. 15:00
 96/156 anonim ***** válasza:

A! Nagyon sajnálom :( Kívánom, h minnél elöbb felépülj!

E! Szerintem ne aggódj :) én is így vagyok ahogy te. Csak annyi, h nem arra kelek fel, h hányingerem van. Kb 3x kelek fel pisilni. kicsit rossz, mert énse tudok rendesen aludni és állandóan felkeltem a férjemet. Meg semmi étvágyam nincs.

Holnap mondjuk el a családnak a nagy hírt. :)

A munkahelyemen muszály volt mondani, mert egészségügyben dolgozom.. Februártól már nem megyek dolgozni. Hiába mondtam, h nem szeretnénk hangoztatni még a hírt, de már szinte az összes munkatársam tudta másnap..

Ti szóltatok már a munkahelyen? Esetleg a családnak?

T

2017. jan. 25. 20:04
 97/156 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Most esett le h en aug.28-ra vok kiirva..az nem is szeptember:)))

Mi mar elmondtuk reg a csaladnak tudja par ismi is...tegnap vedononel voltam,holnap Down-kor szureshez vervetel...

Alig van tunetem...de tegnap este lefekveskor iszonyu hanyingerem volt

"A" neked sok erot kivanok ;)

Aki rosszullettol szenved azoknak meg kitartast lassan vege:))

Sz voltam.

2017. jan. 26. 06:06
 98/156 anonim ***** válasza:

Én nem szóltam még a munkahelyen - irodában dolgozok - de épp ma le kell adnom az éves szabadság tervezetemet, és hát lehet nem ártana a főnökömnek és a váltótársamnak szólni, hogy az év második felében ne számítsanak rám. A családból egyedül anyukám tudja. A másfél évvel ezelőtti méhen kívüli miatt óvatosabbak vagyunk, ha nem muszáj, nem mondjuk el senkinek a 12. hétig.

A rosszullétek nem múlnak, de valamit valamiért. :)

Mikor mentek legközelebb orvoshoz? Én 2 hét múlva, remélem minden rendben lesz. Akkor leszek 9+3 hetes.

E

2017. jan. 26. 08:27
 99/156 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Kivel mi a helyzet ? Hogy vagytok ?

En voltam a terhességi ambulancián ( itt Ausztriában igy hívják )

Vert vettek , megnéztek ultrahangal .Minden rendben van ,keze lába mozgott a picuromnak, ma vagyok pont 9 hetes .Legkozelebb pont 2 het múlva kell menni , a 11. heten .Jo tudni hogy minden rendben , es ez nagyon megnyugtató 😀

Amúgy minden delutan hányingerem van , es iszonyat fáradt vagyok.

Végzek kozben egy tanfolyamot es alig bírom ott ki hogy ne aludjak el . Vérnyomásom nagyon alacsony . 2 kávét iszok naponta , igy is 90 max 100 . Nem is csoda ha álmos vagyok 😬

2017. febr. 2. 16:04
 100/156 Mupi78 válasza:

Sziasztok!

Én a 4. gyermekemet várom. Ma voltam UH-n mert sajnos barnázok..:( 6hetes és 0 napos a terhesség, 3,3mm CRL, szívműködés már látható. Remélem minden rendben lesz, nagyon félek, mert az előző terhességeimnél sosem volt ilyen problémám. Igaz, velük nem is 39 éves voltam! :D

2017. febr. 2. 17:43
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!