Ki fog 2017 Szeptembereben szülni? ki tesztelt nemrég pozit? Tapasztalatok? Tünetek? Volt már valaki orvosnál?
Varom a tapasztalatokat, élményeket , velemenyeket !
Jo lenne olvasni elsô orvosi vizsgalatrol , elsô ultrahangrol , kinek milyen tünetei vannak , mi segít a nehéz napokon ( pl hányinger )
Beszélgessünk , osszuk meg egymással a kilenc hónap tapasztalatait !
Legyszi mindenki írjon azonositaskepp egy betűt hogy tudjuk mit ki irt !
M.
Sziasztok!
Megjött a labor eredményem. 1-2 minimális eltérés van, de összességében jók az értékek. Viszont a toxoplazma eredményem pozitív lett, így szerdán megyek újra vérvételre, hogy megismételjék a vizsgálatot. Ti mit tudtok erről? Kicsit meg vagyok ijedve. Amúgy minden rendben velünk, bár még mindig másfél hét van a nőgyógyászati vizsgálatig. Hétfőn leszek 12 hetes...megyek is vissza dolgozni, eddig tartott a táppénz. A tüneteim kezdenek enyhülni, bár még mindig kissé gyenge vagyok. Ti hogy vagytok?
E.
Sziasztok!
Én holnap megyek, már nagyon izgulok. Igaz, ma már 13 hetes vagyok, de az orvosom szerint nem vagyunk elkésve a vizsgálattal. Jelentkezem, ha holnap hazaértünk.
E.
Sziasztok! :) én is 13hetesen mentem. Az eredményem még nem tudom :) március végén megyek védőnőhöz akkor majd átnézük az eredményt. :)
Hogy vagytok? Dolgoztok még? Család barátok tudják?
Mi március közepe felé elmegyünk 4d ultrahangra, már alig várjuk.
Sziasztok !
En kicsit későn mentem a tarkoredő szűrésre ...csütörtökön voltam , akkor voltunk a 13 . Heten , de par nappal nagyobb is .Elkuldott a dokim máshova ahol profi géppel megnézik ma , es ha kell megcsinálják a kombinált tesztet ami itt nalunk 320 euro 😬 .Pofatlansagnak tartom dehát ez van .36 éves vagyok! Ez mar állítólag rizikó .Gondolom a terhesseg a legnagyobb üzlet es ezt meg is próbálják kihasználni .Holnap után 14 hetes leszek .A 4 D ultrahangot otthon fogom megcsináltatni mikor haza megyunk , mert gondolom az itt egy vagyon megint .kivancsi leszek latja e ma a "profi" géppel a doki a baba nemét .Nagyon kivancsi vagyok .
Örülök, h mindenkivel minden rendben van. :)
Na megjött sms-ben a kombinált teszt eredménye. Minden rendben van.12e Ft volt.
T
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!