Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki fog 2017 Szeptembereben...

Ki fog 2017 Szeptembereben szülni? ki tesztelt nemrég pozit? Tapasztalatok? Tünetek? Volt már valaki orvosnál?

Figyelt kérdés

Varom a tapasztalatokat, élményeket , velemenyeket !

Jo lenne olvasni elsô orvosi vizsgalatrol , elsô ultrahangrol , kinek milyen tünetei vannak , mi segít a nehéz napokon ( pl hányinger )

Beszélgessünk , osszuk meg egymással a kilenc hónap tapasztalatait !

Legyszi mindenki írjon azonositaskepp egy betűt hogy tudjuk mit ki irt !

M.

2017. jan. 9. 14:31
 121/156 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Megjött a labor eredményem. 1-2 minimális eltérés van, de összességében jók az értékek. Viszont a toxoplazma eredményem pozitív lett, így szerdán megyek újra vérvételre, hogy megismételjék a vizsgálatot. Ti mit tudtok erről? Kicsit meg vagyok ijedve. Amúgy minden rendben velünk, bár még mindig másfél hét van a nőgyógyászati vizsgálatig. Hétfőn leszek 12 hetes...megyek is vissza dolgozni, eddig tartott a táppénz. A tüneteim kezdenek enyhülni, bár még mindig kissé gyenge vagyok. Ti hogy vagytok?

E.

2017. febr. 24. 12:37
 122/156 anonim ***** válasza:
100%
Voltatok már a 12. heti uh-n? Milyen eredményeket kaptatok? V.
2017. márc. 6. 18:08
 123/156 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én holnap megyek, már nagyon izgulok. Igaz, ma már 13 hetes vagyok, de az orvosom szerint nem vagyunk elkésve a vizsgálattal. Jelentkezem, ha holnap hazaértünk.

E.

2017. márc. 6. 19:43
 124/156 anonim ***** válasza:

Sziasztok! :) én is 13hetesen mentem. Az eredményem még nem tudom :) március végén megyek védőnőhöz akkor majd átnézük az eredményt. :)

Hogy vagytok? Dolgoztok még? Család barátok tudják?

Mi március közepe felé elmegyünk 4d ultrahangra, már alig várjuk.

2017. márc. 7. 07:01
 125/156 anonim ***** válasza:
Ui: T voltam. :)
2017. márc. 7. 07:03
 126/156 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

En kicsit későn mentem a tarkoredő szűrésre ...csütörtökön voltam , akkor voltunk a 13 . Heten , de par nappal nagyobb is .Elkuldott a dokim máshova ahol profi géppel megnézik ma , es ha kell megcsinálják a kombinált tesztet ami itt nalunk 320 euro 😬 .Pofatlansagnak tartom dehát ez van .36 éves vagyok! Ez mar állítólag rizikó .Gondolom a terhesseg a legnagyobb üzlet es ezt meg is próbálják kihasználni .Holnap után 14 hetes leszek .A 4 D ultrahangot otthon fogom megcsináltatni mikor haza megyunk , mert gondolom az itt egy vagyon megint .kivancsi leszek latja e ma a "profi" géppel a doki a baba nemét .Nagyon kivancsi vagyok .

2017. márc. 7. 08:25
 127/156 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én ma voltam a 12. heti uh-n. Mindent rendben találtak. 😊
2017. márc. 7. 11:54
 128/156 anonim ***** válasza:
V. Voltam...
2017. márc. 7. 11:54
 129/156 anonim ***** válasza:

Örülök, h mindenkivel minden rendben van. :)

Na megjött sms-ben a kombinált teszt eredménye. Minden rendben van.12e Ft volt.

T

2017. márc. 7. 13:21
 130/156 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Mi jövőhéten kedden megyünk a 12 hetes UH-ra alig várom már :) Egyik barátnőm egyidős velem és megmondta az orvos neki, hogy kisfiú szerintetek látni lehet már ilyenkor ?
2017. márc. 7. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!