Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki fog 2017 Szeptembereben...

Ki fog 2017 Szeptembereben szülni? ki tesztelt nemrég pozit? Tapasztalatok? Tünetek? Volt már valaki orvosnál?

Figyelt kérdés

Varom a tapasztalatokat, élményeket , velemenyeket !

Jo lenne olvasni elsô orvosi vizsgalatrol , elsô ultrahangrol , kinek milyen tünetei vannak , mi segít a nehéz napokon ( pl hányinger )

Beszélgessünk , osszuk meg egymással a kilenc hónap tapasztalatait !

Legyszi mindenki írjon azonositaskepp egy betűt hogy tudjuk mit ki irt !

M.

2017. jan. 9. 14:31
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/156 anonim ***** válasza:

A! Voltál azóta az ügyeleten?? Remélem minden rendben van veletek!! :(

T

2017. jan. 19. 22:13
 82/156 anonim ***** válasza:

"A" szoríttunk!!!

Írj h mit mondott majd doki :(

Sz.

2017. jan. 20. 06:13
 83/156 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!Köszi, hogy írtatok. Sajnos nincs jó hírem, megjött a mensim úgy ahogy szokott.Dokival beszéltem tegnap, mondta h ha darabos és fájdalmas akkor azonnal sürgösségi ha nem akkor hétfőn megnéz. Éreztem én ezt mert épp hogy abbahagytam a szoptatást csak egyszer jött meg és utána rögtön pozitiv lett a teszt. Még szerintem nem állt vissza a szervezetem és a hormonjaim.Csodálkoztam is a teszten. Persze megvisel a dolog, de titeket ne terheljen meg ez a hír. Tudom milyen rossz egy kismamának ilyet olvasni. Minden baba várónak jó egészséget és csodálatos várandóságot kívánok. A
2017. jan. 20. 11:34
 84/156 A kérdező kommentje:

"A" nem akarlak feleslegesen remenykedtetni, de nem muszály attol hogy vége legyen! Hanyadik hétben vagy elvileg?

Sogornomnek is volt igy , es mikor par nap múlva ment volt embrió es szivhang . Az orvos mondta neki hogy lehetett az is hogy ketten voltak es egyik elment .Olyat is ismertem viszont akinek hüvelyi vérzése volt nyalkahartya probléma miatt es semmi gond nem lett a terhessegevel.Szoritok neked!!

2017. jan. 20. 12:30
 85/156 anonim ***** válasza:
73%

Sziasztok

Első vagyok

Voltam dokinál hát... hát.

Két petezsák, de csak egy szívhang. A párom azzal vigasztal, hogy így is nehéz lesz, de én iszonyat lelkizős vagyok :( Az orvos kb semmit nem mondott. Kedden megyek magán orvoshoz :/

K

2017. jan. 20. 23:05
 86/156 anonim ***** válasza:

A! Nagyon sajnálom :(

K! Lesz a másik petezsáknál is szívhang, neaggódj:)

Tegnap voltam a dokimnál és azt mondta, h 7hetesek vagyunk és van már szívmüködés. :D

Nem tudom akkor mit látott hétvégén a másik doki.. Meg akkor azt mondta, h talán csak 2hét múlva lesz szívhang... És csak 4,5-5 hetesre tippelt.

Ja és a dokim veszélyesztetet terhesnek fog besorolni a barnázás végett (azóta nem volt semmi szerencsére) így bármikor elmehetek táppénzre. Szerintetek, h járok jobban ha kiveszem a maradék pihenő napjaimat meg a szabijaimat és csak utána megyek tp.re?

Tegnap végigjártuk a férjemmel a baba boltokat már kinéztük a babakocsit is. Majd csak elkell hozni. :) de még nem hozzuk el, mert túl hamar lemegy a garancia. :) deazért vettünk egy pár dolgot. :D

T

2017. jan. 21. 08:53
 87/156 A kérdező kommentje:

"T"

Nagyon sok múlik az ultrahang gépen , de az orvoson is hogy mennyire rutinos! Jo hogy elmentel másikhoz .En is ilyen vagyok , nem szeretem magam kétségek között hagyni ! Örülök hogy minden rendben van .En is 7 hetes voltam csütörtökön . 😁👌

En is megnéztem mar a neten a baba kocsikat ....venni azert meg ráérünk .Nekem nem első baba lesz , de mindent ujra kell venni mert mar nem volt tervezve es mindent elajandekoztam ...😁

Most ujra férjhez mentem es 36 éves fejemmel jön a baba 😬

Ki mit szeretne ? Nekem két fiu van es nagyon szeretnem ha ujra az lenne .Van is egy olyan érzésem hogy az lesz .Neztem azt a kínai naptárat is , az szerint is fiu lesz .es ha azt nézem visszamenőleg akkor ott stimmelnek az előző terhessegeim, fiút jósolt volna ....tehát valami kis igazság lehet benne 😀👌 .

Talán fiu lesz ....az a megérzésem is ! Dehát ugye végső soron a lényeg az egészség ....

2017. jan. 21. 09:25
 88/156 anonim ***** válasza:

Ugyan azzal a géppel néztek a dokik mind a kettő már jóóórég a szakmában vannak. :)

Mindegy, h kisfiú vagy kislány lesz, de én szerintem kislány lesz. :) mindig egy kislányról álmodok kb 16éves korom óta. Meg aztán a kínai naptár szerint is lány. Aztán lehet h tévedek. :D majd meglátjuk. Férjem szerint csak fiú lehet. :D

2017. jan. 21. 14:39
 89/156 anonim ***** válasza:

Na ma megvolt az első hányás..

Ki hogy van? Nagyon eltüntetek. :)

T

2017. jan. 23. 09:37
 90/156 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ma vagyok pont 7 hetes. Nekem még nem volt hányás, de a rosszullét naponta többször utolér. Émelygek, szédülök, hányingerem van...szörnyű. A citromos víz, valamint a friss levegő segít csak. Szívem szerint egész nap egy pulóverben ülnék kint a hideg levegőn. :) Valamint állandóan aludnék, alig bírok ébren maradni.

E

2017. jan. 23. 11:15
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!