Ki fog 2017 Szeptembereben szülni? ki tesztelt nemrég pozit? Tapasztalatok? Tünetek? Volt már valaki orvosnál?
Varom a tapasztalatokat, élményeket , velemenyeket !
Jo lenne olvasni elsô orvosi vizsgalatrol , elsô ultrahangrol , kinek milyen tünetei vannak , mi segít a nehéz napokon ( pl hányinger )
Beszélgessünk , osszuk meg egymással a kilenc hónap tapasztalatait !
Legyszi mindenki írjon azonositaskepp egy betűt hogy tudjuk mit ki irt !
M.
A! Voltál azóta az ügyeleten?? Remélem minden rendben van veletek!! :(
T
"A" szoríttunk!!!
Írj h mit mondott majd doki :(
Sz.
"A" nem akarlak feleslegesen remenykedtetni, de nem muszály attol hogy vége legyen! Hanyadik hétben vagy elvileg?
Sogornomnek is volt igy , es mikor par nap múlva ment volt embrió es szivhang . Az orvos mondta neki hogy lehetett az is hogy ketten voltak es egyik elment .Olyat is ismertem viszont akinek hüvelyi vérzése volt nyalkahartya probléma miatt es semmi gond nem lett a terhessegevel.Szoritok neked!!
Sziasztok
Első vagyok
Voltam dokinál hát... hát.
Két petezsák, de csak egy szívhang. A párom azzal vigasztal, hogy így is nehéz lesz, de én iszonyat lelkizős vagyok :( Az orvos kb semmit nem mondott. Kedden megyek magán orvoshoz :/
K
A! Nagyon sajnálom :(
K! Lesz a másik petezsáknál is szívhang, neaggódj:)
Tegnap voltam a dokimnál és azt mondta, h 7hetesek vagyunk és van már szívmüködés. :D
Nem tudom akkor mit látott hétvégén a másik doki.. Meg akkor azt mondta, h talán csak 2hét múlva lesz szívhang... És csak 4,5-5 hetesre tippelt.
Ja és a dokim veszélyesztetet terhesnek fog besorolni a barnázás végett (azóta nem volt semmi szerencsére) így bármikor elmehetek táppénzre. Szerintetek, h járok jobban ha kiveszem a maradék pihenő napjaimat meg a szabijaimat és csak utána megyek tp.re?
Tegnap végigjártuk a férjemmel a baba boltokat már kinéztük a babakocsit is. Majd csak elkell hozni. :) de még nem hozzuk el, mert túl hamar lemegy a garancia. :) deazért vettünk egy pár dolgot. :D
T
"T"
Nagyon sok múlik az ultrahang gépen , de az orvoson is hogy mennyire rutinos! Jo hogy elmentel másikhoz .En is ilyen vagyok , nem szeretem magam kétségek között hagyni ! Örülök hogy minden rendben van .En is 7 hetes voltam csütörtökön . 😁👌
En is megnéztem mar a neten a baba kocsikat ....venni azert meg ráérünk .Nekem nem első baba lesz , de mindent ujra kell venni mert mar nem volt tervezve es mindent elajandekoztam ...😁
Most ujra férjhez mentem es 36 éves fejemmel jön a baba 😬
Ki mit szeretne ? Nekem két fiu van es nagyon szeretnem ha ujra az lenne .Van is egy olyan érzésem hogy az lesz .Neztem azt a kínai naptárat is , az szerint is fiu lesz .es ha azt nézem visszamenőleg akkor ott stimmelnek az előző terhessegeim, fiút jósolt volna ....tehát valami kis igazság lehet benne 😀👌 .
Talán fiu lesz ....az a megérzésem is ! Dehát ugye végső soron a lényeg az egészség ....
Ugyan azzal a géppel néztek a dokik mind a kettő már jóóórég a szakmában vannak. :)
Mindegy, h kisfiú vagy kislány lesz, de én szerintem kislány lesz. :) mindig egy kislányról álmodok kb 16éves korom óta. Meg aztán a kínai naptár szerint is lány. Aztán lehet h tévedek. :D majd meglátjuk. Férjem szerint csak fiú lehet. :D
Na ma megvolt az első hányás..
Ki hogy van? Nagyon eltüntetek. :)
T
Sziasztok!
Ma vagyok pont 7 hetes. Nekem még nem volt hányás, de a rosszullét naponta többször utolér. Émelygek, szédülök, hányingerem van...szörnyű. A citromos víz, valamint a friss levegő segít csak. Szívem szerint egész nap egy pulóverben ülnék kint a hideg levegőn. :) Valamint állandóan aludnék, alig bírok ébren maradni.
E
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!