Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki fog 2017 Szeptembereben...

Ki fog 2017 Szeptembereben szülni? ki tesztelt nemrég pozit? Tapasztalatok? Tünetek? Volt már valaki orvosnál?

Figyelt kérdés

Varom a tapasztalatokat, élményeket , velemenyeket !

Jo lenne olvasni elsô orvosi vizsgalatrol , elsô ultrahangrol , kinek milyen tünetei vannak , mi segít a nehéz napokon ( pl hányinger )

Beszélgessünk , osszuk meg egymással a kilenc hónap tapasztalatait !

Legyszi mindenki írjon azonositaskepp egy betűt hogy tudjuk mit ki irt !

M.

2017. jan. 9. 14:31
 111/156 anonim ***** válasza:

Ez a fránya billentyű :) Szóval 14-es voltam :)

N.

2017. febr. 16. 12:39
 112/156 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok.

Most találltam meg ezt a kérdés. Szeretnék énis csatlakozno hozzátok. Igaz hogy elméletileg nekem még augusztus végén kibújik a pici de egy kis joindulattal beleférek a szeptemberbe.

Mi 2 napja voltunk a 12 hetes ultrahangon.

Minden rendben van, nagyon sokat ficánkol meg sem áll :)

Megcsináltattuk a kombinált tesztet hétfőre várjuk az eredményét. Ma vagyok 12+3 hetes.

Mindenkinek jó egészséget és.boldog babavárást. :)

2017. febr. 17. 01:24
 113/156 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok Sz vagyok!

En boven lecsuszok a szeptemberbol mint kiderult 😆

12h uh-an modositottak a szules idopontjan igy aug.20 lesz elvileg....

Ma vok 13h 5n.

Minden ok volt ...vervetel Uh rendben vegig ficankolt pocimba😍

Legkozelebb marc.7en megyek dokimhoz mar nagyon varom tunetek elmultak de meg nem erzem mocorogni ...sztem azok a mozgasok meg nem azok bar mar voltam terhes de meg kicsit korai😁

Igy nagyon nehez kivarni ezt a 2 hetet meg...de csak eltelik.

Mindenkinek kitartast! 😉

2017. febr. 17. 08:49
 114/156 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nehezen bírom a várakozást, tényleg messze van még március 7. Próbálok arra gondolni, hogy minden a legnagyobb rendben van/lesz. Tegnap voltam a háziorvosnál, mától táppénzen vagyok egy hétig, annyira gyenge vagyok, kínoz a hányinger, jobbnak láttuk így. A főnököm elég tuskó volt, nem örült annak, hogy nem fogok dolgozni...flegmázott velem egy sort. Ma voltam laborban vérvételen...1 hét múlva lesz eredményem, majd írok mi volt.

E.

2017. febr. 17. 18:43
 115/156 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én szeptember 21- re vagyok kiírva :) dokinál 7 hetesen voltam szerencsére minden rendben volt :) borzalmas hányingerrel és rosszullétekkel küzdök minden nap és nem csak reggel pedig azt gondoltam, hogy el fog múlni de nem akar. Volt sajnos tavaly előtt 2 vetélésem így most nagyon parás vagyok , szegény páromat ki is akasztom ezzel, de nagyon féltem őt. Nemrég rendeltem szívhangfigyelőt így azzal fogok hallgatózni, hogy minden rendben van- e odabent :) március 2-án megyek ultrahangra
2017. febr. 21. 12:39
 116/156 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Múlthéten voltam orvosnál, szerencsére minden rendben van a picivel. :) integetett is nagyon cuki volt. Ma pont 12.hetes. Voltam védőnőnél ma fogytam 3kilót a sok hányás miatt. De úgy érzem mintha kicsit javulna ez az állandó rosszulét.

Ti hogyvagytok? :) meséljetek valamit. :)

T

2017. febr. 21. 12:41
 117/156 anonim ***** válasza:
100%

Tünde! Minden rendben lesz! :) pihenj sokat. Tök jó, h 09.21.-re vagy kiírva mi is ikertesómmal 09.21.-én születtünk.;)

T

2017. febr. 21. 12:45
 118/156 anonim ***** válasza:
92%
Köszönöm szépen igyekszem pozitív lenni,mivel az előző babákkal nem voltam rosszul most meg nagyon és azt hallottam, hogy a rosszullét egy egészséges terhesség jele így nem i érdekel én milyen rosszul vagyok csak vele minden rendben legyen :)
2017. febr. 21. 16:03
 119/156 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Szeretnék csatlakozni hozzátok! Én elvileg szeptember 17-én fogok szülni. Ma voltam ultrahangon. 10 hetes vagyok. 36 mm a kis Drága. Legközelebb 2 hét múlva megyek. Vérvétel belgyógyászati vizdgálat rendben.
2017. febr. 21. 17:57
 120/156 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

én is csatlakoznék, mi szeptember 18.-ára várjuk a kicsinket most töltöttem a 10. hetet és második baba lesz már van egy 2 éves nagy fiam. :) Sajnos nem probléma mentes ez a terhesség, a második vizsgálaton találtak a baba körül valamiféle elváltozást ami leginkább egy burokra hasonlít és folyadék van benne... :( további vizsgálatokra kell mennem 2.-án és ott talán kiderül mi a gond de elég sok mindent felsorolt a doki ami számításba jöhet és sajnos ha rosszak az eredmények nem maradhat a babánk. :( Remélem nem lesz semmi baj de elég nehéz elterelni a figyelmemet hogy ne ezen rágódjak.

A terhességet eddig változóan viselem, sok nem látszik rajtam csak néha a puffadás a mellfeszülés már nagyjából elmúlt, de a rosszullétek kevésbé kínoznak mint az elsőnél de azért volt 2 hét amit elég nehezen viseltem... :)

Mindenkinek jó babavárást kívánok! :)

Dóri

2017. febr. 21. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!