Ki fog 2017 Szeptembereben szülni? ki tesztelt nemrég pozit? Tapasztalatok? Tünetek? Volt már valaki orvosnál?
Varom a tapasztalatokat, élményeket , velemenyeket !
Jo lenne olvasni elsô orvosi vizsgalatrol , elsô ultrahangrol , kinek milyen tünetei vannak , mi segít a nehéz napokon ( pl hányinger )
Beszélgessünk , osszuk meg egymással a kilenc hónap tapasztalatait !
Legyszi mindenki írjon azonositaskepp egy betűt hogy tudjuk mit ki irt !
M.
De jó hír h láttad az Uh-on :)
Sajna gyógyszerhez nemtok hozzászólni nem ismerem.
Sz.
Gratula Neked is! Én csak a jövő héten megyek dokihoz..izgulok is.
Mi az a rizikó lap?? Még soha nem hallottam róla pedig már 3 gyerekem van..
Nekem egyszer szintén rutascorbint irt fel a doki minimális pecsételgetésre..azt mondta hogy ez inkább vitaminnak minősül és erősíti az érfalakat. Pár napon belül elmúlt tőle.
En se tudtam h mi az a mai napig :))
8 eve nem volt ilyen...
Kerdoiv...h dohanyzok e iszok e ...vereztem e..volt a veteles..h szultem,mekkora volt a baba..idore jott e anya betegsegei stb.
Es ezen valaszok alapjan eldonti a program h alacsony/magas rizikotartomanyba tartozunk e :)
Jajj, Istenem! Nagyon sajnálom, én sajnos tudom, hogy milyen érzés. :( Nem is tudok semmi okosat írni, sok erőt Neked és jobbulást kívánok! Ha tudok bármiben segíteni, szólj nyugodtan!
E.
Kedves 3mas!
Annyira sajnálom 🙁
Sok erőt ,gyors gyógyulást kívánok!
Ha beszélgetni akarsz írj nyugodtan bármelyikünknek.
Kitartás!
Sz.
Nagyon sajnálom!!!Olyan nehéz ezt még olvasni is..nemhogy átélni.😓 Sok erőt Neked!
Megy ma vki uh-ra? Vagy volt vki a héten? A jó hírt osszátok meg!! Aki már volt, legközelebb már csak a 12. héten megy? Saját dokihoz vagy máshová? Tünetekkel hogy álltok? A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!