Ki fog 2017 Szeptembereben szülni? ki tesztelt nemrég pozit? Tapasztalatok? Tünetek? Volt már valaki orvosnál?
Varom a tapasztalatokat, élményeket , velemenyeket !
Jo lenne olvasni elsô orvosi vizsgalatrol , elsô ultrahangrol , kinek milyen tünetei vannak , mi segít a nehéz napokon ( pl hányinger )
Beszélgessünk , osszuk meg egymással a kilenc hónap tapasztalatait !
Legyszi mindenki írjon azonositaskepp egy betűt hogy tudjuk mit ki irt !
M.
Jó, hogy összejöttünk itt néhányan. Segítsetek! :)
Még tavaly befizettünk a párommal egy wellness pihenésre, jövő hét csütörtökön indulunk. Így viszont, hogy közben összejött a baba...mi az, amivel árthatok neki? Gondolom ne szaunázzak, illetve üljek a gyógyvízben. Jövő szerdán megyek a nőgyógyászhoz, de addig is bármi tanács jól jön.
E.
14#-eske vagyok.
Kismamák szeretnék érdeklődni, hogy 4h+3naposan nem korai még nekem ez a reggel óta tartó iszonyatos gyomorégés?Van rá valami praktika?
Köszönöm
N.
Szia N !
Nekem is volt mar a kimaradó mensi idején !És nem csak reggel!
Most felváltotta a hányinger !
5+6 vagyok ma
3-as szorítok neked ! Tudom min mész keresztül ! Egyszer volt nalam is igy , de nekem nem jo vége lett, bar nalam ugy volt hogy volt petezsak , ami nőtt nőtt baba nélkül .Missed ab .8. Heten szakítottak meg ! Most is felek mert jovo heten megyek előszor ...akkor leszek 7 hetes !
Annyit tudok mondani hogy bizakodjal, legyel pozitiv ...ne olvass remtorteneteket! En nagyon szorítok hogy legközelebb megtalálják ! Reméljük csak elbújt ! Nagyon drukkolok !!!
Kedves 14-es! Nekem is volt gyomorégésem viszont amilyen gyorsan jött olyan gyorsan ment is.:) a hányinger is csak pár napig tartott.
Ez amúgy nem jelent rosszat? Semmi tünet csak mellfájdalom.
Kedves 3-s!
Próbálj meg nem aggódni, tudom könnyű azt mondani. :/ veled vagyunk!
T
Kedves T!
Köszönöm a válaszod :)
Szerintem nem kell aggódnod , nincs semmi probléma :)A cicifeszülés jó jel :)Csak pozitívan :)
Én első terhességemnél hőmérőztem , de megfogadtam hogy soha többet nem vizsgálgatom magam ,mindennek úgy kell történnie ahogy meg van írva... Én 6,5 hetesen vetéltem el és előtte 2 nappal leesett a hőm,akkor már tudtam hogy gond lesz....
Most így 1,5 év után "érettebb" fejjel próbálom inkább kiélvezni a terhességem a rosszullétekkel együtt :)
N.
3-as nagyon szorítok!!!
Minden rendben lesz
Én is pénteken megyek dokihoz ;)
Az emeléssel mi a helyzet?
Szerintetek hány kilót lehet emelni?
Tudom annál akinél kis tesó van muszáj emelgetni akár a 10 kilókat is :))
Csak úgy kivi vok
15ös voltam.
Sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!