Ki fog 2017 Szeptembereben szülni? ki tesztelt nemrég pozit? Tapasztalatok? Tünetek? Volt már valaki orvosnál?
Varom a tapasztalatokat, élményeket , velemenyeket !
Jo lenne olvasni elsô orvosi vizsgalatrol , elsô ultrahangrol , kinek milyen tünetei vannak , mi segít a nehéz napokon ( pl hányinger )
Beszélgessünk , osszuk meg egymással a kilenc hónap tapasztalatait !
Legyszi mindenki írjon azonositaskepp egy betűt hogy tudjuk mit ki irt !
M.
Sziasztok!
Nekem dec 11.-én volt az utolsó mensim és január 7.-én teszteltem először pozitívat.
Tavaly volt 6,5 hetesen egy missed abom,úgyhogy egy nagyon picit félek.
Voltam ma dokinál,UH 2 hét múlva lesz.Most 3x1 Duphastont ,Femibiont és folsavat kell szednem.Megy a drukk Mindenkinek!
Sziasztok!
Én dec. 21-én teszteltem 2 pozitív tesztet
Meglepődtem már több mint fél éve próbálkoztunk,igaz Mirena után...úgyh lehet erre állt vissza a rend :))
Sajna sokat fájt a pocim így 2ünnep között bementem kórházba h megnyugodjak,akkor még csak a petezsákot látták,most megyek pénteken a dokimhoz (péntek 13 :)) )
Remélem minden oké,izgulok nagyon.
Hányinger hol van hol nincs..1 hete durvább volt,inkább csak az van h állandóan ennék :))
Mindenkinek megy a drukk ;)
Sz.
Magne B6 és Femibiont szedek
Első babák?
Nálunk második :)
Elmondtátok már családnak?
Mi még csak ketten tudjuk...lányunknak akarjuk majd és ő lesz a szóvivő a nagyszülőknek :))
Utolsó voltam
Sz.
Én dr.ceizer endre vitamint, halolajat és kálciumot szedek és figyelek a kajára. :)
Első baba lesz, a családban pedig az első dédunoka. Család nem tudja úgy tervezzük, h busójáráskor mondjuk el. Remélem addig tudni fogjuk tartani a szánkat és persze minden rendben lesz.
T
Én is már 32 éves vagyok...
Úgy félek h gond lesz...komolyan elsőnél nem voltam ilyen,akkor még ugye nem volt ennyi net,én bolond meg mindig a rossz történetekbe botlok pedig ilyenkor nem szabad olvasni azokról.
Alig várom már UH-t :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!