Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki fog 2017 Szeptembereben...

Ki fog 2017 Szeptembereben szülni? ki tesztelt nemrég pozit? Tapasztalatok? Tünetek? Volt már valaki orvosnál?

Figyelt kérdés

Varom a tapasztalatokat, élményeket , velemenyeket !

Jo lenne olvasni elsô orvosi vizsgalatrol , elsô ultrahangrol , kinek milyen tünetei vannak , mi segít a nehéz napokon ( pl hányinger )

Beszélgessünk , osszuk meg egymással a kilenc hónap tapasztalatait !

Legyszi mindenki írjon azonositaskepp egy betűt hogy tudjuk mit ki irt !

M.

2017. jan. 9. 14:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/156 anonim ***** válasza:
85%
3 as vagyok. Èn orthomol natalt szedek. Benne van minden ami szuksèges. Ès azert ezt szedem mert màr 3x voltam terhes de nem maradtak meg a babàk. Ès ez nagyon jò komplexum. Holnap irok az orvos utàn. Mindenkinek szurkolok.🤗
2017. jan. 9. 17:35
 12/156 Norman Bates ***** válasza:
100%
Mi ebben a honapban kezdtunk el probalkozni, de itthagyok egy kommentet, hogy lassam a ti fejlemenyeiteket. Hasznos lesz, ha hamar osszejon 😀
2017. jan. 9. 17:35
 13/156 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Dec.1 jén volt meg és múlt héten teszteltem először szerdán ( simát) és csütörtökön digitálisat. A digitális teszt 2-3 irt, szerintem most kezdtem a 6. hetet. Mellfájdalom van és sokszor szédülök, rengetegszer járok pisilni és jókat alszom:-). Izgulok én is de még nem tudom hogy mikor megyek dokihoz. Drukkolok mkinek!!
2017. jan. 9. 19:40
 14/156 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nekem dec 11.-én volt az utolsó mensim és január 7.-én teszteltem először pozitívat.

Tavaly volt 6,5 hetesen egy missed abom,úgyhogy egy nagyon picit félek.

Voltam ma dokinál,UH 2 hét múlva lesz.Most 3x1 Duphastont ,Femibiont és folsavat kell szednem.Megy a drukk Mindenkinek!

2017. jan. 9. 20:34
 15/156 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én dec. 21-én teszteltem 2 pozitív tesztet

Meglepődtem már több mint fél éve próbálkoztunk,igaz Mirena után...úgyh lehet erre állt vissza a rend :))

Sajna sokat fájt a pocim így 2ünnep között bementem kórházba h megnyugodjak,akkor még csak a petezsákot látták,most megyek pénteken a dokimhoz (péntek 13 :)) )

Remélem minden oké,izgulok nagyon.

Hányinger hol van hol nincs..1 hete durvább volt,inkább csak az van h állandóan ennék :))

Mindenkinek megy a drukk ;)

Sz.

2017. jan. 9. 20:40
 16/156 anonim ***** válasza:
100%

Magne B6 és Femibiont szedek

Első babák?

Nálunk második :)

Elmondtátok már családnak?

Mi még csak ketten tudjuk...lányunknak akarjuk majd és ő lesz a szóvivő a nagyszülőknek :))

Utolsó voltam

Sz.

2017. jan. 9. 21:00
 17/156 anonim ***** válasza:
100%

Én dr.ceizer endre vitamint, halolajat és kálciumot szedek és figyelek a kajára. :)

Első baba lesz, a családban pedig az első dédunoka. Család nem tudja úgy tervezzük, h busójáráskor mondjuk el. Remélem addig tudni fogjuk tartani a szánkat és persze minden rendben lesz.

T

2017. jan. 9. 21:17
 18/156 A kérdező kommentje:
Nalunk a harmadik lesz .Harmadik csaszar is egyben . A kisebb fiam 6 eves .Uj kapcsolat, es vagytunk egy közösre is .Fiatal nem vagyok Màr . 36 eves multam karácsonykor.Tavaly tavasszal volt egy missed ab.
2017. jan. 9. 21:42
 19/156 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is első baba, rajtunk kívül csak anyukám tudja. 3 év után most sikerült spontán, de mivel 2015-ben volt már egy méhen kívülim (7 hetesen) így másnak nem is mondjuk el...majd max. 12 hét után.
2017. jan. 9. 21:53
 20/156 anonim ***** válasza:
100%

Én is már 32 éves vagyok...

Úgy félek h gond lesz...komolyan elsőnél nem voltam ilyen,akkor még ugye nem volt ennyi net,én bolond meg mindig a rossz történetekbe botlok pedig ilyenkor nem szabad olvasni azokról.

Alig várom már UH-t :)

2017. jan. 9. 21:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!