Ki fog 2017 Szeptembereben szülni? ki tesztelt nemrég pozit? Tapasztalatok? Tünetek? Volt már valaki orvosnál?
Varom a tapasztalatokat, élményeket , velemenyeket !
Jo lenne olvasni elsô orvosi vizsgalatrol , elsô ultrahangrol , kinek milyen tünetei vannak , mi segít a nehéz napokon ( pl hányinger )
Beszélgessünk , osszuk meg egymással a kilenc hónap tapasztalatait !
Legyszi mindenki írjon azonositaskepp egy betűt hogy tudjuk mit ki irt !
M.
13 as vagyok. Nálunk a 4. baba lesz. Folsavat és d vitamint szedek. Én is izgulok! Olyan jó annak aki már látta-hallotta a szívhangot! Drukkolok mkinek!
A.
De jó annak aki már részben nyugodt :)
Olyan soká lesz még péntek este :))) izgulok
Tök nehéz tartani a szám ...már úgy elmondanám,de még várni akarok legalább a szívhangig...
Igaz 7 hetes pár napos leszek csak,de 12 hétig úgyse tudom titkolni mert lebukok védőnőknél h miért várok oda :))
Sz.
Nálunk 2.
Ugye én vagyok akinek 3 hónapos a "nagy".
Írtátok többen, hogy van már nagyobb gyerek, remélem nem bánod kérdező ha a babáról kérdezek.
Az normális ha 3-5 naponta kakil, azt mondják erős a tejem és adjak neki teát. Próbáltam, de köpi ki. A teát is, a vizet is. Espumizánt adok neki, mert erőlködött,síedogált.
K.
Hú hát már rég volt h kisbaba volt ...már 8 éves lesz :)
De én úgy emlékszek h enyém ilyen kicsin napi többször is kakilt,anyatejes volt ő is.
Védőnő mit mond?
Ha nincs szorulása még akár normális is lehet sztem,biztos több ideig hasznosítja a szervezete a táplálékot nem megy át olyan hamar rajta ;)
Sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!