Ki fog 2017 Szeptembereben szülni? ki tesztelt nemrég pozit? Tapasztalatok? Tünetek? Volt már valaki orvosnál?
Varom a tapasztalatokat, élményeket , velemenyeket !
Jo lenne olvasni elsô orvosi vizsgalatrol , elsô ultrahangrol , kinek milyen tünetei vannak , mi segít a nehéz napokon ( pl hányinger )
Beszélgessünk , osszuk meg egymással a kilenc hónap tapasztalatait !
Legyszi mindenki írjon azonositaskepp egy betűt hogy tudjuk mit ki irt !
M.
Jelen.
De nálunk nagyon nemvárt meglepi volt, hiszen most 3 hónapos a kisfiam, tehát kb az első együttlétből fogant.
Kis körkülönbséget szerettünk volna, na de nem ennyire :O :)
K.
Én múlt hét csütörtökön teszteltem pozitívat (utolsó menstruáció: dec. 5.), orvoshoz jövő hét csütörtökön megyek. Nekem egyelőre semmi tünetem, max. annyi, hogy rettentően fájnak a melleim. Kicsi félelem van bennem, volt már egy méhen kívülim, de most próbálok pozitívan hozzáállni és bízni benne, hogy most minden rendben van/lesz.
E
Megy a drukk :)
5 hetes a babc, jövőhéten megyek szerintem.
K.
Na akkor írjon mindenki doki után is hogy mi volt 😀 Én is fogok ! Jo hogy mar vagyunk többen !
Nekem dec 1- en volt meg utoljára .
Cicim nekem is érzékeny .Volt olyan is hogy éjjel felébredtem es azonnal valami savanyut kívántam .Ma reggel meg iszonyat szomjas voltam .ittam egy vizet es majdnem ki is jött.le kellett ülnöm es melyeket lélegezni hogy jobban legyek.Ilyen se volt még .ennyi van .ja meg az éjszakai pisilni járás ami uj . 🙄
Sziasztok!
Nekem dec. 5én volt utoljára meg a mensim január 2.án már pozit teszteltem. Múlthéten mentem dokihoz ép hogy egy pöttyöt látott a doki. :) nekem egyenlőre elég volt a megnyugváshoz, hogy ott van. Nagyon nagyon pici de akkor is ott van. :)
20.án megyek vissza a dokihoz. Várom nagyon, úgy álok hozzá, h minden rendben lesz, de azért mégiscsak izgulok.
Pihenek amennyit csak tudok, szerencsére a férjem segít ebben.
A tüneteim a mensi nem várt napján volt csak hányinger. Most csak gyomor égésem van , mellfájdalom meg iszonyatosan erős szaga van a pisimnek. Gondolom a hormonok miatt. :)
T
Ti milyen vitaminokat szedtek? :)
T
Én C és D vitamint, valamint szelént szedek. Folsav is van itthon, de megvárom mit mond a nőgyógyász, kell-e?
E
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!