Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért csodálkozik mindenki...

Miért csodálkozik mindenki azon, hogy 22 évesen gyerekünk lesz?

Figyelt kérdés

Most kezd látszódni a barátnőm hasában a baba, nagyon sok ismerősünk csodálkozik, hogy minek ilyen fiatalon. Mindkettőnk dolgozik, van saját lakásunk, nagyon szeretjük egymást, és babát is terveztük, tehát nem csak véletlenül jött össze.

Szerintetek korai 22 évesen babánk lesz?

Vagy csak irigyek hogy szeretjük egymást, és normálisan szeretnénk élni?!

Köszönöm előre is a válaszaitokat!

Üdv.,

22/F

2016. szept. 25. 18:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
36%

Spórolni...

Oszt miből,ha az msc diplomás mérnök párom is mindössze 200ezret kered csak nettóban és albérletben lakunk? Azért nem ám keres minden tanult,szorgalmas ember 500-600ezret,a ranglétrán fentebb lépkedve se 25évesen,de még 30évesen se... Szóval nem dobálóznék a spórolással sem annyira,mert mikor az ember félretenne 50ezret,összetörik a ház elött parkoló autóját,úgy,hogy lelép a tettes és a javítás 200 ezer.Vagy mikor az ember kifizeti a csak balatoni nyaralást,mert az is élmény,akkor még aznap,oda indulva elszakad a bowden,ami plusz 35ezer,mert a szerelő elviszi az autót és az is plusz. Aztán persze a szélvédő megreped,mert kaszál az önkormányzat. Vagy a gyerek mindig beteg,elviszed már magánorvoshoz,plusz mellé a sok immun erősítő,ami semmit nem ér. Aztán mikor kórházba kerül,az anyát kirúgják,legalábbis megpróbálják,de az táppénzre megy. Jaaa és akkor nem fizetnek bwtegszabit,ami miatt munkaügyi bíróságra megy az ember. Éééés persze emellé kiderül ám,hogy a négy órás min bérre jelentették be az illetőt,így még a navhoz is menni kell,s persze oeppel valamit intézni,hogy ugyan ne 20ezret kapjon már havonta az ember,ha a szerzödéséböl számolva 60-at kéne...

Szóval annyit a fene nagy spórolásról is,hogy egy átlagos fizetésből mire az ember félre tenne,ajkor jönnek a plusz kiadások. És nem,hát mi nem dohányzunk,nem iszunk,dechatlonbol és turibol meg pepcobol és cosmosbol ruházkodunk,a gyerek meg örököl mindent a hugom után. Szóval már sajnos magam se tudom min fogjuk meg a költségeket... De ezek ellenére boldogok vagyunk,másfél hét max és születik a második gyerek. Majdcsak lesz saját ház,igen,hitellel,mint kb minden embernek. Ez van...

2016. szept. 29. 13:39
 72/75 anonim válasza:
Sajnos kitolòdott az év és sokan a karierjüket építgetik.. régen nagyanyàink nem kötöttek tàrgyakhoz minket hogy ha autònk lesz lesz gyermekünk is.. sajnos ma a biztosnak hitt munkahelyet épìtik ahol mindig lesz ùjabb ;szebb;jobb.. de a baràtnőd gyermekének mindig anya lesz az egyetlen... (: akik ilyeneket kérdeznek magukbòl indulnak ki mert későn szültek és bànjâk;vagy nincs is kit szülni.. mert akinek nincs gondja magàval az az ember elfogadja és sok boldogsàgot kìvàn nekik! (: (:
2016. szept. 29. 21:33
 73/75 anonim ***** válasza:
76%
Köszi a 0%-ot...azért mert ki mertem írni hogy az emberek irigyek? Pedig ez az igazság, aki szerencsés mert a szülei tudnak venni neki lakást az ettől nem kevesebb, valószínűleg ők megdolgoztak érte életükben. Nekem is vett anyukám lakást mert különben nem lenne, nem dicsekszem vele és reklámozom, de nehogy már én a kérdező vagy bárki akinek így lett szarul érezze magát mert másnak nem vettek... Anyukám egyedül nevelt fel kettőnket, vègigdolgozta az egész életét hogy mindkettőnknek legyen lakása, ismétlem EGYEDÜL.. És nem érzem magam kevesebbnek vagy szarnak ezért magam. Ti meg pontozzatok csak le.
2016. okt. 1. 11:09
 74/75 anonim ***** válasza:
Aki meg nem szerencsés, az sem kevesebb. Te nem reklámozod, más meg igen. Mit kell ezen hőzöngeni? Anyukádnak pacsi és elismerés mert ezt biztosította a gyermekeinek. Neked majd akkor pacsi és elismerés, ha te is megteszed ezt! Ki mondta, hogy az kevesebb, akinek segítenek? Lehet, hogy emiatt a hozzáállás miatt pontoztak le... Kicsit arrogáns vagy a semmire, ezen még nem gondolkoztál? (nem, nem én pontoztalak le, ezt a cirkusz ekörül amúgy sem értettem soha)
2016. okt. 1. 11:48
 75/75 anonim válasza:

jaa..itt akkor vagy valaki ha egyedül érsz el bàrmit is??naa nee màr.. (: anno anyukàm éttermet akart venni. felhàborodtam és azt mondtam hogy nem

kell kinyalni a fenekem majd elèrek amit fogok.. feladta teljesen.. annyira semminek érezte magàt hogy nem fogadtam el.. hogy a vàllalkozàsa csődbe ment.. depressziòsan feküdt.. ssemmi élet célja nem volt.majd meghalt agyvérzésbe.. amikor gyermeked lesz utànna érte és a pàrodért élsz..hogy a gyermekeidnek jobb legyen mindent megteszel,legyen ez vagyon,egy szò hogy szeretlek;egy reggeli puszi..mind mind kifejező eszköze hogy Szeretjük a màsikat.. minndenki gondoljon bele ha azt mondom akkor anyukàmnak hogy Köszönöm !!és a nyakàba ugrok és megölelem..talán még ma is èlne és lenne

cèlja?segìtene a vàllalkozásban?megérte volna az unokàit?.. hümmm.. màr nem tudom meg..

2016. okt. 3. 21:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!