Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért csodálkozik mindenki...

Miért csodálkozik mindenki azon, hogy 22 évesen gyerekünk lesz?

Figyelt kérdés

Most kezd látszódni a barátnőm hasában a baba, nagyon sok ismerősünk csodálkozik, hogy minek ilyen fiatalon. Mindkettőnk dolgozik, van saját lakásunk, nagyon szeretjük egymást, és babát is terveztük, tehát nem csak véletlenül jött össze.

Szerintetek korai 22 évesen babánk lesz?

Vagy csak irigyek hogy szeretjük egymást, és normálisan szeretnénk élni?!

Köszönöm előre is a válaszaitokat!

Üdv.,

22/F

2016. szept. 25. 18:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:

58-as, én meg elárulom, a fundamentába fizetett havi 20ezerből nem jutsz sokra, és nézz körbe, tényleg, mit lehet manapság mondjuk 10 millió Ft-ból venni. Bp külvárosában panelt sem. Tényleg nem értem, én nézem rosszul az ingatlan.com-ot, meg a többit, többet látok tán egy 0-val? Az meg a másik, hogy ha ketten vagytok, akkor megint csak ne csinálj úgy, mintha TE egyedül, önerőből oldanád meg :)

Kérdező, senki nem mondta, hogy nem dolgozol meg a pénzedért. Pusztán nem értem a kérdés lényegét, mit érdekel, mit gondolnak mások, boldog vagytok? Ha igen, akkor ennyi!

2016. szept. 28. 19:44
 62/75 anonim ***** válasza:
* boldogok, elírtam
2016. szept. 28. 19:46
 63/75 A kérdező kommentje:

Persze hogy boldogak vagyunk, nagyon várjuk már babát:)

Köszi a válaszokat!

Mindenkinek sok sikert kívánok, hogy minél előbb érje el a célját!:)

2016. szept. 28. 19:51
 64/75 anonim ***** válasza:
61-es! Nem Fundamenta volt hanem Otp, 4 évig+ állami támogatás! Mi a 6. kerületből költöztünk vidékre, mert Bp-en lehetetlen a saját kéró! Áldozatot hoztunk a szebb jövő érdekében! Azt hiszem többes számban írtam a kommentem, senki nem mondta h egyedül értem el mindezt! Azzal az emberrel sikerült akit szeretek, és akinek gyerekeket szültem! Baj van ezzel?
2016. szept. 28. 21:03
 65/75 anonim ***** válasza:
Ugyan kérlek, nincs, csak cserébe ne oszd az észt annak aki mindezt magának akarja megteremteni :) Arra nem fizetek be, amikor majd megy a szeparáció te pedig viheted albiba a gyerekeket, ha esetleg nem úgy sikerül az élet, ahogy elképzelted a tökéletes álmaidban - gyakrabban látok ilyen befejezést, mint a happy end-félét. Persze ne így legyen! Az én kérdésem ugyan többes számban íródott, de én emberekre egyénként tekintek, mert szerintem egy ember az nem egy pár - ahol általában a férfi viszi a lényeget (vagy a nő szülei). Bocs, de nem győztél meg, egyébként meg a kérdező lezárta szerintem az off-topicot, sok boldogságot nekik!
2016. szept. 28. 22:26
 66/75 anonim ***** válasza:
Igazad van, retteghetünk a jövőtől, és nem feltétlen kell kockáztatni! De akkor nem tettünk meg mindent nem igaz? Bárkivel történhet bármi az élet során, de ha csak ezt vesszük figyelembe, soha nem jutunk előrébb! Sok sikert mindenkinek!
2016. szept. 28. 22:37
 67/75 anonim ***** válasza:
Ja és nem akartalak meggyőzni, a te életed te irányítod, ahhoz nekem semmi közöm...csak a mi történetünket írtam le.
2016. szept. 28. 22:39
 68/75 anonim ***** válasza:

Uhhh...micsoda parazs vita egy egyszeru kerdesnel.

Kerdezo,En 28 vagyok,parom 30.10 eves lesz a legnagyobb gyerkoc januarban.8a kozepso aprilisban.a pici iden marciusi.

Tehat mi boven fiatalok voltunk anno.

Rank is furcsan neztek,de nem igazan erdekelt.

A vitahoz.

3 szobas kp ra vett lakasunk van,szuloi segitseg nelkul.ennek pofon egyszeru magyarazata van.

Parom eloszor suliba jart munka mellett,es kozben maszekolt az eredeti szakmajaban a 8 oras munkaja mellett.par ev alatt merotechnikusnak kepezte magat,es kozben folyamatosan felfele maszott a rangletran a munkahelyen.(erettsegivel kezdte estin,csak a tisztanlatas miatt)mara egy klimas "irodaban" ul a gep elott es merotechnikuskent dolgozik.a felelosseg nagy,a munka keves,a fizetes kiemelkedo.

Szabadnapjain maszekol,reggel 7-este 8-9 ig.nem rittkan a maszekkal a fizetese 2-3 szorosat hozza haza 1-2 het alatt.igy sikerult par ev alatt,alberletben lakva egy 13 millios lakasra osszeszedni a penzt.persze a ket nagy utan En is dolgoztam,elotte tanultam.nem szorjuk a penzt,pedig megtehettuk volna.parom meg most sem hanyagolja a munkat,folyamatosan hivjak.amikor tud megy.hazra gyujtunk,falun.ami errefele draga mulatsag.a lakast lehetoleg megszeretnenk tartani,kiadni.En is "dolgozom" most is,a pici mellett is,itthon.cukrasz vagyok,akik gyakori megrendeloim voltak nekik most is szivesen csinalom.pedig mindketten feltett labakkal pihenhetnenk ha epp ugy van,de nem.majd pihenunk kesobb,nyaralunk kesobb.de biztonsaggal fogjuk tudni tanittatni a gyerekeket.nem lesz gond elinditani oket az eletben.

Egy lepukkant lakast vettunk ennyiert,felujitottuk,nem csak festettunk es 1000 ft os parkettat raktunk.

Minden hozzaallas kerdese.nem dohanyzunk,nem iszunk coca colat,nem eszunk milka csokit,nem pizzat rendel parom a munkahelyen,nem rohanunk minden evben a legujjabb telefonert...nagyon nagyon sokmindenben meg lehet fogni a penzt.vannak ismeroseink akik hulyenek neznek.az osszes keresetuket elverik minden honapban,ide jarnak,oda mennek.megvesznek mindent amit megkivannak.

Ha minden nap csak 500ft ot koltenenk energiaitalra,automatas kavera,colara barmire amire az atlag dolgozo ember kolt az 15000ft fejenkent havonta olyan dolgokra amik nelkul lehet elni,boldogan!

Minden evben nyaralunk,igaz nem gorogben,csak a balatonon.es igaz,hogy 12 eves autonk van es nem adidasban meg pumaban jarkalunk de mindenunk megvan.

Es bizony van,hogy millio felett megy felre egy honapban.ha csak az atlag havi bevetelunket vesszuk,ami 5-600ezer abbol is 3-400ezret elrakunk ha epp nincs nagyobb kiadas.40rezsi,50-60 nagybevasarlas,20benzin,14telefonszamla ami fix.ezen felul csak aprosagok vannak,es a suliban a befizetesek,vagy gyogyszer ha kell.

Igy lehet sporolni.

Egy darab hitelunk sincs,semmi.akaras kerdese az egesz.

Persze jo kifogas,hogy bezzeg nekem,meg neki,meg a Pistinek nem rakott a szulo a segge ala lakast...aham...nekunk sem.a mi ismeroseink kozott sincs olyan,aki ennyi idosen onerobol vett lakast.szerencsesek vagyunk,lehet...kitudja.

Gondolkozzatok el,mennyi hulyesegre koltotok,mennyi felesleges kiadasotok van,mennyi penz megmaradna ha nem vennetek meg,es mennyi jonne be pluszban ha a 8 ora utan nem a labatok logatnatok es jajjgatnatok,hogy ez sincs,meg az sincs,hanem elmennetek masodallasba...

2016. szept. 28. 23:20
 69/75 anonim ***** válasza:
Utolsó, ne haragudj, de nem tudom szó nélkül hagyni, amit már az imént leírtam, igaz a másik válaszoló nem személyeskedett ennyire. A párod így meg úgy. Gratulálok a párodhoz, de kérlek, azt is fejtsd ki, egyedül 28 évesen hol tartanál :) nem mindenkinek az az életcélja, hogy eltartsa egy férfi - és mielőtt kiakadnál, hogy tanultál és dolgoztál, ez mind dicséretes, de attól még 18 évesen (már elfelejtettem, mennyinek írtad az idősebbik csemetét) leszültél egy gyereket, azt nekem ne magyarázd meg, hogy ELŐTTE tanultál meg dolgoztál. Szép dolog a család, csak van akinek más van az előtérben. Nekem pl az, hogy ha dobbant az uram, vagy bármi történik vele, akkor ne kelljen sírnom, hogy nekem bezzeg egyedül nincs semmim, most mi lesz... Csak mert zömében ezt látni (tudom miről beszélek, pont azért mert édesanyám 3 gyereket nevelt egy idő után egyedül).
2016. szept. 29. 12:09
 70/75 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Szerintem nagyon szép dolog fiatalon, biztos háttérrel és biztos kapcsolattal szülőnek lenni. Én 25-26 évesen jöttem csak rá, hogy na most lettem igazán felnőtt és nőtt be a fejem lágya. Előtte is azt gondoltam... :) de nem volt így, csak később visszatekintve döbbentem rá. Kb azóta próbálkozunk a babával, nem sikerül. Közel 30 éves vagyok. Nagyon elszomorít, mert 30 alatt szerettem volna kettőt. Érzem magamon, hogy ahogy telnek az évek egyre türelmetlenebb vagyok és hamarabb kimerülök bármitől. Én titeket irigyellek, hogy mertek fiatalon szülők lenni. Sok boldogságot és kitartás kívánok! Ne csak gyereket neveljetek majd, hanem a kapcsolatotokat is ápoljátok, hisz csak úgy van értelme ha boldog kapcsolatban éltek!
2016. szept. 29. 12:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!