Miért csodálkozik mindenki azon, hogy 22 évesen gyerekünk lesz?
Most kezd látszódni a barátnőm hasában a baba, nagyon sok ismerősünk csodálkozik, hogy minek ilyen fiatalon. Mindkettőnk dolgozik, van saját lakásunk, nagyon szeretjük egymást, és babát is terveztük, tehát nem csak véletlenül jött össze.
Szerintetek korai 22 évesen babánk lesz?
Vagy csak irigyek hogy szeretjük egymást, és normálisan szeretnénk élni?!
Köszönöm előre is a válaszaitokat!
Üdv.,
22/F
58-as, én meg elárulom, a fundamentába fizetett havi 20ezerből nem jutsz sokra, és nézz körbe, tényleg, mit lehet manapság mondjuk 10 millió Ft-ból venni. Bp külvárosában panelt sem. Tényleg nem értem, én nézem rosszul az ingatlan.com-ot, meg a többit, többet látok tán egy 0-val? Az meg a másik, hogy ha ketten vagytok, akkor megint csak ne csinálj úgy, mintha TE egyedül, önerőből oldanád meg :)
Kérdező, senki nem mondta, hogy nem dolgozol meg a pénzedért. Pusztán nem értem a kérdés lényegét, mit érdekel, mit gondolnak mások, boldog vagytok? Ha igen, akkor ennyi!
Persze hogy boldogak vagyunk, nagyon várjuk már babát:)
Köszi a válaszokat!
Mindenkinek sok sikert kívánok, hogy minél előbb érje el a célját!:)
Uhhh...micsoda parazs vita egy egyszeru kerdesnel.
Kerdezo,En 28 vagyok,parom 30.10 eves lesz a legnagyobb gyerkoc januarban.8a kozepso aprilisban.a pici iden marciusi.
Tehat mi boven fiatalok voltunk anno.
Rank is furcsan neztek,de nem igazan erdekelt.
A vitahoz.
3 szobas kp ra vett lakasunk van,szuloi segitseg nelkul.ennek pofon egyszeru magyarazata van.
Parom eloszor suliba jart munka mellett,es kozben maszekolt az eredeti szakmajaban a 8 oras munkaja mellett.par ev alatt merotechnikusnak kepezte magat,es kozben folyamatosan felfele maszott a rangletran a munkahelyen.(erettsegivel kezdte estin,csak a tisztanlatas miatt)mara egy klimas "irodaban" ul a gep elott es merotechnikuskent dolgozik.a felelosseg nagy,a munka keves,a fizetes kiemelkedo.
Szabadnapjain maszekol,reggel 7-este 8-9 ig.nem rittkan a maszekkal a fizetese 2-3 szorosat hozza haza 1-2 het alatt.igy sikerult par ev alatt,alberletben lakva egy 13 millios lakasra osszeszedni a penzt.persze a ket nagy utan En is dolgoztam,elotte tanultam.nem szorjuk a penzt,pedig megtehettuk volna.parom meg most sem hanyagolja a munkat,folyamatosan hivjak.amikor tud megy.hazra gyujtunk,falun.ami errefele draga mulatsag.a lakast lehetoleg megszeretnenk tartani,kiadni.En is "dolgozom" most is,a pici mellett is,itthon.cukrasz vagyok,akik gyakori megrendeloim voltak nekik most is szivesen csinalom.pedig mindketten feltett labakkal pihenhetnenk ha epp ugy van,de nem.majd pihenunk kesobb,nyaralunk kesobb.de biztonsaggal fogjuk tudni tanittatni a gyerekeket.nem lesz gond elinditani oket az eletben.
Egy lepukkant lakast vettunk ennyiert,felujitottuk,nem csak festettunk es 1000 ft os parkettat raktunk.
Minden hozzaallas kerdese.nem dohanyzunk,nem iszunk coca colat,nem eszunk milka csokit,nem pizzat rendel parom a munkahelyen,nem rohanunk minden evben a legujjabb telefonert...nagyon nagyon sokmindenben meg lehet fogni a penzt.vannak ismeroseink akik hulyenek neznek.az osszes keresetuket elverik minden honapban,ide jarnak,oda mennek.megvesznek mindent amit megkivannak.
Ha minden nap csak 500ft ot koltenenk energiaitalra,automatas kavera,colara barmire amire az atlag dolgozo ember kolt az 15000ft fejenkent havonta olyan dolgokra amik nelkul lehet elni,boldogan!
Minden evben nyaralunk,igaz nem gorogben,csak a balatonon.es igaz,hogy 12 eves autonk van es nem adidasban meg pumaban jarkalunk de mindenunk megvan.
Es bizony van,hogy millio felett megy felre egy honapban.ha csak az atlag havi bevetelunket vesszuk,ami 5-600ezer abbol is 3-400ezret elrakunk ha epp nincs nagyobb kiadas.40rezsi,50-60 nagybevasarlas,20benzin,14telefonszamla ami fix.ezen felul csak aprosagok vannak,es a suliban a befizetesek,vagy gyogyszer ha kell.
Igy lehet sporolni.
Egy darab hitelunk sincs,semmi.akaras kerdese az egesz.
Persze jo kifogas,hogy bezzeg nekem,meg neki,meg a Pistinek nem rakott a szulo a segge ala lakast...aham...nekunk sem.a mi ismeroseink kozott sincs olyan,aki ennyi idosen onerobol vett lakast.szerencsesek vagyunk,lehet...kitudja.
Gondolkozzatok el,mennyi hulyesegre koltotok,mennyi felesleges kiadasotok van,mennyi penz megmaradna ha nem vennetek meg,es mennyi jonne be pluszban ha a 8 ora utan nem a labatok logatnatok es jajjgatnatok,hogy ez sincs,meg az sincs,hanem elmennetek masodallasba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!