19 évesek vagyunk, a barátnőm terhes, nagyon korai 19 évesen hogy gyerekünk lesz?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok a véleményeitekre!!!
Megtartjuk az tuti!
Tehát a barátnőm 4 hónapos terhes, és hát ugye már látszik a pocakján. Az után amikor együtt megyünk sokan bámulnak minket, gondolom azért h ilyen fiatalon terhes.
Ti mit gondoltok erről?
Üdv,
19F
2016. máj. 29. 16:44
1/18 anonim válasza:
Nem annyira fiatal. 20 éve még ez volt a normális. Igaz, hogy sokan várnak mostanában már a jó állásra meg az egzisztencára, aztán 30 felett meg már a párok 25 %-a meddő. Ne foglalkozz semmivel, ha nektek így jó.
2/18 anonim válasza:
Ha saját keresetből el tudjátok tartani, mind a kettőtöknek stabil munkahelye van, nem a szülők nyakán fogtok lakni, és van spórolt pénzetek akkor nem korai.
3/18 anonim válasza:
Nekem korai lett volna! Ettől lehet hogy nektek jól fog minden alakulni. A kérdés csak az, van e olyan állásod, bevételed, amiből el tudod tartani majd őket?!
4/18 anonim válasza:
Én 19 vagyok lány a párom 20, 1éve lakunk együtt.Majdnem 4 éve együtt vagyunk. Napokon belül születik a kisbabánk :)
Én nyáron töltöm a 20at a párom ősszel a 21et.
Jelenleg az ő fizetéséből élünk.
5/18 anonim válasza:
Ez 40 éve volt normàlis,nem húsz éve.
Korai,de ti tudjàtok.
6/18 anonim válasza:
4es, jó sokat kereshet a párod 20 évesen, ha egy fizetésből fent tudtok tartani egy albérletet, rezsit fizetni és eltartani 3 embert.
7/18 anonim válasza:
Ha biztos a kapcsolatotok, készek vagytok mind érzelmileg mind anyagilag felnevelni egy gyereket és el tudjátok magatokat tartani külön a szülőktől, akkor nem korai.
8/18 anonim válasza:
4es vagyok.
160 ezret keres a párom, pékségbe dokgozik minden nap kap ingyen kenyeret stb ami segítség.
Plusz ha úgy adódik anyukám segít..
9/18 anonim válasza:
hát 160 3 emberre, amiből egy kisbaba, plusz albérletre és rezsire nagyon kevéske:-( nem lesz egyszerű, kitartást.
10/18 anonim válasza:
Nem furcsa, anyádék korában még teljesen átlagos dolog volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!