19 évesek vagyunk, a barátnőm terhes, nagyon korai 19 évesen hogy gyerekünk lesz?
Csak kíváncsi vagyok a véleményeitekre!!!
Megtartjuk az tuti!
Tehát a barátnőm 4 hónapos terhes, és hát ugye már látszik a pocakján. Az után amikor együtt megyünk sokan bámulnak minket, gondolom azért h ilyen fiatalon terhes.
Ti mit gondoltok erről?
Üdv,
19F
Ha visszaigazolást keresel, rossz helyen jársz. Itt azt nem fogsz kapni. Látod megírtam, hogy szerintem nem korai, jól le is pontoztak. Senkinek semmi tiszte megítélni, hogy kinek mi a korai. Van aki még 40 évesen sem szülne, mert még nincs márkás autója.
A tiétek biológiailag teljesen ideális életkor. A többit meg majd hozza az élet.
minket is bámulnak mindig. 20 és 21 évesek vagyunk (19 voltam, amikor terhes lettem).
28hkm
Ezt senki nem ítélhető meg helyettetek es nincs is joga ehhez senkinek bár te most adtál okot az ítélkező személyeknek de ha van miből eltartani es úgy érzed par év múlva nem gondolod meg magad egy másik nő miatt vagy a buli miatt akkor miert ne .. Csak az a bibi h nehány 28 évesen apávà való ""férfi "" is megszokta gondolni
Ezt ti megálljatok később nem most :)
Boldog babavarast
Köszönöm az eddigi válaszaitokat!
Jöhet még!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!