Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 évesek vagyunk, a barátnőm...

19 évesek vagyunk, a barátnőm terhes, nagyon korai 19 évesen hogy gyerekünk lesz?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok a véleményeitekre!!!

Megtartjuk az tuti!

Tehát a barátnőm 4 hónapos terhes, és hát ugye már látszik a pocakján. Az után amikor együtt megyünk sokan bámulnak minket, gondolom azért h ilyen fiatalon terhes.

Ti mit gondoltok erről?

Üdv,

19F

2016. máj. 29. 16:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%

Ha visszaigazolást keresel, rossz helyen jársz. Itt azt nem fogsz kapni. Látod megírtam, hogy szerintem nem korai, jól le is pontoztak. Senkinek semmi tiszte megítélni, hogy kinek mi a korai. Van aki még 40 évesen sem szülne, mert még nincs márkás autója.

A tiétek biológiailag teljesen ideális életkor. A többit meg majd hozza az élet.

2016. máj. 29. 20:52
 12/18 anonim ***** válasza:
35%

minket is bámulnak mindig. 20 és 21 évesek vagyunk (19 voltam, amikor terhes lettem).

28hkm

2016. máj. 29. 21:10
 13/18 anonim ***** válasza:
30%
nem koraijo korban vagytok,sok sikert.sokan elitélik nincs sem unka se család támogatása
2016. máj. 29. 21:24
 14/18 anonim ***** válasza:

Ezt senki nem ítélhető meg helyettetek es nincs is joga ehhez senkinek bár te most adtál okot az ítélkező személyeknek de ha van miből eltartani es úgy érzed par év múlva nem gondolod meg magad egy másik nő miatt vagy a buli miatt akkor miert ne .. Csak az a bibi h nehány 28 évesen apávà való ""férfi "" is megszokta gondolni

Ezt ti megálljatok később nem most :)

Boldog babavarast

2016. máj. 29. 22:49
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszaitokat!

Jöhet még!!!

2016. máj. 29. 23:05
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzitek, hogy stabil a kapcsolatotok és az anyagi helyzetetek is a picihez akkor minden rendben lesz :) én 21 éves kismama vagyok és örülök neki, hogy lehet, hogy még a dédunokáimat is láthatom :)) Sokan meglepődtek a dolgon de rossz tapasztalatom eddig nem volt még a gyakori kérdéseken kívül az emberekkel :)
2016. máj. 30. 07:48
 17/18 anonim válasza:
Ma reggel megszületett a babánk:)))))))))
2016. szept. 25. 18:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Utolso! Te vagy a kerdezo???
2016. szept. 25. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!