24 hets terhes vagyok. Már most megvegyem a kiságyat? Nem korai? A 120x60-as kiságyat eddig tudja használni a gyerek? Ilyet néztem ki. Babaszafaris. Valakinek van erről az ágyról tapasztalata?
Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 01:21
1/14 anonim válasza:
szerintem megveheted! Az ágyat nem ismerem, nekem 6 hos a babàm és most vettem neki hauck 120x60-asat, eddig kiságya volt amit a felnőtt ágya mellé lehet állitani, de fölösleges volt mert köztünk alszik!!!😀😀😀 kb 1,5 - 2 èves koráig vagy ameddig jol érzi magát olyat vegyél amiből ki tud mászni
2/14 anonim válasza:
Kérdés,hogy meddig lesz a gyerek 60cm-es???
Mert szerintem úgy kb.3 hónapos koráig.
Utána,ha éjjel mozog,forog,akkor beveri a fejét,nem tud megfordulni.
4/14 anonim válasza:
60 meg a szélesség...azt hittem ezzel mindenki tisztában van...meg azzal is,hogy a gyerek nem vigyázva fekszik egész éjjel!
5/14 anonim válasza:
Egyébként meg a 120cm a hossza és nem a magassága!
6/14 anonim válasza:
Egy átlag gyerekhevero is 60cm széles, a felnőtt lesz majd 70 vagy 90.
Amíg a gyerek állni nem tud, addig hossza van, amikor állni tud, akkor magassaga.
Az agy, amit kineztel jó lesz másfél, ket éves korig, általában akkor szoktak heverőre váltani
7/14 anonim válasza:
Nekünk igaz, hogy 70x140-es van, de amikor megszülettek a babáim, majdhogynem elvesztek benne :)
De bőven elég a 60x120-as kivitel,mert mindkét gyerkőcöm 14-15 hós kora körül kapott leesésgátlós gyerekágyat, nagyon élvezték, addig meg bőven még nagy is :)
Nyugodtan megveheted!
8/14 anonim válasza:
Az én kislányom novemberben volt 3 éves, és kiságyban alszik! 😁 Két éve van gyerek ágya, de ő rajong az kiságyáért. Augusztusban érkezik a kistesó, azt mondja neki odaadja, és akkor átköltözik a másik ágyra!!
9/14 anonim válasza:
Nekünk 140x70-es kiságyunk van, amit ifjúsági ággyá lehet alakítani, szóval terveim szerint jó darabig használni tudja még a gyerkőc. Egyébként nekünk a kiságyon van a merev pelenkázólap, ami a kisebb méretű ágyon arányaiban több helyet foglalna, ezért nem is akartunk olyat venni.
10/14 anonim válasza:
Nem korai, mi is ekkor vettük meg. Mi 140x70 cm-set vettünk, és nem bántuk meg. Nagyszülőknél van 60x120 cm-s, és ott sokkal többször ment neki az ágy szélének, gyakrabban ébredt, mert a szélére ért, akár felül, akár oldalt. Most két éves múlt itthon még mindig a kiságyában alszik, csak az egyik oldalon letettük a rácsot. Egyebkent kombi kiságy, ifjúsági ággyá alakítható, így sokáig tudja majd használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!