1 év körüli gyerek melletti terhes anyukák! Ti hogyan oldottátok meg a vizsgálatokra járást?
8 hós volt a lányom amikor teherbe estem, egy évesen már ő is ezerrel mászkált... ahová lehetett vittem, volt ,hogy elvolt babakocsiban arra a 10 percre, volt, hogy az asszisztens kisegített és kicsit foglakozott vele, amikor meg nagyon neccesnek éreztem hogy bent legyen, vagy beteg volt, akkor mindig megbeszéltem előre valakivel ,hogy éppen ki vigyáz rá egy kicsit ( általában szomszéd néni, nagy ritkán anyukám), de 90%-ban jött velem.
kis kedvenc nyamnyam vagy ritkán megkaparintható tárgy a kézbe, kocsiba beszíjaz és hajrá. Volt ,hogy végigbőgött egy 5 perces ultrahangot, de muszáj volt.
Amikor bementünk, mindig udvariasan elmondtam, h sajnos muszáj behoznom a babát, kérem szíves megértésüket. Szinte kivétel nélkül elfogadóak voltak, nincs rossz tapasztalatom egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!