4 gyetmekes családok:mennyi egy havi bevételetek és kiadásaitok?
egyetértek az elsővel. már ovikorban megugrik a kiadás, míg kicsik kevesebbe kerülnek, suliban- középsuliban meg már... pfff. tragédia.
mindkétszer ikreink lettek, de én már a második várandósságot nem mertem volna bevállalni, ha nincs meg a stabil anyagi hátterünk. én is dolgozom itthonról egyébként délelőttönként mióta a kisebbek is ovisok, mert nekem az az elvem, hogy végszükség esetén együl is el kell tudnom tartani őket. Na nem mintha erre apellálnék, hanem csak szeretem biztonságban tudni őket. A férjem egyébként hazai viszonylatban nagyon jól keres, a 4 gyerek és a fizetnivalók mellett még félretenni is tudunk. Kényelmes, de ésszerű életszínvonalon élünk, nem nagy lábon. Most írhatok összeget, de szerintem nem mérvadó mert a lehetőségek nagyon különbözőek az ország különböző pontjain ( kb 600 ezer ft a havi kiadásunk, ebben benne vannak a megtakarítási kiadások, rezsi, kaja, programok-kirándulások, sportok, benzin, telefon-net minden minden)
Nekünk a különfoglakozások kerülnek szerintem a legtöbbe velük kapcsolatban, meg hát a 4 gyerekre másik kocsi is kellett.
Szívesen dolgoznék esténként mikor alszanak a gyerekek , akár wc puculást is végeznék kis plussz pénzért tényleg bevállalnék mindent a tisztességes munkakörön belül , de sajnos nem nagyon találok rá lehetőséget arra is gondoltam egy gyors körmös szakmát leteszek
, de azt sem lehet itthon végezni , nem tudom azt lehet-e esetleg csak hétvégenként csinálni bérelt szalonban..:S van esetleg vkinek vmi ötlete esti vagy hétvégei munka téren , ami nem fekete és nem büntetnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!