Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 gyetmekes családok:mennyi...

4 gyetmekes családok:mennyi egy havi bevételetek és kiadásaitok?

Figyelt kérdés
Besikerült egy 4. baba viszont nem bírtuk volna nyugodt szívvel elvetetni.Azonban anyagilag instabilnak gondoljuk hozzá magunkat és érdekelne , hogy más családosok mennyi pénzből mit tudnak kihozni havi szinten (lakásfenntartás, élelmiszer , ruházkodás , kényelem ) stb.

2015. márc. 6. 13:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem kerestek keveset, nincs hiteletek..., foglalkozz a gyerekekkel, ne dolgozz 5 hónapos baba mellett, + terhes vagy, + 2 kicsike...

Lehet nem tudtok dőzsölni, de 2-3 évet szépen ki lehet kalkulálni ennyiből, aztán lehet dolgozni. A Munka megvár, a gyerekeknek pedig szükségük van rád.

2015. márc. 8. 23:49
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen tudom , h. egy én egyenlőre a gyerekek re kellene csak foglalkoznom, de amúgy apóssal nem rég beszéltünk és tájékoztatott minket , hogy instabil ez a lakás jelzálog hitel miatt , szóval bizonytalan , hogy meddig tudunk itt maradni , próbálunk majd a hitel fizetésébe besegíteni vmennyivel , mert belegondolva jobban járunk , mint egy albérlettel.Saját lakás vásárláson gondolkozunk , de elnézve elég drága egy 70 nm es közepes állapotú lakás ugyanis olvasgatva a nyár elején bejövő szocpolnak kb ilyesmi feltételei vannak 4 gyermek után.Valaki tudja esetleg , hogy mennyi önerő kell mondjuk 8-9 millió hitelhez?A hotel összeg 30%-a?Azt tudom , h. A szocpol összege is beszámítható önerőnek , az kb 2,5 milli9.A gond az h. Bevételünk így alakul: párom keresete 204 ezer nekem 99 és maszekból van mindig min.még 100 ,de az ugye nem papírozható.Jövedelmet hogy nézik csak az övét vagy a kettőnkét , ha közösen vennénk fel?
2015. márc. 9. 09:47
 13/15 anonim ***** válasza:

20% önerő kell de nem az árából hanem az értékéből. Azaz kevesebb, ha áron alul tudtok lakást vagy házat venni.

Nem akarok beleszólni de elég a 70 nm 4 gyerkőccel? Anyuék háza 65 nm és négyen kényelmesen elfertunk, két másik tesóval szűkösebb lett volna de persze elrendezés függő is.

2015. márc. 9. 13:01
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem nagyzólni akarunk , de ez 105 nm-es és 11,5 millió fel van teljesen újítva...tehát arra nem kéne plusz pénz.Igaz , hogy van már 70nm-es 9 millióért , de totál lepukkanva...:/ meg mondjuk nincs bekötve ez vagy az...az is nagyon sokba van...8 millió alatt ilyen nagyságú lakást(szocpolnál 4 gyermekre 70 nm lesz megszabva) , szinte csak bontandót lehet találni Pesten.És igen nem tudunk vidékre költözni , ugyanis nem mindegy , hogy a párom 120 ezret vagy 200-300-at keres meg itt.
2015. márc. 9. 13:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom két kategória is van nm alapján. Ráadásul több pénzt is adnak nagyobb lakásra. Én nem is néztem 4 gyerkőccel meg mondom az igazat, kettőt szeretnénk. De ott is van 400 ezer különbség a ház mérete alapján.

Szerintem a 105 nm-es már jó nagy, 70 nem hiszem hogy elég.

2015. márc. 9. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!