Két gyermekesek! Mennyi a havi bevételetek? Mennyi idősek a gyerekek? Hiteletek van? Saját lakás vagy albérlet?
5,5 hónapos és 2,5 éves, albérlet, nincs hitel, gyessel, csp-al,mindennel együtt kb 170-200ezer a bevétel.Félretenni sajna nem tudunk egyenlőre, mindig van valami nagyobb kiadás.
Alapvetően elégedett vagyok,oké nem járunk tengerpartra és megnézem mit veszek mennyért, de boldog vagyok mert 2 egészséges,okos gyerekem van és egy szerető férjem.
Amúgy hála Istennek párom munkájában van feljebb lépési lehetőség, szóval lépünk előre hamarosan remélem:)
Ezek mindig olyan kérdések, hogy szerintem nem fogsz elörébb jutni a válaszokkal, mert annyira más mindenki.
Leírom a mi esetünket.
havi bevétel közel 1M Ft.
10 hós, 3 éves
Hitel nincsen
Albérletben lakunk
Tudunk félre tenni
Ès nagyon elégedettek vagyunk.
220-240e a bevétel
2 éves és 1 hetes gyermekünk van
15.000ft hitelünk van 2 évig még
Albérletben élünk
Nyáron tudok egy kicsit félretenni, mert kevesebb a rezsi
Teljesen nem vagyok elégedett, de azért jól megvagyunk
5 éves és 1 éves
gyed+csp 150, férjem fizetése 450, ep-kártyára 20, kajajegy 8.
Van kamatmentes dolgozói kölcsönünk az én munkahelyemről, ez havi 55. Más hitelünk nincs. Saját (vagyis ugye hiteles) házban élünk.
Tudunk félretenni.
Igen, elégedettek vagyunk.
2 és 4 éves gyerekek.
Albérlet 6o.ooo ft (+rezsi), diákhitel 10.ooo ft, Áruhitel 8.ooo ft
Bevétel összesen: 270.ooo ft.
Félretenni nem tudunk, elégedett sem vagyok ennyivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!