Van ílyen? Egyedül álló szülő aki 10-12 órában dolgozik?
Egyébként egyáltalán nincs rendjén.
Minden tiszteletem azoké a nőké, akik azért, hogy el tudják tartani a gyereküket/gyerekeiket, ekkor áldozatot vállalnak.
Az én anyám ennyit melózott mindig, soha nem volt velem, ha nem melózott pasizott. 16 évesen megszült, mama nevelt fel, meg papa... ő meg melózott és szórta a pénzt. (nem rám, mert azt a nagyszüleim finanszírozták :() Most meg hogy felnőttem, azzal jön, hogy ő EGYEDÜL nevelt fel ... :/
De egyébként le a kalapom az olyan nők előtt akik ennyit dolgoznak, hogy eltartsák a gyermeküket. Nem hinném, hogy gyalázni valók... :/
Ime a story
Sziasztok!
28 éves vagyok Van egy kisfiam egyedül nevelem. Ő most 5,5 éves. önkormányzati ovodába jár. Ez a harmadik ilyen ovoda. Az elsőt azért hagytuk ott mert elköltöztünk. A másodiknál pedig az óvónők miatt kellett váltanunk. A mostani ovoda ahová a fiam jár szuper. Tehát vannak különbségek ovodák között és óvónénik hozzáállása között.
Hatra járok dolgozni és este hatig tart a munkaidőm.
12 órában dolgozom 6kor kezdek 18 órakkor végzek! Szerencsére a munkahelyem nagyon közel van így kb 10 perc alatt ott vagyok! Beadom a gyereket és megyek dolgozni. 17 órakkor elmegyek a gyerekért az oviba, aztán vissza megyek dolgozni! Szerencsére nagyon rendesek a munkahelyem ha 5-10 percet kések a melóból azért nem szólnak megengedik hogy elmennyek a gyerekért az óviba és hogy bevihetem a munkahelyemre!
Erre a válaszok
Ilyet egy szülő nem ír be. :-((
Na, minket te ne szédíts. Kb 12 órát van az a képzeletbeli gyermek a képzeletbeli óvodában, és a képzeletbeli munkahelyére még12 órai óvodai tartózkodás után nem hazaviszi a gyermeket, hanem a képzeletbeli munkahelyére viszi.
Ha, igaz lenne, akkor az a gyermek nagyon sokszor beteg lenne a kimerültség folytán. És az a anyuka keveset lenne a munkahelyén. De hát az egész kitalált történet, a valósághoz semmi köze, azaz a képzelet és a a véletlen műve :-))
Engem nem érdekel, hogy ki, milyen alapon vállal munkát. (feketén vagy sem) ez az ő dolga.
A gyerek sok időt tölt az oviban, 10-12 órát, annak következményeiről írtam. Képzeletbeli jelzőt sem véletlenül használtam. Abszurd volt az a történet, már csak a gyerek teherbíró képességét is tekintve. Azért, mert valaki mindenáron hozzászól, mindenáron hihetetlen történetet tákol, azzal nem segíti elő a fórumozók empátiát. Nem kell az óvodapedagógusokat hülyének nézni. Sok tapasztalatunk az ilyenekre rácáfol.
Egyenlőre nem szeretném a fórum kilétét megnevezni! Mert nem szeretném hogy ez miatt valami bonyadalmam legyen..
Még nem írom meg de ami késik nem múlik!
Ne érdekeljen, hogy mit írnak ott. Dolgozni kell, mert ebből él meg a család. A többieknek pedig semmi közük hozzá.
Szeresd a gyereket és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!