Van ílyen? Egyedül álló szülő aki 10-12 órában dolgozik?
Ez nekem azért is különösen fájó, mert a szüleim is pedagógusok. Rájuk is szégyent hoznak az ilyen hozzáállású egyének. Meg az egész szakmára.
Plusz voltam magam is egyedülálló szülő, bölcsis, ovis gyerekkel, így pláne nagyon rosszul érint ez az érthetetlen rosszindulat, még ha nem is személy szerint nekem szól.
Tisztelt Szülők!--Most olyanon vitatkoznak, ami abszolút felesleges. Önök sem gondolják komolyan, hogy ez a példa hosszútávon működőképes. Képtelenség ennyi időt 10-11-12 órát huzamosan közösségben eltölteni. Higgyék el, én óvodapedagógusként tapasztalatból mondom-és írom, hogy nagyon hamar kimerülnek ennyi időt az oviban töltő gyermekek. Sokkal többet fog hiányozni a beteg gyermeke miatt az egyedül álló szülő. (akkor a munkáltatója kedvesen megérti?) Vagy: Ha mégis élne a képzeletbeli példa Vagy: Ha mégis élne a képzeletbeli példa (ebben kételkedem), akkor 3-4 óvodai év után, az 1 osztályba mit kezd gyermekével az egyedül álló szülő? Ott az iskolában nem lehet ennyi ideig.
- Erről mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!