2gyerekes, albérletben élő családokat kérdeznék esetleg autóhitellel, mennyi havi bevételetek van?
Párom fél munkahelyet váltani,mert hogy nem jönnénk ki anyagilag
Albérletünk 35000ft plusz rezsi
Autóhitel 45000ft
Egyéb hitel 30000ft
Leírnátok ti mennyiből éltek havonta,nagyon fontos közvéleménykutatás lenne számunkra
Ikrekkel, albérletben vagyunk Budapesten egy külső kerületben. 300ezer a bevételünk, de nemsokára én is dolgozni fogok, így ez csak több lesz.
90ezer megy az albira rezsivel együtt. Fizetnivalók: hitel 32ezer, megtakarítás 20ezer, telefon+net 10ezer, bérlet 4ezer, DM-ben történő beásárlás átlagban 15ezer. (pelenka, törlőkendő, nekünk is minden más...)
Autónk most nincs, de 2 hónappal ezelöttig volt. Nekünk jelenleg nem éri meg fenntartani, mert annyit nem használtuk. Persze lesz majd, de amíg én csak a gyest+családit kapom, addig nélkülözzük pont a hitel miatt. Havi 20-25 kellene csak a kocsira, (hitel, benzin, egyéb költségek), most úgy döntöttünk, ennyit nem ér.
Mindig vannak egyéb kiadások, ruha, gyógyszer, stb, így ami marad még azon kívűl, az kell is nekünk kajára. Ja és sajnos a férjem cigizik, ez is közrejátszott abban, hogy azt mondtam, most nem kell az autó. Vagy leteszi a cigit vagy várunk és elvagyunk autó nélkül.
Bevétel 250 körül
Albi 55e
Rezsi 30-40e
Autóhitel 15e
Bevétel 225 ezer ft.
Albi rezsivel most nyáron 70-72 ezer, télen 78-80 ezer.
Autóhitelünk már lejárt szerencsére. Hitelkártya minimum havi 5 ezer, folyószámlahitel van még.
Autót tartunk fent, de egyre ritkábban járunk vele. Ha szeptemberben elkezdjük az ovit és bölcsit, én is megyek vissza dolgozni, akkor sajna többet kell.
4-es! Van állami bölcsi és állami óvoda, ahova a gyerekeket be lehet tenni, ha gyes mellett elmész heti 30 órába dolgozni. Mert ha 90 ezer a bevételed, amiből elmegy havi 75 ezer rezsire, akkor nem is mondok semmit.
Rengeteg egyedülálló anya van, aki kisgyerekek mellett dolgozik és mindent megold!
Augusztusban megyünk albérletbe 65,000 körül lesz rezsivel
Egyéb hitel: 23.000 Ft
Kiadás: 130,000
Bevétel: 190.000 körül.
De valószinüleg októbertől mégegy helyre elmegy dolgozni a párom félállásba kb fél évig, akkor meg én fogok visszamenni dolgozni, és ő lesz a gyerekkel. Akkor lesz másfél éves a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!