Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik albérletben neveltek...

Akik albérletben neveltek babát, mennyi bevételetek van egy hónapban?

Figyelt kérdés

Terveztek saját lakást venni?

Házasok vagytok?

Tervezett baba volt?

Hány évesek vagytok?

2013. ápr. 23. 10:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Netto 100 ezer, házasok vagyunk és nem tervezünk lakást venni, mivel ebből is épp, hogy nem halunk éhen.

Tervezett baba, 30 évesek vagyunk.

2013. ápr. 23. 10:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Én kapok 75-öt csp-vel együtt. Férjem 150-től 200-ig kap, változó. Házasok vagyunk. Most várom a második babát. 13 hós a fiunk. Tervezett baba mindkettő. Férjem 34 én 32 vagyok.
2013. ápr. 23. 10:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Tervezünk saját lakást venni, van rá pénz félretéve, meg lakáskasszát is fizetjük. Reménykedünk benne, hogy a félretett pénzhez nem kell hozzányúlni, amíg itthon vagyok a babával. Házasok vagyunk, mielőtt belevágtunk volna a gyerekvállalásba, akkor rendeztünk egy kis esküvőt. A baba tehát tervezett volt. 27 és 28 évesek vagyunk.
2013. ápr. 23. 10:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Összesen kb. 220 ezer a havi bevételünk. Tervezünk saját házat venni, remélem össze is jön .Nem vagyunk házasok. kettő gyerekem van, 3 éves és 23 hónapos, tervezettek voltak, csak a második kicsit hamarabb jött a tervezettnél, de megtartottuk persze:) Én 33 leszek, párom 32 lesz.
2013. ápr. 23. 10:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi külföldön élünk,én itt csak családit kapok,ami kb.40 ezer Ft-nak felel meg.A férjem 700 ezer Ft körül keres...ennyi a különbség az országok között...Tervezünk saját lakást venni,de ez még nagyon sok idő,mert itt a lakás árak egyenesen arányosak a kereseti különbségekkel...Van egy 5 hónapos kisfiunk.Tervezett baba volt.A férjem 32,én pedig 28 vagyok.
2013. ápr. 23. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!