Miért csodálkozik mindenki azon, hogy 22 évesen gyerekünk lesz?
Most kezd látszódni a barátnőm hasában a baba, nagyon sok ismerősünk csodálkozik, hogy minek ilyen fiatalon. Mindkettőnk dolgozik, van saját lakásunk, nagyon szeretjük egymást, és babát is terveztük, tehát nem csak véletlenül jött össze.
Szerintetek korai 22 évesen babánk lesz?
Vagy csak irigyek hogy szeretjük egymást, és normálisan szeretnénk élni?!
Köszönöm előre is a válaszaitokat!
Üdv.,
22/F
39-es válaszoló!
A barátnőm rendezvényszervezéssel foglalkozik, én pedig építés vezető vagyok.
Köszönöm azoknak akik normálisan válaszoltak. A kérdést azért tettem fel, mert kíváncsi voltam mások véleményére, nem provokálni szeretnélek Titeket!
Üdv.,
5 éves a közgáz???? Mesélj még! :D
Mivel nem osztatlan a képzés, így 3,5 éves. Szóval de 21 évesen már ezzel foglalkoztam (8 hónappal a befejezése előtt már dolgoztam)
39-es vagyok, köszi hogy válaszoltál.
Amúgy szerintem igen, sokan irigyek. Ha tényleg komolyan gondoljátok hajrá. Nagy szerencsétek van ez sokaknak szúrja a szemét, ehhez szokjatok hozzá a jövőben is. Amúgy onnan lehet még ellenérzés hogy sok ilyen fiatal bulizik, link, a szüleik alátettek egy lakást vagy épp a nyakukra szülnek mert dolgozni, tanulni nem akarnak mert jobb buli babázni. Az ilyentől én is kivagyok.
Senki nem arra irigy,hogy gyereketek lesz. Hanem tudod sokaknak ugyanúgy dolgoznak a szülei ,de nem tudnak lakást tenni a gyerekük feneke alá. A kocsi más kérdés,az nem kerül sokba használtan. Mi albérletben lakunk és a második érkezik. Az elsőt 21évesen szültem,apjával nem vagyok együtt már. Párom diplomás,de nem bsc-s,ami kb egy okj-nak felel meg,de mégse keres olyan sokat. Szereti a munkáját,megbecsülik,ez a fontos. Én meg negyed annyit keresek. De mi ennek ellenére boldogak vagyunk és nem irigykedünk másra. Nem érdekel,ha nem saját a ház,majd lesz az is.
Rám is néznek furán,pedig már 25 elmúltam. Nem nézek ki ennyinek,hát ez van,ez genetika.
Mindenki szül ,amikor akar. Lehet látni a mai kis újgazdagokat is,meg a sok retkest is fiatalon szülni. De egyikből se következik egyenesen,hogy milyen szülő lesz .
48-as válaszoló!
Spórolni kell, az a nagy titok!:)
Nem tudom, hogy mennyi a fizetésed, és nem tudom hogy egyedül laksz e vagy nem, mert ha ketten laktok akkor ugye megoszlik az rezsi valamennyire.
Én a fizetésem több mint a felét félre rakom. Magamra nagyon keveset költök, nem cigizem, és nagyon ritkán fogyasztok alkoholt (ezzel havi több tízezret lehet megspórolni). A barátnőm sem költekezik fölöslegesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!