Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért csodálkozik mindenki...

Miért csodálkozik mindenki azon, hogy 22 évesen gyerekünk lesz?

Figyelt kérdés

Most kezd látszódni a barátnőm hasában a baba, nagyon sok ismerősünk csodálkozik, hogy minek ilyen fiatalon. Mindkettőnk dolgozik, van saját lakásunk, nagyon szeretjük egymást, és babát is terveztük, tehát nem csak véletlenül jött össze.

Szerintetek korai 22 évesen babánk lesz?

Vagy csak irigyek hogy szeretjük egymást, és normálisan szeretnénk élni?!

Köszönöm előre is a válaszaitokat!

Üdv.,

22/F

2016. szept. 25. 18:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
67%
Lehet csak én jövök túl kis városbol (22000 lakoságú). Nálunk tök normális hogy 21-22-23 évesen valaki gyereket válal. Én is 22 éves kismama vagyok, a férjem 25. Ránk senki sem nézet furcsán mert mint írtam nálunk sok fiatal kismama van a városban. De az sem érdekelt volna ha igen mert elvégre nem másnak szülőm a gyerekem hanem magamnak és a férjemnek, mi fogjuk őt eltartani nem a szomszéd néni, sem más :) szóval szerintem téged se érdekeljen ha akartátok a babát és boldogok vagytok.
2016. szept. 26. 13:32
 42/75 anonim ***** válasza:
60%
Mit provokálod a népet?? Vagy tényleg hülye vagy??? Szívetek joga, hogy gyereket vállaltok ilyen fiatalon, de ne legyél már naiv és ostoba. Ma már az érettségi sz.art sem ér, mire lediplomázol, dolgozol egy-két évet, már több vagy mint 22.....Ráadásul nem mindenkinek adatik meg, hogy autója, lakása/háza legyen ennyi idősen. Sőt valaki megdelelő párt sem találnak egyhamar. Lásd be, hogy ma már a ti esetetek ritka. Attól még nem feltétlen rossz, de ne legyél meglepve, hogy csodálkoznak.Néhányan elég bicskanyitogató stílusban írogatnak.
2016. szept. 26. 15:22
 43/75 A kérdező kommentje:

39-es válaszoló!

A barátnőm rendezvényszervezéssel foglalkozik, én pedig építés vezető vagyok.

Köszönöm azoknak akik normálisan válaszoltak. A kérdést azért tettem fel, mert kíváncsi voltam mások véleményére, nem provokálni szeretnélek Titeket!

Üdv.,

2016. szept. 26. 18:30
 44/75 anonim ***** válasza:

5 éves a közgáz???? Mesélj még! :D

Mivel nem osztatlan a képzés, így 3,5 éves. Szóval de 21 évesen már ezzel foglalkoztam (8 hónappal a befejezése előtt már dolgoztam)

2016. szept. 27. 07:22
 45/75 anonim ***** válasza:
32%

39-es vagyok, köszi hogy válaszoltál.

Amúgy szerintem igen, sokan irigyek. Ha tényleg komolyan gondoljátok hajrá. Nagy szerencsétek van ez sokaknak szúrja a szemét, ehhez szokjatok hozzá a jövőben is. Amúgy onnan lehet még ellenérzés hogy sok ilyen fiatal bulizik, link, a szüleik alátettek egy lakást vagy épp a nyakukra szülnek mert dolgozni, tanulni nem akarnak mert jobb buli babázni. Az ilyentől én is kivagyok.

2016. szept. 27. 09:22
 46/75 anonim ***** válasza:
0%

Senki nem arra irigy,hogy gyereketek lesz. Hanem tudod sokaknak ugyanúgy dolgoznak a szülei ,de nem tudnak lakást tenni a gyerekük feneke alá. A kocsi más kérdés,az nem kerül sokba használtan. Mi albérletben lakunk és a második érkezik. Az elsőt 21évesen szültem,apjával nem vagyok együtt már. Párom diplomás,de nem bsc-s,ami kb egy okj-nak felel meg,de mégse keres olyan sokat. Szereti a munkáját,megbecsülik,ez a fontos. Én meg negyed annyit keresek. De mi ennek ellenére boldogak vagyunk és nem irigykedünk másra. Nem érdekel,ha nem saját a ház,majd lesz az is.

Rám is néznek furán,pedig már 25 elmúltam. Nem nézek ki ennyinek,hát ez van,ez genetika.

Mindenki szül ,amikor akar. Lehet látni a mai kis újgazdagokat is,meg a sok retkest is fiatalon szülni. De egyikből se következik egyenesen,hogy milyen szülő lesz .

2016. szept. 28. 15:33
 47/75 anonim ***** válasza:
51%
Édes Istenem ennyi rosszindulatú embert! Ha neked nem megy a szekér, akkor másnak se? 22 évesen lettem terhes az első gyermekemmel, dolgoztunk mindketten, és albérletben laktunk. Aztán jött a második, szintén terveztük! Közben vettünk házat, mert tudtunk félretenni, kocsink volt. A kérdező és párja bevételéhez képpest a miénk a béka segge alatt van, de teljesen normális életkörülmények között élünk. A gyerekek megkapnak mindent, van mit ennünk, és szépülgetünk! Tény, nem telik nyaranta a Maldív-szigetekre, de kit érdekel?! Saját lábon állunk, nem függünk senkitől! És az írigység is érdekes téma. Mikor teherbeestem jópár nő ismerősöm megszakította velem a kapcsolatot, képzeljétek (utólag kiderült) irigyek voltak mert nekik még tartós kapcsulatuk sem volt életükben. A gyerek apja bármikor leléphet, ha 38 évesen csináltok gyereket akkor is! Vannak akikbe bele van kódolva a gyávaság és besz@rnak a gyerektől, majd hirtelen rájönnek hogy ők ezt mégsem akarják és otthagynak egy újszülöttel (ne adj isten még terhesen)! Rám senki nem nézett ferde szemmel mert fiatalon szültem, de ha néztek volna sem foglalkoztam volna velük!
2016. szept. 28. 15:52
 48/75 anonim ***** válasza:
61%
Bocs hogy beleszólok, de az Isten szerelmére, mondja már el valaki, mit csinálok rosszul, hogy egy kb piacképes jövedelemmel nemhogy házat nem tudok venni 30 évesen, de egy normális albérletet egyedül fenntartani is nehézkes :D mi a frászból tesztek félre gyerek mellett 20onévesen mondjuk egy 30 millió forintot házra, légyszi, könyörgöm, avassatok már be!
2016. szept. 28. 17:20
 49/75 anonim ***** válasza:
64%
Aki irigy az foglalkozzon azza inkább hogy alakítsa úgy az életét ahogy akarja vagy ahogy jó neki ne mással foglalkozzon.Én 18 évesen szültem,nem volt tervezett baba,de nagyon örültünk neki.Nagyon jó fiatal szülőnek lenni. :))Most ő már elmult áprilisba 16.Én sok boldogságot kívànok nektek és azt,hogy maradjatok együtt.
2016. szept. 28. 17:30
 50/75 A kérdező kommentje:

48-as válaszoló!

Spórolni kell, az a nagy titok!:)

Nem tudom, hogy mennyi a fizetésed, és nem tudom hogy egyedül laksz e vagy nem, mert ha ketten laktok akkor ugye megoszlik az rezsi valamennyire.

Én a fizetésem több mint a felét félre rakom. Magamra nagyon keveset költök, nem cigizem, és nagyon ritkán fogyasztok alkoholt (ezzel havi több tízezret lehet megspórolni). A barátnőm sem költekezik fölöslegesen...

2016. szept. 28. 18:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!