Miért csodálkozik mindenki azon, hogy 22 évesen gyerekünk lesz?
Most kezd látszódni a barátnőm hasában a baba, nagyon sok ismerősünk csodálkozik, hogy minek ilyen fiatalon. Mindkettőnk dolgozik, van saját lakásunk, nagyon szeretjük egymást, és babát is terveztük, tehát nem csak véletlenül jött össze.
Szerintetek korai 22 évesen babánk lesz?
Vagy csak irigyek hogy szeretjük egymást, és normálisan szeretnénk élni?!
Köszönöm előre is a válaszaitokat!
Üdv.,
22/F
Általában 22 évesen az emberek nagy része még tanul manapság és otthon lakik, gondolom ezt furcsállják. Biztos, hogy nem irigyek, nem tudom mire kellene irigynek lenniük, ezt nem nagyon értem.
Ha ti így boldogok vagytok, akkor minek foglalkoztok mások véleményével?
Szia! 🙂 Szerintem ne foglalkozz se azzal, aki irigykedik se azzal, aki megszol titeket ezert... Mindenkinek a maga dokga, hogy hogyan tervezi az eletet. Ha ti 22 evesen szerettetek volna babat akkor csinaljatok azt. Van aki korabban kezdte olyan is aki sokkal kesobb. De szerintem azert huzodik igy el mert a legtobb magyar embernek huszonevesen nincsenek meg a megfelelo korulmenyei vagy/es parkapcsolata ahhoz, hogy gyereket vallaljon. Ha mindenki 22 evesen a parjaval hazavinne 600 ezret, akkor nem fogyna el lassan de biztosan a magyar lakossag, mert lassan tobb a nyugdijas, mint az aktiv dolgozo es a szaporodas is eves szinten a banya beka fenke alatt van 10 fényevvel. (Masik fejlett europai orszagokhoz kepest.)
🙂 Tehat sztem valoban irigyseg is lehet benne h ti majd valszeg 25 evesen tobb mindent elertek, mint mas 35 evesen.. De olyan is van aki 40 eves tele van penzzel mindene megvan es nem akar gyereket tehat eh tenyleg nezopont kerdese. En is eppen terhes vagyok 38 hetes vagyok es 24 eves🙂 Parom is 24 es mi is dolgozunk es egyutt elunk lakasba es kocsink is van es mi is hazavisszuk azt a havi 3000€-t es nem keresunk sokat de megis sokkal jobban, mint otthon es igen kimerem jelenteni, hogy ez nagyon nagyban hozzajarult ahhoz, hogy mar bevallaltunk egy kisbabat. Ha mindez nem lenne meg sajnos akkor nem lennek terhes sajnos. Egyebkent en is esti iskolaba jarok meg a parom is heti 2x tehat ez butasag h gyerek mellett nemtudod kepezni magad. Minden csak szorgalom kerdese🙂 Ne foglalkozz senkivel!
34-es!
Te éppen olyan rosszindulatú vagy, mint azok, akik megszólják a fiatalon gyereket vállalókat.
22 évesen diplomásként saját lakással és kocsival elég kevesen rendelkeznek önerőből, márpedig nem mindenkinek tudnak szülők vagy rokonok segíteni, hogy ezek ilyen fiatalon megvalósuljanak, és akkor a stabil párkapcsolatról még szó sem esett. Szerencsére nem mindenki akar segélyből, nyomorogva gyereket nevelni, így sokan várnak.
Szerinted miért csodálkoznak? Te hol élsz? Mert ha ott, ahol én (Magyarország), és nem egy erdő közepén tengeted az életed mindentől ezárva, akkor vagy butuska vagy kicsit, vagy direkt tettél fel egy ilyen álnaiv kérdést.
Ha az előbbi, akkor segítek: azért csodálkoznak, mert a tiétek nem megszokott, hanem kirívó eset. Mostanában különböző okokból nem szokás a húszas évek elején gyereket vállalni. Az emberek meg, ha látnak valami szokatlant, mit csinálnak? Csodálkoznak. És nem feltétlenül irigységből. Nem is értem, miért pont az irigykedés jutott eszedbe, előbb, mint az a nagyon is kézenfekvő gondolat, amit az előbb leírtam.
Ezt a megfogalmazást: "Most kezd látszódni a barátnőm hasában a baba"
Komolyan 22 éves vagy?
Ne aggódj, én biztos nem vagyok irigy rátok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!