Miért csodálkozik mindenki azon, hogy 22 évesen gyerekünk lesz?
Most kezd látszódni a barátnőm hasában a baba, nagyon sok ismerősünk csodálkozik, hogy minek ilyen fiatalon. Mindkettőnk dolgozik, van saját lakásunk, nagyon szeretjük egymást, és babát is terveztük, tehát nem csak véletlenül jött össze.
Szerintetek korai 22 évesen babánk lesz?
Vagy csak irigyek hogy szeretjük egymást, és normálisan szeretnénk élni?!
Köszönöm előre is a válaszaitokat!
Üdv.,
22/F
Szia!
Én 21 voltam amikor a nagylányomat szültem! Ki is néztek a kórházból, de nem érdekelt! :D Férjem akkor 24 volt.
Viszont a mai világban az a megszokottabb, hogy később, idősebb korban vállalnak gyereket! De ha visszamehetnék az időben, akkor is 21 évesen vállalnám az első gyermekemet! :) Még nagymamának is "fiatalos" leszek! :D :P
Szóval 600 nettó (nettó?), az egész kellemes, akkor a feléből sem fogtok éhenhalni. Viszont hidd el nekem, hogy ha 600-hoz vagy szokva, és lecsökken a felére, az keserves koppanás lesz. Főleg hogy a fele sem a fele, mert a gyerek méregdrága játék, és nagyon sokáig tart.
Tehát számoljunk kicsit, azt mondja, hogy menjen el havi 80 a gyerekre (el fog az), nektek meg marad 220 hármótokra, pedig eddig majdnem a triplájából éltetek ketten. Abból kifizeted a rezsit, a kaját, a bérleteket/kocsit, túl sok nem marad. Valamit még félre is kellene rakni, mert mi lesz, ha a férjednek egyik nap felmondanak...
Utolsó! Anyukának is jár a csed-gyed, szóval egy 100-ast hozzádobhatsz a kalkulációdhoz(már ha max gyedet kap), illetve sehol nem mondta, hogy ugyanannyit keresnek,tehát a felezés sem feltétlen jó. Rendszeresen repülök gyerekkel (5 hónapos kora óta) sosem adta el a repülőt...Ahhoz meg mi közöd ki fizette a lakást? Savanyú a szőlő mi?
Én 25 voltam mikor az első született és az utolsó válaszolóhoz hasonlatosak megszóltak, hogy a szülők tettek mindent a seggünk alá...jah hogy 21éves korom óta dolgozom, közgazdászként multinál? Ja hogy a férjem gépészmérnök? Mindemellett Ő is jól keresett már akkor is...ugyan, az nem számít! :D
Nem divat már, sőt sok embernek már-már ciki fiatalon teheresnek lenni.
Egy másik ok pedig az anyagi helyzete az embereknek.
Sajnos nem sajnos most a legtöbb nő karrierista.
Régen majdnem mindenki fiatalon szült most a 40 a divat. Én mikor terhes voltam 26 évesen alig láttam velem egyidős lányokat.
Örüljetek ne foglalkozzatok senkivel!
Szerintem nem furcsa
Én 23,a párom pedig 24 éves volt amikor megszüketett az első gyerekünk
34/N
21 éves korodtól biztosan nem dolgozol közgazdászként, a közgazdasági egyetem 5 éves. :) A szőlő nem savanyú, egyszerűen próbálom felkészíteni "miss énrámirigyeket" arra, hogy mire számítson... de most látom, hogy nem is ő az, hanem a drágalátos férjeúr.
Akkor stílusváltás; öcsém, rendesen nevelni a családot, megadni nekik mindent, aztán embereljed meg magadat derekasan. :D (csináljatok még két gyerekeket, aztán jön a csok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!