Miért csodálkozik mindenki azon, hogy 22 évesen gyerekünk lesz?
Most kezd látszódni a barátnőm hasában a baba, nagyon sok ismerősünk csodálkozik, hogy minek ilyen fiatalon. Mindkettőnk dolgozik, van saját lakásunk, nagyon szeretjük egymást, és babát is terveztük, tehát nem csak véletlenül jött össze.
Szerintetek korai 22 évesen babánk lesz?
Vagy csak irigyek hogy szeretjük egymást, és normálisan szeretnénk élni?!
Köszönöm előre is a válaszaitokat!
Üdv.,
22/F
Biztos. :)
Te figyeljmár, ezt a tahó életszemléletet adod át a gyerekednek is, akit az én adómból vakartak ki belőled? :)
Annyit azért had mondjak neked hogy annyiból látszik fiatal vagy hogy leirod a jövedelmeteket tök idegeneknek. Nem kell! Semmi közük hozzá nem is az volt a kérdés. Ne reagálj ilyenekre. Ezek tényleg irigyek.
Kevés ember tud saját erőből házat, lakást venni kb a 90%-nak a maradék meg albérletben lakik.
Na látjátok, ezért utálják a szülő nőket. Az agyatokra mennek a hormonok, és olyan ordenáré rosszindulatú dögök lesztek tőle, hogy nagyon. :)
Kiszálltam, utálkozzatok egymásnak, meg a születendő kisdednek (jó hatással van rá a gyűlölködés). Majd fizetem az ő kezelését is, ha pár év múlva kinő rajta.
21-es!
Te biztos értelmiségi vagy! A 8 elemit biztos kijártad. Hahahahahahha
Úristen! Most komolyan ha Te vagy a családod elvesziti a munkáját vagy má nyugdijas kinek az adójából fizetik neki szerinted? Az enyémből Teeeeeee nagyon okos.
Sőt a gyereked étkeztetését is ha ingyenesen eszim azt is az én pénzemből vonják!
Gyerekek nem akarom bántani, mert utálom tiszta szivemből! Hahahahahahah
44%-os válaszoló!
Te nem vagy normális!!! Jobb is ha elhúzol innen!
Magaddal foglalkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!