Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért csodálkozik mindenki...

Miért csodálkozik mindenki azon, hogy 22 évesen gyerekünk lesz?

Figyelt kérdés

Most kezd látszódni a barátnőm hasában a baba, nagyon sok ismerősünk csodálkozik, hogy minek ilyen fiatalon. Mindkettőnk dolgozik, van saját lakásunk, nagyon szeretjük egymást, és babát is terveztük, tehát nem csak véletlenül jött össze.

Szerintetek korai 22 évesen babánk lesz?

Vagy csak irigyek hogy szeretjük egymást, és normálisan szeretnénk élni?!

Köszönöm előre is a válaszaitokat!

Üdv.,

22/F

2016. szept. 25. 18:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
22%

Biztos. :)

Te figyeljmár, ezt a tahó életszemléletet adod át a gyerekednek is, akit az én adómból vakartak ki belőled? :)

2016. szept. 25. 19:25
 22/75 anonim ***** válasza:
49%
Közgazdasági bsc pedig 3,5 év. Msc nélkül is lehet jól keresni. Persze nem 2-es átlaggal. Simán lehet 21 évesen diploma. Persze ehhez nem 8 évesen kell első osztályba menni. Nagy divat lett ez is.
2016. szept. 25. 19:26
 23/75 anonim ***** válasza:
71%

Annyit azért had mondjak neked hogy annyiból látszik fiatal vagy hogy leirod a jövedelmeteket tök idegeneknek. Nem kell! Semmi közük hozzá nem is az volt a kérdés. Ne reagálj ilyenekre. Ezek tényleg irigyek.

Kevés ember tud saját erőből házat, lakást venni kb a 90%-nak a maradék meg albérletben lakik.

2016. szept. 25. 19:26
 24/75 A kérdező kommentje:
19-es! belőled tényleg a rosszindulat beszél!!!
2016. szept. 25. 19:27
 25/75 anonim ***** válasza:
76%
Lányok, béküljünk ki. :) Mindenki akkor szül, amikor akar, én meg mindenkiét eltartom, mert megengedhetem magamnak, meg mert úgyis elveszik. :D
2016. szept. 25. 19:28
 26/75 anonim ***** válasza:
74%
Egy gyereket nem kivakarnak te ostoba, irigy tapló. Ennyi erővel te meg mások adójából tanultál, de ahogy látom kár volt.
2016. szept. 25. 19:29
 27/75 anonim ***** válasza:
18%

Na látjátok, ezért utálják a szülő nőket. Az agyatokra mennek a hormonok, és olyan ordenáré rosszindulatú dögök lesztek tőle, hogy nagyon. :)

Kiszálltam, utálkozzatok egymásnak, meg a születendő kisdednek (jó hatással van rá a gyűlölködés). Majd fizetem az ő kezelését is, ha pár év múlva kinő rajta.

2016. szept. 25. 19:33
 28/75 anonim ***** válasza:
36%

21-es!

Te biztos értelmiségi vagy! A 8 elemit biztos kijártad. Hahahahahahha

Úristen! Most komolyan ha Te vagy a családod elvesziti a munkáját vagy má nyugdijas kinek az adójából fizetik neki szerinted? Az enyémből Teeeeeee nagyon okos.

Sőt a gyereked étkeztetését is ha ingyenesen eszim azt is az én pénzemből vonják!

Gyerekek nem akarom bántani, mert utálom tiszta szivemből! Hahahahahahah

2016. szept. 25. 19:34
 29/75 A kérdező kommentje:

44%-os válaszoló!

Te nem vagy normális!!! Jobb is ha elhúzol innen!

Magaddal foglalkozz!

2016. szept. 25. 19:35
 30/75 anonim ***** válasza:
92%
Mit érdekel más véleménye? Nekem is volt 22 évesen saját lakásom (ráadásul nem párral közösen), de én akkor még nem tartottam kèszen magam a gyerekvállalásra. Dolgozni szerettem volna pár évet, kicsit élvezni az önállóságot, hódolni a hobbimnak (amit gyerekkel sokkal-sokkal nehezebb megoldani). Úgy érzem, hogy szinte minden kerek volt az életemben (párkapcsolat, egzisztencia), amikor 28 évesen szültem, és csak ez számít. Ha Nektek ez most van, akkor nem kell senkivel foglalkozni.
2016. szept. 25. 19:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!