Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért csodálkozik mindenki...

Miért csodálkozik mindenki azon, hogy 22 évesen gyerekünk lesz?

Figyelt kérdés

Most kezd látszódni a barátnőm hasában a baba, nagyon sok ismerősünk csodálkozik, hogy minek ilyen fiatalon. Mindkettőnk dolgozik, van saját lakásunk, nagyon szeretjük egymást, és babát is terveztük, tehát nem csak véletlenül jött össze.

Szerintetek korai 22 évesen babánk lesz?

Vagy csak irigyek hogy szeretjük egymást, és normálisan szeretnénk élni?!

Köszönöm előre is a válaszaitokat!

Üdv.,

22/F

2016. szept. 25. 18:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
havi 100 ezret félreteszek. Tudod mikor jön ki abból egy ház? 20-30 év alatt. Még mindig várom a titok nyitját :)
2016. szept. 28. 18:28
 52/75 A kérdező kommentje:
Albérletben laksz?
2016. szept. 28. 18:30
 53/75 anonim ***** válasza:
Illetve a 40 évre fel kell venni hitelt téma az nem titok, az a része nem érdekel. Nincs egy darab barátom sem, aki korombeli, és akinek SAJÁT háza/lakása lenne önerőből, hitel nélkül. Ezt úgy mondom, hogy kb az összes barátom egyetemet (jogot zömében, de minden mást) végzett ember. Nem gondolom, hogy nem tanultunk eleget egy jó fizetésért vagy saját házért. Rettentően furdal a kíváncsiság, 22 évesek miből teremtették ezt elő!!!!
2016. szept. 28. 18:31
 54/75 anonim ***** válasza:
Igen, egyedül, tehát nem támaszkodhatom egy jól kereső párra, és nem egy puttó panelt fizetek, ahol rohad a wc.
2016. szept. 28. 18:32
 55/75 A kérdező kommentje:

Korábban már írtam hogy a lakást a szüleink vették, ez sokat számít mert nem kell albérletre költeni havi 90-100 e ft ot.

Idővel össze fog gyűlni Neked egy saját lakásra/házra, csak spórolni kell, ne add fel:D

Megkérdezhetem hogy hol laksz?

2016. szept. 28. 18:36
 56/75 A kérdező kommentje:
Hát igen ha ketten laknátok akkor havi 15-20e-rel több megmaradna Neked.
2016. szept. 28. 18:38
 57/75 anonim ***** válasza:
Budapesten, máshol talán nem lennének ilyen kellemetlenek az árak, főleg manapság. Ne vedd bántásnak, de nálad idősebb keményen dolgozó embernek (nem nekem, mert én valószínűleg sosem akarok majd gyereket, soha nem is akartam, gondolom ez már nem fog változni) az szúrhatja a szemét jelen esetben, hogy te még vered is a melled arra, hogy a szüleidtől kapott lakásba beköltöztettél egy fiatal csajt, nyilvánvalóan nem nektek kellett előteremteni az induló tőkét, és ezáltal előbbre tarthattok mint azok, akik szeretnének gyereket, de nincs ilyen szerencséjük. Ez nem irigység, csupán igazságtalanság, de ilyen az élet. Ellenben az ilyen jellegű kérdésekkel és megnyilvánulásokkal csak provokálod a kevésbé szerencsés embertársaid. Ne feledd, hogy semmiben nem vagytok különbek, ti nem érdemlitek meg ezt jobban, csak szerencsésebbek vagytok a támogatás miatt. Viszont ha ezt mások orra alá dörgölöd, ne csodálkozz, hogy felhúzzák magukat, és megjegyzem: jogosan.
2016. szept. 28. 18:58
 58/75 anonim ***** válasza:
Mi ahogy elkezdtünk dolgozni, nyitottunk ltp-t. Az önerő abból volt, illetve amit félretettünk. A többi hitel (3,5 millió)! Elárulom a titkot, nem 30 millióért kell házat venni ha arra nem futja! :) Ha arra vártok hogy minden klappoljon mire a gyerek jön, akkor gyerek nélkül fogtok megöregedni mert mindig közbejön valami, ami kifogás lehet.
2016. szept. 28. 19:08
 59/75 anonim ***** válasza:
Ja és a hitel törlesztője negyede annak amit albérletre (csak bérleti díjra) fizettünk!
2016. szept. 28. 19:11
 60/75 A kérdező kommentje:

57-es válaszoló!

Én nem szeretnék senkit sem provokálni.

Am az hogy a szüleink segítségével jutottunk saját lakáshoz attól még, és is keményen dolgozom, nem lustálkodok egész nap, hogy van saját lakásunk akkor minek dolgozzak... napi 10 órát dolgozom, van olyan is hogy 12 órát, építésvezető vagyok. 10 segédmunkást irányítok, és emelett anyagköltség számolást, szállítás rendelést,és még rengeteg dolgot kell csinálnom, és ha valami nincs meg időben akkor én nekem magyaráznak, ha egy munkást bármi baleset éri akkor engem vesznek elő, stb....tehát szerintem megdolgozom a fizetésemért rendesen.

Ezt csak azért írtam le mert dehogy azt gondoljátok, hogy az ölembe esik a pénz...

2016. szept. 28. 19:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!