Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért csodálkozik mindenki...

Miért csodálkozik mindenki azon, hogy 22 évesen gyerekünk lesz?

Figyelt kérdés

Most kezd látszódni a barátnőm hasában a baba, nagyon sok ismerősünk csodálkozik, hogy minek ilyen fiatalon. Mindkettőnk dolgozik, van saját lakásunk, nagyon szeretjük egymást, és babát is terveztük, tehát nem csak véletlenül jött össze.

Szerintetek korai 22 évesen babánk lesz?

Vagy csak irigyek hogy szeretjük egymást, és normálisan szeretnénk élni?!

Köszönöm előre is a válaszaitokat!

Üdv.,

22/F

2016. szept. 25. 18:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/75 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem senki nem irigyel ezért.
2016. szept. 25. 18:32
 2/75 anonim ***** válasza:
89%
Nem hiszem h irigyek lennenek. Csak nem megszokott ilyen idosen.
2016. szept. 25. 18:34
 3/75 anonim válasza:
60%

Szerintem ez egyáltalán nem furcsa, inkább az a furcsa, hogy a mai világban 35 évesen jön rá valaki, hogy családot szeretne.. Ha biztos kapcsolatotok van, és szeretitek egymást akkor más véleménye nem fontos. Az a fontos, hogy a babának jó helye legyen.

17/Lány

2016. szept. 25. 18:42
 4/75 anonim ***** válasza:
25%

Csak aztán majd nehogy ti legyetek irigyek, amikor mások karriert építenek, szórakoznak meg nyaralnak, te meg egy rakás negyvenes kisnyanyával ülsz a facebookon, és panaszkodtok egymásnak. :)

Vagy amikor a jóember 30 évesen (amikor ő még mindig fiatalnak számít) úgy dönt, hogy neki bizony elég volt a családból, és dobbant. Na például akkor sem fognak irigyelni. :D

2016. szept. 25. 18:44
 5/75 anonim ***** válasza:
94%
7.5 evvel ezelott teherbe estem 22 evesen a fiammal. Mind terhesen mind mai napig "kapom az ivet" ezert. Sosem ertettem meg h miert nem lehet ezt elfogadni. Ki igy ki ugy... en sem szolok semmit a 42 evesen szulo nonek, nem ertem a fiatalokkal miert eloiteletesek. Tervezett baba volt nalunk is. Ma mar 7.5 eves es imadom. :) Tok jo fiatal szulonek lenni.
2016. szept. 25. 18:46
 6/75 anonim ***** válasza:
65%
Gyerek mellett is lehet karriert építeni. Én szüleimnek is sikerült. Ez nagyon hülye kifogás. 22 évesen már nyugodtan lehet gyerek. Rengeteg rokonnak volt és egyikük sem vált el. Hiába szeretnék azt hinni a prolik. És mindnek van karriere. Csak nem 50 évesen mennek szülőire és járókerettel gyerek diploma osztójára. Ezért féltékenyek szerintem sokan rátok is. Fiatalok vagytok és van saját lakásotok, munkátok. Külön-külön is elég ok féltékenykedni. Főleg együtt. Pedig inkább az nem normális, hogy manapság 30-40 éves első gyerekes kismamák mászkálnak. Csodálkozik az európai, ha kihal. Életképtelen.
2016. szept. 25. 18:51
 7/75 anonim ***** válasza:
33%

Munkája addig lesz, amíg szülni el nem megy. Utána vagy, vagy nem. Saját lakása addig lesz, amíg egy fizetésből is tudják majd fizetni a számlákat, vagy amíg apukáék besegítenek (nyilván a lakásba is besegítettek úgy 98%-ban, mert nem hiszem, hogy két olyan majdnemgyerek spórolta össze a rávalót, akinek még iskolába kellene járnia).

De ha nekik ez a normális, hát csinálják. Legalább nem 15 évesek.

2016. szept. 25. 18:56
 8/75 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!:)

4-es miért ne tudnánk utazni babával?????

Tudom hogy furcsa, de mi nem olyanok vagyunk mint a legtöbb fiatal hogy minden hétvégén elisszuk, eldrogozzuk az agyunkat....mi normálisan szeretnénk élni....

2016. szept. 25. 18:57
 9/75 anonim ***** válasza:
28%
Mert amikor felülsz egy repülőgépre egy babával, a baba elkezd majd visítani... a többi utas meg a pokolra fog kívánni, és nem biztos, hogy csak csendben. Mire leszálltok, te is sírni fogsz.
2016. szept. 25. 19:02
 10/75 A kérdező kommentje:

7-es úgy látom hogy belőled a rosszindulat beszél(lehet h tévedek, de az írásodból úgy tűnik...)

Igen a lakásba adtak pénzt a szüleink, de minden mást mi fizetünk, nem kéregetünk, meg nincs is rá okunk kéregetni, mert ketten együtt majdnem 600ezret keresünk.

2016. szept. 25. 19:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!