Van kedvetek játszani? Megtippelitek a babám nemét?
Ma megyek ismét dokihoz. 17 hetes leszek holnap és ma talán megtudjuk a picurkánk nemét.arra gondoltam mi lenne ha a várakozás óráit feldobnám valami játékkal. Fél ötre megyünk hozzá, mire hazaérek és tudok ide írni fél hat...lenne kedvetek játszani? Leírom a "tüneteimet"
első perctől gyomorégés, iszonyat álmosság. Hányinger, émelygés nem volt. kívánosság sem, sőt, eleinte még az addig imádott csokit sem ettem meg. aztán folyton csak a hideg kóla kellett. mostanában egyik percben sósat eszem, aztán édeset. Az állam tele volt csúnya pattanással, azaz inkább gumószerü pattanásokkal. ez kb. két hete kezdett csökkenni.
a bátyám részéről van fiú-lány. a férjem felől egyiknél: fiú-lány-fiú a másiknál: lány (ő még picike)
én 34 éves vagyok, híztam már ami leginkább a pocimra ment, a derekamra.
Szerintetek? én örülnék egy kislánynak, de valahogy úgy érzem fiúcskánk van.
Gratulálok Grétike érkezéséhez!
Nem biztos hogy apás lesz, az én lányaim sem azok, sőt,a kisebb nagyon anyás....néha elvan apával is, de pl. most sem hagy írni:)
Békés, Boldog Karácsonyt! És sikerekben gazdog boldog újévet kívánok !!
Gratula a kislányodhoz!! :-) Biztos nagyon boldog lehetsz.
Nekem is megszületett a kisfiam akit nagyon vártam még júniusban.
Anno 30 hetes kismami aki akkor irt. :-)
ahogy mondani szokás: Ámen
MINDENKINEK legyen békés, boldog az ünnep és persze minden nap!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!