Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van kedvetek játszani? Megtipp...

Van kedvetek játszani? Megtippelitek a babám nemét?

Figyelt kérdés

Ma megyek ismét dokihoz. 17 hetes leszek holnap és ma talán megtudjuk a picurkánk nemét.arra gondoltam mi lenne ha a várakozás óráit feldobnám valami játékkal. Fél ötre megyünk hozzá, mire hazaérek és tudok ide írni fél hat...lenne kedvetek játszani? Leírom a "tüneteimet"

első perctől gyomorégés, iszonyat álmosság. Hányinger, émelygés nem volt. kívánosság sem, sőt, eleinte még az addig imádott csokit sem ettem meg. aztán folyton csak a hideg kóla kellett. mostanában egyik percben sósat eszem, aztán édeset. Az állam tele volt csúnya pattanással, azaz inkább gumószerü pattanásokkal. ez kb. két hete kezdett csökkenni.

a bátyám részéről van fiú-lány. a férjem felől egyiknél: fiú-lány-fiú a másiknál: lány (ő még picike)

én 34 éves vagyok, híztam már ami leginkább a pocimra ment, a derekamra.

Szerintetek? én örülnék egy kislánynak, de valahogy úgy érzem fiúcskánk van.

2010. ápr. 15. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 anonim ***** válasza:
100%

Én is maradok a lány tippnél!

Majd emeld ki a kérdést, ha megtudtátok! Most már nagyon kíváncsi vagyok.:)

2010. ápr. 15. 18:33
 42/86 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyosak vagytok :-) köszönöm a kedvességeteket!

Május 8-án kiemelem a kérdésemet és addig is várjuk a tippeket....most már elmondhatjuk hogy a picurka szégyenlős is mint a jányok, de mivel nem mocorgott, olyan lusti mnint az apja :-)

sziasztok, folyt.köv. május 8-án

2010. ápr. 15. 18:49
 43/86 anonim ***** válasza:
100%
akkor is kisfiu lesz ám!!!!!!!!!!:P
2010. ápr. 15. 20:38
 44/86 A kérdező kommentje:

sziasztok!

köszönöm akik tippeltek, ma kiderült hogy a picurkám kislány. múltkor 80%-ban mondta ezt az orvos. ma voltunk a 18hetes gentikai Uh-n és azt mondta kislány a picuri.

nagy nagy puszi a kislányokra tippelőknek és nagy nagy puszi tertmészetesen a fiús tippelőknek is

mindenkinek jó egészséget, sziasztok :-)

2010. ápr. 27. 16:23
 45/86 eszo ***** válasza:
100%

szerintem kisfiú lesz!

És sok boldogságot!

2010. ápr. 27. 16:29
 46/86 anonim ***** válasza:
100%
fiut tippelnék de már látom kislány grat boldog babavárást!mi lesz a neve?
2010. ápr. 27. 16:40
 47/86 anonim ***** válasza:
100%
lekéstem, én lányra tippeltem volna, mert nekem is ezek a tüneteim voltak anno.:D
2010. ápr. 27. 16:41
 48/86 A kérdező kommentje:

aranyosak vagytok, köszönöm. úgy volt hogy jövőhéten megyünk 4d-re és ott tudjuk meg az eredményt, de ma megtudtuk hamarabb...

nevünk még nicnsne. fiúra lett volna, de a lányban még tanácstalanok vagyunk...esetleg tippek??? :-)

2010. ápr. 27. 16:44
 49/86 anonim ***** válasza:
50%
Ha a doki a 12.uh-n megkérdezte,hogy akarjátok e tudni a nemét,akkor szerintem fiú!!!!
2010. ápr. 27. 17:02
 50/86 A kérdező kommentje:
Hát ugyebár írtam nemrég hogy KISLÁNY, de köszönöm a tippeket :-) remélem akik régebben tippeltek, azok is olvasnak még....
2010. ápr. 27. 17:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!