Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van kedvetek játszani? Megtipp...

Van kedvetek játszani? Megtippelitek a babám nemét?

Figyelt kérdés

Ma megyek ismét dokihoz. 17 hetes leszek holnap és ma talán megtudjuk a picurkánk nemét.arra gondoltam mi lenne ha a várakozás óráit feldobnám valami játékkal. Fél ötre megyünk hozzá, mire hazaérek és tudok ide írni fél hat...lenne kedvetek játszani? Leírom a "tüneteimet"

első perctől gyomorégés, iszonyat álmosság. Hányinger, émelygés nem volt. kívánosság sem, sőt, eleinte még az addig imádott csokit sem ettem meg. aztán folyton csak a hideg kóla kellett. mostanában egyik percben sósat eszem, aztán édeset. Az állam tele volt csúnya pattanással, azaz inkább gumószerü pattanásokkal. ez kb. két hete kezdett csökkenni.

a bátyám részéről van fiú-lány. a férjem felől egyiknél: fiú-lány-fiú a másiknál: lány (ő még picike)

én 34 éves vagyok, híztam már ami leginkább a pocimra ment, a derekamra.

Szerintetek? én örülnék egy kislánynak, de valahogy úgy érzem fiúcskánk van.

2010. ápr. 15. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 anonim ***** válasza:
100%
kisfiú
2010. ápr. 15. 14:27
 32/86 A kérdező kommentje:

itt vagyok ismét :-)

12:9 a fiúk javára :-D

még két óra....remélem hogy nem kell ismét heteket várnunk a titokra

2010. ápr. 15. 14:39
 33/86 Adri baba ***** válasza:
100%
fiú
2010. ápr. 15. 14:58
 34/86 anonim ***** válasza:
100%
Mi tegnap voltunk a 18. heti UH-n és megtudtuk a kisbabánk nemét:) szinte ugyanezek voltak a tüneteim, mint neked és a doki bácsi azt mondta, hogy KISFIÚNK lesz! szóval még egy szavazat a fiúra! kiváncsian várjuk, hogy megmutatja e magát a babátok!
2010. ápr. 15. 15:19
 35/86 A kérdező kommentje:

akkor 14:9 a fiúk javára

lassan vége a munkának, irány a dokibácsi.

Befenyítettem a picuromat, mondtam neki hogy már nagyon sokan kíváncsiak a nemére :-) nem szabad szégyenlősködnie!!!!!!

köszönöm mindenkinek aki játszott velem/velünk, és este írom az eredményt, illetve azt is ha nem mutatta magát!

további szép, kellemes napot.

2010. ápr. 15. 15:51
 36/86 anonim ***** válasza:
100%
Mintha az én tüneteimet írtad volna le, annyi különbséggel hogy hánytam a gyomorsav miatt. 15 hetes vagyok a 12.heti uh azt mondták kisfiú gyanús. Kíváncsi vagyok. szal szerintem fiu...
2010. ápr. 15. 16:21
 37/86 anonim ***** válasza:
100%
Na most már biztos tudod, hogy kislány, vagy kisfiú e a bébike! :)
2010. ápr. 15. 17:32
 38/86 A kérdező kommentje:

sziasztok!

hát nem tudtuk meg hogy picurkának mije van. nem elég hogy felhúzta a lábát szorosan magához, de még a kezét is betette a lába közé ... nézte a doki, kérdi szerintünk mi? mondtam mi más, hát fiú....azt kérdezte, és ha nem? mondom az még jobb hír! :-) erre azt mondta, nem meri megmondani hogy lány e mert a köldökzsinór bezavar és ugye a kisfiúk heréje is később száll le. így abban maradtunk hogy akkor nem tudjuk :-)) szóval megszivatott a picur, pedig még csokit is ettem előtte hogy mocorogjon, de akárhogy bizgeráltuk, csak nem mozdult!

köszönöm akik tippeltek. május 8-án mennénk 4d-re mire megjön a 18 hetes eredmény is, akkor már talán tutira megtudjuk az eredményt. akinek lesz eszébe, nézzen vissza!

a 18 hetes genetikai UH-n nem szeretném megtudni a nemét, mert szeretném ha a férjem is ott lenen a nagy pillanatban.

jó babavárást, nevelés és egészséget mindenkinek.

puszi

2010. ápr. 15. 18:09
 39/86 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem igazság:-(((Ez nem jó játék:-D

Nah akkor majd májusba ujra írj:-)

Én maradok a lány tippnél!

2010. ápr. 15. 18:16
 40/86 anonim ***** válasza:
100%
akkor május 8.án újból találkozunk!
2010. ápr. 15. 18:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!