Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van kedvetek játszani? Megtipp...

Van kedvetek játszani? Megtippelitek a babám nemét?

Figyelt kérdés

Ma megyek ismét dokihoz. 17 hetes leszek holnap és ma talán megtudjuk a picurkánk nemét.arra gondoltam mi lenne ha a várakozás óráit feldobnám valami játékkal. Fél ötre megyünk hozzá, mire hazaérek és tudok ide írni fél hat...lenne kedvetek játszani? Leírom a "tüneteimet"

első perctől gyomorégés, iszonyat álmosság. Hányinger, émelygés nem volt. kívánosság sem, sőt, eleinte még az addig imádott csokit sem ettem meg. aztán folyton csak a hideg kóla kellett. mostanában egyik percben sósat eszem, aztán édeset. Az állam tele volt csúnya pattanással, azaz inkább gumószerü pattanásokkal. ez kb. két hete kezdett csökkenni.

a bátyám részéről van fiú-lány. a férjem felől egyiknél: fiú-lány-fiú a másiknál: lány (ő még picike)

én 34 éves vagyok, híztam már ami leginkább a pocimra ment, a derekamra.

Szerintetek? én örülnék egy kislánynak, de valahogy úgy érzem fiúcskánk van.

2010. ápr. 15. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
100%
kislány:)sok boldogságot...
2010. ápr. 15. 13:05
 22/86 A kérdező kommentje:

lányok lekörözték a fiúkat :-)

hát én is tűkön ülök hogy Barbie-val fogok majd én is játszani vagy kisvasúttal :-) a múltkor azt is mondtam a doinak csak akkor mondja meg a nemét ha 110 %.

2010. ápr. 15. 13:10
 23/86 anonim ***** válasza:
szerintem kisfiú.várjuk az eredményt.el ne felejts írni.:))
2010. ápr. 15. 13:14
 24/86 A kérdező kommentje:

naná hogy megírom este...ha megtudom...(reméljük)

most egy picit mennem kell dolgozni, de azért várom a tippeket.

eddig fiú:lány 6:8

2010. ápr. 15. 13:18
 25/86 anonim ***** válasza:
100%

Sztem fiú, remélem megmutatja magát, és nem olyan szégyenlőske, mint az enyém, mert nekem még a 28 hetesen se mutogatta magát:)

36 hetes km

2010. ápr. 15. 13:20
 26/86 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Fiú, mert a doki a 12. hetin ha rákérdezett akkor tuti kukacot látott! Nekem is így volt!!!

28h KM

2010. ápr. 15. 13:21
 27/86 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább fiú :)
2010. ápr. 15. 13:26
 28/86 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szinte teljesen ugyanilyen tüneteim voltak, és a 23. héten kiderült hogy kislányunk lesz, úgyhogy szerintem is kislány lesz. Gratula, jó babavárást!
2010. ápr. 15. 13:47
 29/86 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Szerintem tuti kisfiú.Én is pici fiút várok és a tüneteink szinte teljesen megegyeznek, nekem még annyi , hogy rengeteg folyadékot iszok.

És néhány válasszal előrébb írták, hogy onnan is tuti, hogy kisfiú, mert már a 12. héten tutira látta az orvos. Egy kis fütyit sokkal hamarabb be lehet azonosítani. A kislányok sokáig bizonytalanok!Úgyhogy az én voksom :FIÚ

2010. ápr. 15. 13:48
 30/86 anonim ***** válasza:
100%
Fiú!
2010. ápr. 15. 14:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!