Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van kedvetek játszani? Megtipp...

Van kedvetek játszani? Megtippelitek a babám nemét?

Figyelt kérdés

Ma megyek ismét dokihoz. 17 hetes leszek holnap és ma talán megtudjuk a picurkánk nemét.arra gondoltam mi lenne ha a várakozás óráit feldobnám valami játékkal. Fél ötre megyünk hozzá, mire hazaérek és tudok ide írni fél hat...lenne kedvetek játszani? Leírom a "tüneteimet"

első perctől gyomorégés, iszonyat álmosság. Hányinger, émelygés nem volt. kívánosság sem, sőt, eleinte még az addig imádott csokit sem ettem meg. aztán folyton csak a hideg kóla kellett. mostanában egyik percben sósat eszem, aztán édeset. Az állam tele volt csúnya pattanással, azaz inkább gumószerü pattanásokkal. ez kb. két hete kezdett csökkenni.

a bátyám részéről van fiú-lány. a férjem felől egyiknél: fiú-lány-fiú a másiknál: lány (ő még picike)

én 34 éves vagyok, híztam már ami leginkább a pocimra ment, a derekamra.

Szerintetek? én örülnék egy kislánynak, de valahogy úgy érzem fiúcskánk van.

2010. ápr. 15. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/86 anonim ***** válasza:
78%

Szia, a leírtak alapján kisfiúra tippelek. De tényleg csak tipp, és minden kismama másképpen viseli a várandósságot.

Mi egyébként kislányt várunk, és csak a 28 hetes 4D-n mutatta meg magát :)

2010. ápr. 15. 12:22
 2/86 A kérdező kommentje:
fiúnak egy strigula :-) hát nem tudom ma megmutatja e magát? a 12hetesen kérdezte a doki akarjuk a tudni a nemét, UH közben is megkérdezte, de nem akartuk még akkor :-)
2010. ápr. 15. 12:24
 3/86 anonim ***** válasza:
83%

szia

nekem 20hónapos kisfiam, és mikor őt vártam a 4.hónapig végig hánytam.reggel,délben,este,mindegy volt mit ettem,ittam.hízni nem híztam,bár én sajnos nem is tudok, +7kg-val mentem be a szülőszobába.

többnyire zöldséglevesen éltem,azt tudtam megenni.nem is voltam éhes soha, nem volt olyan amit különösebben jobban szerettem volna, vagy nem.illetve, a spagettit valahogy nemtudtam megenni.

de ismerősömnek kislánya van, együtt vártuk őket és ő is hasonlókat produkált mint én.

szóval nem tudom.

kíváncsian várom mit mutat az uh.

sok boldogságot

2010. ápr. 15. 12:28
 4/86 anonim ***** válasza:
83%

Én lányt tippelek..tuti az lesz:-DD

Írd meg majd!:-)

Mi a nyeremény????:-D

2010. ápr. 15. 12:30
 5/86 A kérdező kommentje:
kedves második: azért tippelj valamit :-)
2010. ápr. 15. 12:30
 6/86 A kérdező kommentje:
Nyeremény? no ezen még nem gondolkodtam....de egy nagy virtuális puszi azoknak akik eltalálták...és azoknak is akik nem :-D
2010. ápr. 15. 12:31
 7/86 anonim ***** válasza:
78%

12:30as vagyok:-)

Esetleg egy baba nemét igazolo fotot feltölthetsz:-D

De jó neked már én is kiváncsi vagyok a nemére de még cak holnap a 12hetesre megyek..

2010. ápr. 15. 12:33
 8/86 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is kisfiú!!! És méghozzá azért, mert írtad hogy a doki kérdezte a 12 hetesen h szeretnétek e tudni, szerintem egyértelműen látta a kukit (azt uyganis könnyebb kiszúrni:)) és meg tudta volna mondani már akkor:)

Na nagyon kíváncsi leszek, igazam lesz e :))

2010. ápr. 15. 12:35
 9/86 anonim ***** válasza:
100%
Kislanyra tippelek!
2010. ápr. 15. 12:36
 10/86 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én egy kis nunisra tippelnék:)

Jó egészséget nektek!

2010. ápr. 15. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!