Van kedvetek játszani? Megtippelitek a babám nemét?
Ma megyek ismét dokihoz. 17 hetes leszek holnap és ma talán megtudjuk a picurkánk nemét.arra gondoltam mi lenne ha a várakozás óráit feldobnám valami játékkal. Fél ötre megyünk hozzá, mire hazaérek és tudok ide írni fél hat...lenne kedvetek játszani? Leírom a "tüneteimet"
első perctől gyomorégés, iszonyat álmosság. Hányinger, émelygés nem volt. kívánosság sem, sőt, eleinte még az addig imádott csokit sem ettem meg. aztán folyton csak a hideg kóla kellett. mostanában egyik percben sósat eszem, aztán édeset. Az állam tele volt csúnya pattanással, azaz inkább gumószerü pattanásokkal. ez kb. két hete kezdett csökkenni.
a bátyám részéről van fiú-lány. a férjem felől egyiknél: fiú-lány-fiú a másiknál: lány (ő még picike)
én 34 éves vagyok, híztam már ami leginkább a pocimra ment, a derekamra.
Szerintetek? én örülnék egy kislánynak, de valahogy úgy érzem fiúcskánk van.
Szia, a leírtak alapján kisfiúra tippelek. De tényleg csak tipp, és minden kismama másképpen viseli a várandósságot.
Mi egyébként kislányt várunk, és csak a 28 hetes 4D-n mutatta meg magát :)
szia
nekem 20hónapos kisfiam, és mikor őt vártam a 4.hónapig végig hánytam.reggel,délben,este,mindegy volt mit ettem,ittam.hízni nem híztam,bár én sajnos nem is tudok, +7kg-val mentem be a szülőszobába.
többnyire zöldséglevesen éltem,azt tudtam megenni.nem is voltam éhes soha, nem volt olyan amit különösebben jobban szerettem volna, vagy nem.illetve, a spagettit valahogy nemtudtam megenni.
de ismerősömnek kislánya van, együtt vártuk őket és ő is hasonlókat produkált mint én.
szóval nem tudom.
kíváncsian várom mit mutat az uh.
sok boldogságot
Én lányt tippelek..tuti az lesz:-DD
Írd meg majd!:-)
Mi a nyeremény????:-D
12:30as vagyok:-)
Esetleg egy baba nemét igazolo fotot feltölthetsz:-D
De jó neked már én is kiváncsi vagyok a nemére de még cak holnap a 12hetesre megyek..
Szerintem is kisfiú!!! És méghozzá azért, mert írtad hogy a doki kérdezte a 12 hetesen h szeretnétek e tudni, szerintem egyértelműen látta a kukit (azt uyganis könnyebb kiszúrni:)) és meg tudta volna mondani már akkor:)
Na nagyon kíváncsi leszek, igazam lesz e :))
Szia!
Én egy kis nunisra tippelnék:)
Jó egészséget nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!